За децата на РУСЕ!

• 18 044
  • 478
  •   1
Отговори
# 285
Силве, сори ама ме е нямало Sad

# 286
Аз пак да кажа за непрочелите:....Варненки не са включвали НИКАКВА консумация в стойността на куверта!  Целта на карнавала е набиране на средства!  Който желае да ги дари,а в замяна да получи весело парти и забавление за себе си и детето моля да заповяда.
    Ние не организираме банкет с ИЕДЕНЕ и ПЙЕНЕ

Peace ей това и аз исках да кажа а пиене и хапване винаги има, а в Частното училище, работят с фирми за кетъринг и там също ще има нещо за хапка и пийка

# 287
отивам на обяд после съм пак на линия

# 288
Момичета благодаря за поздравленията,не бях в града и чак сега се включвам. мисля ,че тия от империал не са наясно с понятието благотворителност. а з също смятам да има куверт само за децата.Иначе криви ще ни излязат сметките.според мен по-добре Рига,там са свикнали с деца.да играчки ще носим и ние,аз съм обещала.А срещу куверта мисля да предложим и снимки на участниците или запис на диск направен от професионалист.

# 289
Имах и още една идея за по-евтина украса. У нас например имам едни флагчета на слончета,които останаха от рожденния ден на Георги. За другия ще купя други, определено., така че ако и други майки са прибрали от празненствата на децата си подобни неща може да измислим такъв вариант за украса. Разбира се трябва предварително да се видят и да се прецени дали са достатъчни. Иначе, разбрах, че в Щуромания имат аниматорки, за детски купони може да проверим, колко ще излезе.

# 290
MagieA, аз се познавам със собственичките на частното у-ще, дори миналато година работих там, но...
Знам че са много благоразположени към подобен род инициативи, още повече, че това би било реклама за тях, и пак НО...
У-щето изобщо не е подходящо за целта. Стаите са МНОГО малки (най-голямата едва ли е по-голяма от средностатистически хол в апартамент). Имат салон, който е по-голям, но пак не би събрал повече от 30-40 човека...
А ние гоним масовост...

# 291
Май е време да се местим в нова тема,напр.:Русенски благотворителен карнавал,а?

# 292
  • Русе
Уредих среща за днес след обед със съдържателката на ресторант Потсдам,довечера ще докладвам какво съм направила и дали ще се договорим.Ако някой му хрумне нещо да свирка овреме. Mr. Green

# 293
Уредих среща за днес след обед със съдържателката на ресторант Потсдам,довечера ще докладвам какво съм направила и дали ще се договорим.Ако някой му хрумне нещо да свирка овреме. Mr. Green
Какво стана? нямам търпение да разбера.

# 294
Здравейте момичета не съм се включвала отдавна прочетох всичко .което сте изписали.
И аз съм за вход/куверт/ без консумация така или иначе ще се порачва нали все пак ще сме с деца.
Но незнам пак дали този вариант ще е удачен за заведенията!!!
Дано се съгласят!!!

# 295
  • Русе
Такаааа,току що се прибирам...
  Ресторант Потсдам може да ни поеме карнавала на 23.03. от 17часа след обед срещу 250 лева.И нищо друго GrinningДоговорих се за свободна консумация по желание на присъстващите,както и казах,че ще си донесем торта за децата.Ако има сериозни поразии,обещах да помогнем за почистването.Това е от мен момичета GrinningКажете какво мислите?

# 296
Браво Djasta много сам ЗА  Grinning  Hug!!!!На мен ми харесва много идеята!!!!Казвайте с какво да ви помогам.

# 297
 newsm74 newsm74 newsm74
Мисля,че офертата е страхотна,браво,Джаста!

# 298
stra6na si Djasta

# 299
  • Русе
Джаста, при всички положения е по-добре от Империал.Можем да пробваме на още едно две места ако искате, но май никъде няма да ни приемат просто така без условия.А Потсдам е много удобен за тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт