За децата на РУСЕ!

• 18 028
  • 478
  •   1
Отговори
# 300
Аз също смятам, че Потсдам е страхотно попадение.
БРАВО на  Djasta!
И наемът не е висок, и залата е достатъчно голяма (може д апобере и повече от 150 човека, а и ресторантът е удобно разположен...

# 301
И на мен ми се струва до момента най-добър вариант "Потсдам"!  Джаси, в тази цена, нали влиза ползване на персонала? Само питам, да няма недоразумения!

# 302
Потстдам е идеален .Били сме там на Мини Мис.Децата ги преобличахме горе и като дефилираха слизаха постълбите на сцената.Освен това отпред има павилион ,където можем да помолим да продаваме кувертите. А и е баш на главната .Какво по-удобно?

# 303
  • Русе
Четох , четох ,четох не виждах с какво мога да се включа.Сега се включвам първо да поздравя Мона с именния ден и да и пожелая само здраве, щастие и приятни емоции.
Второ браво и на Джаста, ще ме извинят другите ама наистина за сега това предложение е най-добро.250 лв ако трябва пак повежду си/ вече определено сме повече/ ще съберем паричките за наема.
Ще звънна тия дни на жената от базара и ще докладвам.нямах много време тези зни защото имах малко проблеми и за това не съм се обадила досега.
Момичета искам и да ви попитам нещо лично,знам че не е за тук но незнам къде бих могла да питам.Някоя от вас знае ли тук в Русе или близките села някой да лее куршум.Ако имате инфо пишете ми на лични,наистина ми е необходимо.
Чао за сега.

# 304
Лорче, писах ЛС! /за куршума/

# 305
Момичета,да отчета и аз какво съм свършила - доста по-малко е от това,което вие сте направили.
Вчера с Ива 7 поръчахме бельото.Отначало ни го сметнаха без обещаната 10% отстъпка,ама като се усетихме,Ивката следобеда нахалства и ни сметнаха бельото + 10% отстъпка. Heart EyesБельото ще е готово в началото на февруари,може и по-рано.

Значи до тук - бельото - поръчано,чехлите - поръчани,хладилникът също.Остава да дочакам днес последната оферта за пантофките,и да видим с какви пари ще останем,за да купим и платненки за момичетата от Р.Гатева.

Трябва да уточним куверта с консумация ли ще е или без,и ако да - какво  ще включва.

# 306
MagieA, аз се познавам със собственичките на частното у-ще, дори миналато година работих там, но...
Знам че са много благоразположени към подобен род инициативи, още повече, че това би било реклама за тях, и пак НО...
У-щето изобщо не е подходящо за целта. Стаите са МНОГО малки (най-голямата едва ли е по-голяма от средностатистически хол в апартамент). Имат салон, който е по-голям, но пак не би събрал повече от 30-40 човека...
А ние гоним масовост...

Дафи, аз затова предложих само, а идеята беше да отида с друг да видим, защото аз не съм ходила там. Щом преценяваш че не става  Няма проблем. А и мястото му е малко изолирано в парка.
Идеята за Потсдрам аз също я приветсвам. С Кевуцава (ако тя е още шеф) може да се разбереш. Само да питам, защо условието е след 5. Ако има сватба или друго събиране преди това, ще е ... неудобно ми се струва. На брат ми на сватбата чакахме 1 час да изгонят предната сватба и да наредят за нашата.... Иначе помещението е супер. И девизът "Който разбира тук ще се спира" ще е в пълна сила! БРАВО
  Hands Clap

# 307
kabzi, недей така скромно,всъщност си отхвърлила много истинска работа.

# 308
  • Русе
Да бъда малко по-обяснителна,че снощи имахме гости и не можех да вися на компа.
  Радвам,се че сте доволни от офертата,но тук е мястото да кажа,че ако някой намери по-добра ще откажем тази.Имаме няколко дни за потвъждение.
   Управителката каза,че е по-удобно за тях да е в следобедните часове,тъй като ако имат обедна сватба,да могат да си я поемат и да не губят средства заради нас.
 Принципно провеждането на такова парти е по-удачно да е сутринта,обикновено така се организират веселбите за деца.Но след като условията които ни предлагат са добри,ще се съобразим с тях.Плюса е,че ще имаме време да отидем по-рано и да успеем да украсим залата,да вземем тортата и да доуточним подробностите около програмата.Персонала на ресторанта ще е на наше разположение.

Кабзи,Ива 7 браво,хубаво е че и бельото ще стане,че се позабавихме....надявам се скоро да сме готови свсичко и да обявим публично резултата от дейността ни за да информираме хората къде са отишли събраните средства.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:42 от DjastaPrasta

# 309
Намерих това,има много идеи ,но не съм успяла да разгледам по-обстойно .

# 310
  • Русе
Снощи като гледах мюзик айдъл си мислех дали в театъра няма да ни отпуснат някоя зала?Сетих се и за бившата 13улица не знам как се казва сега там също е доста голямо.
А ако сме в Потсдам срещу него в детския магазин са ми познати и мога да ги помоля да продават билети .

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 12:44 от луси

# 311
  • Русе
Това за Потсдам звучи добре, в случай, че няма по-добро предложение  Hug най-вече заради пространството и местоположението. Браво на Джаста.  Hug Браво и на всички останали, които се ангажират да проверят   bouquet

Ще правим ли и грамоти? А плакати? Може да имаме викторина с някакви въпроси и дребни награди. Мислех да започна да пиша въпроси, но кажете дали да са разделени примерно на две възрастови групи, или да са за всички едни и същи?  newsm78

# 312
Това за Потсдам звучи добре, в случай, че няма по-добро предложение  Hug най-вече заради пространството и местоположението. Браво на Джаста.  Hug Браво и на всички останали, които се ангажират да проверят   bouquet

Ще правим ли и грамоти? А плакати? Може да имаме викторина с някакви въпроси и дребни награди. Мислех да започна да пиша въпроси, но кажете дали да са разделени примерно на две възрастови групи, или да са за всички едни и същи?  newsm78

Деб, това е добра идея. Ако искате за грамоти мога да се ангажирам да направя. За плакати също. А освен викторина, нещо като конкурс рисунка или песен или ще стане много натоварена програмата. А тези грамоти за какво ще бъдат за спонсорите ли?

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:39 от MagieA

# 313
  • Русе
Грамотите са за децата,за това че са били с чудесен костюм и са се забавлявали подобаващо...нещо такова.
За сега спонсори нямаме.

Търсим връзки в сладкарска фирма,да ни подарят голяма и красива торта,в краен случай да я платим на производствена цена.моля,ако някой може да помогне-да действа Mr. Green

MagieA какво да рзбираме под "за плакатите мога да помогна"?Деб и Ани 69 се справят отлично с Фотошопа,трябва ни място за разпечатване на минимални цени....Някой май беше споменал че има тая възможност,ама пустото ми Егн...

За викторината съм супер "ЗА".както и за някаква томбола с печеливши номера от кувертите.
Също и за най-артистичен номер от дете...ако някое прояви желание разбира се.
Някой с познати от детски магазин?Да ни подсигурят някакви награди?М?
За викторината-май не се налага да делим на възрастови групи...повече от 10-12въпроса ще са излишни,ако отговора е от компетенцията на дребосък...водещия няма да иска такъв от ученик...
 Луси,тринайста е с кофти разположение...няма видимост там и както и да подредим купона,все ще има някой недоскивал...иначе е голямо и удобно.Не знам в момента какъв е интериора там.

# 314
  • Русе
Джаста, дай паролата на албума да кача малко снимки.

Общи условия

Активация на акаунт