За децата на РУСЕ!

• 18 014
  • 478
  •   1
Отговори
# 195
Отказах се да идвам с детето, защото само ще се гоним из заведението.Жалко много ми се искаше да дойда Cry
Кажете какво решихте?

луси,решихме за първа пролет - 23.03.да направим благотворителен карнавал,а за Велик ден - базар.

# 196
Намерих темата за Варненския карнавал ,та кувертите които коментирахме днес -5 и 10лв. са без консумация.

# 197
това иаз го намерих ,но ненамирам подробности за самия карнавал

# 198
темата е в Клюкарника.

# 199
Я вижте на какво се натъкнах
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=214920

# 200
темата е в Клюкарника.
мерси ето цитат от Варна:
Програмата ще е на фона на детска музика, водещ, който да организира като миналогодишното  дефиле на костюми, някой друга игра, индивидуален балет, клоунади, аниматори, балони... Такива работи..
снимки има на 12-13 страница от темата.дрдобра идея са грамоти за всички участници

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 19:47 от mona25

# 201
  • Русе
Хубаво сте решили ще трябва обаче яко да стегнем редиците за този карнавал ще има голяма организация  а нямаме много време .Ще трябва да се свържем с варненските мами за съвети и идеи.
Браво, и на кмета и помощника му, че са сетили за нас.
А за чехлите нещо измислихте ли ?

# 202
Да пуснем по едно инфо в др.русенска тема и Децата на Русе/нека някой регистрира има грижата,че аз не съм/,може още майки да се включат в организацията.

# 203
А за чехлите нещо измислихте ли ?

За чехлите въпросът е уреден вече.Мона ме подкукороса и ходихме до Евас.Говорихме със собственика на ателието за чехли.Той ни предложи да си купим еко кожа,за да ни излезе по-евтино.Той ще ги ушие като за труда и подметката ще ни вземе по 2,50лв на чифт.Грубо като сметнах това предложение,чиф чехли ще ни излезе около 3,50 - 4 лв,което си е добра цена.
Днес ходихме с Джаста и купихме плата,занесохме го в ателието и до две седмици чехлите ще са готови,надявам се.

За бельото,изчакваме мамите от София да си уточнят бройката,за да поръчаме наведнъж всичко.
За детските пантофки изчакваме още една оферта,за да знаем какво да правим.

Хладилникът е уреден,само чакаме да получим паричките,да го платим и да го занесат в дома.

# 204
  • Русе
За КАРНАВАЛА
       Илия Деведжиев се съгласи безвъзмездно да води програмата,както и да се опита да придума 2-3 колеги артисти за аниматори. smile3521
   Помоли максимално да бъдем бързи с уточняването на датата на провеждането,тъй като трябва да знае какви ангажименти да поема за датите 22-23март, каза че за него ще е по-удобно в следобедните часове.Умишлено казах 22-23март,защото сме зависими и от решението на собствениците на евентуалните подходящи места.За някои неделния ден(23март) може да не е подходящ да ни поемат
    Остава да решим кога ще го направим-преди или след обед
както и заведението което ще ни подслони.
   За сувенирите,които можем да предложим за продажба,мисля че е изключително подходящо да направим играчки за ръце-от плат и други  материали.

Моля да обсъдим кое време е по-удобно за провеждането на карнавала-преди или след обед.С едно на ум,че преди обед часовете са малко,а след обед-децата спят(по-малките де)

# 205
За КАРНАВАЛА
       Илия Деведжиев се съгласи безвъзмездно да води програмата,както и да се опита да придума 2-3 колеги артисти за аниматори. smile3521
   Помоли максимално да бъдем бързи с уточняването на датата на провеждането,тъй като трябва да знае какви ангажименти да поема за датите 22-23март, каза че за него ще е по-удобно в следобедните часове.Умишлено казах 22-23март,защото сме зависими и от решението на собствениците на евентуалните подходящи места.За някои неделния ден(23март) може да не е подходящ да ни поемат
    Остава да решим кога ще го направим-преди или след обед
както и заведението което ще ни подслони.
   За сувенирите,които можем да предложим за продажба,мисля че е изключително подходящо да направим играчки за ръце-от плат и други  материали.

златна си,моето мнение е-сутриn Зала Дунав била общинска собственост,така,че кмета може пак да удари едно рамо.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 16:32 от mona25

# 206
  • Русе
Джастаааа   smile3501 smile3501 smile3501,това е страхотно.
Щом на човека му е по-удобно следобяд да го направим тогава може от 4ч вече ще са се понаспали децата.
Най-важното обаче кое заведение кажете какви идеи имате детско заведение ли да бъде или някакво друго,
казвайте и да мислим.
За тези сувенири нещо не съм разбрала там ли ще се продава нещо?
Аз досега търсих неуспешно варненската тема в клюкарника и намерих само някаква от три страници в която нищо не пише.Който я знае къде е моля да я постне тук да откраднем малко идеи.
Аз ще пиша и в сайта на Часът на мама там има русенска тема, но чакам да поуточним малко нещата.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 16:50 от луси

# 207
Сега е на ред Дени да пита в Империала като има възможност, но за да има конкретна дата и време, за които да пита обявявам

ГЛАСУВАНЕ за дата и време провеждане на карнавала.

- събота /22 март/ - сутринта
- събота /22 март/ - следобед
- неделя /23 март/ - сутринта - 8 гласа /Силвето, Дидката, Пеониа, Ива 7, Лора 77, Mona, Сонка, Вивка/
- неделя /23 март/ - следобед - 8 гласа /Илиана, Духчето, Дефи, Джаста, Буба Вики, Маги, Деб, Кабзи /

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 13:08 от Sillveto

# 208
Мона и Луси, уточнете дата да ви впиша за съответните дни в гласуването.

Мона, към зала Дунав ако се насочим означава фирма по кетеринг и шведски маси. Както и ние да чистим накрая  Rolling Eyes

# 209
  • Русе
Kъм зала Дунав ако се насочим означава фирма по кетеринг и шведски маси. Както и ние да чистим накрая  Rolling Eyes
   Мда,и аз така мисля. Можем да поканим няколко сладкарски фирми да ни Подарят една голяма и красива торта,все някоя ще откликне,ще е добра реклама за тях.Така,че друго освен някакво безалкохолно да не ни трябва.Парчетата за децата ще сложим в картонени чиниики .Но в зала дунав никак не е уютно и ще ни трябват доста средства за да я украсим подобаващо за случая.
   Не е лошо поименно да изброим набелязаните за целта обекти и да ги отхвърляме един по един.
Ако някой междувременно се сети за някой да свирка бързо и силно Grinning
  Мина ми през ума че би бил подходях ресторант "Потсдам"...но съдържателката е комерсиална личност и нямам идея какво би поискала за заплащане.Познавам я,ще се опитам да говоря с нея възможно най-скоро.
   Мястото на ресторанта е стратегическо,а залата е огромна,висока и удобна за събиране на голям брой хора.(е,леко соц вид вътре Joy,но 100-200балона ще бъдат добро прикритие)

Луси,понеже обсъждахме да комбинираме първоначално двете инициативи-за базар и карнавал,което после отпадна като вариант остана идеята да направим маса с разни нещица за продаване.И понеже на мен лично не ми се върже идеята карнавал-великденски украси,прецених че би било по-добре да измислим нещо,свързано със самата проява....карнавал-кукли за ръка....както и момичетата предложиха домина или др.подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт