За децата на РУСЕ!

• 18 024
  • 478
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
.....Или ако намерите гледачи на децата да отидем събота вечер  bowuu  Sunglasses
                 хаха Joy смях в залата

# 166
Или ако намерите гледачи на децата да отидем събота вечер  bowuu  Sunglasses

Е,те тва е невъзможно.

Сещам се и за Хепи.Мами,айде да решаваме,че три страници изписахме вече.

# 167
Това, което предлагате на театъра звучи много добре. Хайде сега някой да каже има ли възможност да запази сепарето и да обясните точно кое е?

# 168
Това, което предлагате на театъра звучи много добре. Хайде сега някой да каже има ли възможност да запази сепарето и да обясните точно кое е?

Аз мога да отида да го запазя.Мисля,че става въпрос за барчето на ъгъла точно до културния център Елиас Канети.

# 169
  • Русе
И Дефи би могла,че й е наблизо....ама да каже тя

# 170
да отидем събота вечер  bowuu  Sunglasses
Това ми допада жалко ,че не може да се осъществи  Mr. Green
Последно къде?

# 171
Джаста те бяха в една голяма кутия,явно са на бройка.
Решете мястото,че да се натъманя и аз  Mr. Greenче имам бая надомна работа и ви хвърлям по един поглед набързо

# 172
Неделя на театъра в 11 часа,става ли като за последна уговорка?Потвърждавайте,гледам ,че повечето сте онлайн,че след малко ще излизам и ако съм по центъра да резервирам сепарето.

# 173
  • Русе
 newsm10   СТАВА    newsm44   Разгеле...ама сме едни гемии...ако и гаджетата въртим тъй за срещи smile3533
        някой да го обяви с големи букви,цветно,та да се вижда от самолет

# 174
Неделя на театъра в 11 часа,става ли като за последна уговорка?Потвърждавайте,гледам ,че повечето сте онлайн,че след малко ще излизам и ако съм по центъра да резервирам сепарето.

резервирай

# 175
Едва сега влизам и бързам да видя за срещата. В неделя от 11 за мен е удобно, ще дойда.
Доколкото разбирам Мона се е ангажирала да резервира място, ако ли не аз наистина мога да мина тази вечер или утре сутринта, кажете

# 176
Ako ne uspeq sega 6te pi6a da ide6 utre sutrin Defi

# 177
Ще дойда  Hug

# 178
  • Русе
ЕХоооооооооооо и аз съм вече тук.Нали не сте ме забравили Mr. Green. Ама за срещата няма да мога  Cry че ще ходим при бабите.Да пишете как е минала, че да се ориентираме пропусналите.Хайде чао ви за сега. Hug

# 179
Уредени сте в живота за неделя 11 часа.Дори незнаех ,че има втори етаж.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 19:39 от mona25

Общи условия

Активация на акаунт