Епилепсия - тема 3

• 47 399
  • 408
  •   1
Отговори
# 60
аз съм сагласна  Peace

# 61
Аз също ще се включа!

# 62
 Аз много не се светнах за промяната, но нямам никакво време. По- късно ще се осведомя.
 Сега си идвам от СФ. Тръгнахме в 5:30 сутринта и до сега няма да ви казвам  какво правихме в колата с хиперактивния ми син.
 Хубавата новина е, че скоро може и да напуснем темата.  Все още оставаме на Депакин, но вече имаме 3 поредни ЕЕГ- та, които граничат с перфектни.
 Голям оптимист ли съм  или знам ли, но така ми се иска всичко вече да свършва....
Галя,желая ти всичко да е наред и да се върнете с добри новини! Peace
Ванче, твоите пожелания вършат страхотна работа!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:13 от galq

# 63
Аз много не се светнах за промяната, но нямам никакво време. По- късно ще се осведомя.
 Сега си идвам от СФ. Тръгнахме в 5:30 сутринта и до сега няма да ви казвам  какво правихме в колата с хиперактивния ми син.
 Хубавата новина е, че скоро може и да напуснем темата.  Все още оставаме на Депакин, но вече имаме 3 поредни ЕЕГ- та, които граничат с перфектни.
 Голям оптимист ли съм  или знам ли, но така ми се иска всичко вече да свършва....
Желателно е да се пият редовно лекарствата ,да не кажа задължително. И е хубаво да си има режим на прием. Нередовния прием на лекарствата води до усложнения! Naughty

Галя,желая ти всичко да е наред и да се върнете с добри новини! Peace
Вале, твоите пожелания вършат страхотна работа!

Super,Galka....
Be6e mi kofti da pitam kak e minalo.... no sega kato znam...mn se radvam za vas Hug

# 64
iva popovska това значи ли че аз трябва да ви напусна  newsm78
А и аз не съм срещала никъде другаде, а само в "Бъдещи и настоящи майки" и това са момичета които искат за забременеят и си задават много въпроси за напред, при което аз лично ги разбирам.
Но ако така сте решили, ок.

# 65
Момичета никой не говори за напускане, кажете къде е написано, предложението ми беше да си направим И друго място където всекидневно да можем да си говорим за децата ни и за проблемитве ни.В темата за -дължината и големината на темите, се е решило в тези теми да се пише само по същество за заболяванията и да няма един вид чат.Не мисля че това което съм написала ТЕД може да те обиди и още по малко аз го написах с надежда да искате повече да общуваме и да си помагаме.Никой не е казал да не пишем и в тази тема напротив, тук може да помагаме на нови съфорумци  а и ще го правим, но който не е разбрал за какво говоря може да прочете темата която по горе споменах.

# 66
Галя много се радвам за добрата новина, вярвам че всичко ще е добре, но това не означава да ни напуснеш- влизай от време на време за да ни казваш по едно здравевей!Дано само такива новини да чуваме занапред Hug

# 67
 Никой не ми е казал, че сме излекувани. Депакин ще пием поне година още. Пък и как да ви напусна като свикнах тук Simple Smile
 Дано всички я докараме само да влизаме за по едно "здравей"!

# 68
Хубавата новина е, че скоро може и да напуснем темата

Написах това на база което си написала Simple Smile

# 69
iva popovska не съм се обидила, съжалявам че така е прозвучало.
Пък и тук не е мястото да се обиждаме и да бъдем докачливи, просто не те разбрах правилно ,защото прочетох поста ти по диагонал и вината е в мен  Embarassed

# 70
Няма нищо Тед Hug

# 71
здравеите.Моето момиченце е с уест.ходихме при чавдаров и тои ни изписа ламиктал.до сега ни лекува станчева и си пиехме сабрил конвулекс и ноотропил.може ли някои да ми каже нещо за ламиктала.лекаря иска постепенно да намаляме сабрила до пално спиране,таи като тои спирал развитието ни.

# 72
Веси незнам дали помниш, че аз ти бях писала доста отдавна , че не е уместно да пиете Сабрил толкова дълго време, методите на д-р Станчева за лечение на Епилепсия няма да ги тълкувам, но наистина е добре да го спрете.
За Ламиктала ако трябва да бъда откровена съм правила проучване и се оказа, че при повечето пациенти се понася много добре и големия плюс  е, че не забавя развитието.
Само дано проф. Чавдаров ти направи правилна схема за спиране на Сабрила, при положение, че сте го пили толкова дълго време би трябвало да го спирате много-много бавно.

# 73
blagodaria ajelya.poolekna mi

# 74
Момичета лесно ли открихте темата ни. Мислите ли, че за новите потребители ще е лесно да намерят темата епилепсия.

Общи условия

Активация на акаунт