Бебета ЮНИ - 8

• 11 215
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug
Аз снощи за първи път усетих в корема нещо по различно което най-вероятно  е било  бебето, нещо като ритничета, цели  4 пъти. Бях легнала и ръката ми беше на корема и в един момент нещо започна да ме подбутва  Simple Smile  , но  утре съм на преглед и ще видим футболистчето ли  е било  Laughing

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 17:12 от ins_dimitrova

# 226
Здравейте момичета!
Как ми се иска и на мен да се скатая от работа...  Sad
Шефа само ми провежда " мозъчни атаки " , ако не гонех шест месеца висок доход да съм си събрала чукалата и в къщи  Crossing Arms

И аз усещам от две седмици едни леки побутвания на предната страна на  корема, но само  вечер преди да заспя... и са толкова леки, че може би през деня ги има, но не ги усещам...

Абе док. ме убеждава всеки път, че секса бил дори полезен... newsm78 , ама бебчето се размърдва в такива случаи , не ритничета а цялостно мърдане ... чувствам се гузно ,че го дразня и вече само като чуя за секс ми настръхват косите... Sad
Нали не съм само аз така?  Embarassed

Аз не съм правила никакви допълнителни изследвания, док. ми каза да не ходя на БХС, и каза ,че имал нещо предвид за феталната, но като гледам колко време имам до прегледа , едва ще се впиша в срока за изследването...

И така...  пия витамини и фолиева през ден, и разглеждам бебешорски нещица в нета по цял ден  Crazy

Мажа се с бебешко олио, мустелата ми е суха нещо...
А как се измивате от свинската мас и зехтина момичета?

# 227
  • Пловдив
   Здравейте,
    Мими Лео много ти благодаря,   bouquet  много интересен сайт, дава толкова реалистични снимки на бебето докато е още в корема на майката...
   И аз не смятам никаде да мърдам, ще си седим с бебчо  в къщи на топло и сухо... Grinning

# 228
Kory, аз нищо не усещам.  Confused  Чак се радвам, като започне да ми се повръща от време на време... да си знам, че всичко е наред! Аз само вечер като се успокоя и си легна и си галя коремчето, та евентуално тогава може да го усетя, но засега - нищо! Иначе татко му още преди един месец, като слухтеше по корема, твърдеше че "го чува"  Joy  Сега всяка вечер ме пита дали не мърда вече, милия толкова се вълнува, че като се прибере следващата седмица ще си вземе стетоскопа, и ще го слуша постоянно... понеже си говорят вече!  Joy  Незнам как е във вашите семейства, но аз си мисля, че той е много по-развълнуван от мен! Преживява го много интересно... Аз като че ли повече си мисля за предстоящата организация - хранене, спане... всички дейности около бебето, докато той не се чуди изобщо как ще се промени живота, а се съсредоточава само върху бебето като човече! Много е мило. Вашите татковци как са? Съпричастни ли са? Растат ли им коремите заедно с вашите (както на моя...)
Аууу, слънце, обаче студ! Добре че не отидох на работа! Сега ще си дремна, после ще си взема плетката, и ще си лежа под одеалото!  knit

# 229
Ританчетата почнах да ги усещам и аз. МНОГО е сладко, но и при мен е само вечер. Нали нашето татенце е далече от нас, като му споделих тази сутрин, как малкото снощи се е премятало от ляво на дясно и обратно в корема ми, той направо ми се скара, защо не съм му се обадила, докато съм го усещала  Joy .
Сякаш ще усети и той по телефона как ме рита малчо.
 smile3532 newsm62 smile3503

# 230
offioly, нашият татко е същата картинка!  rotfImbo Толкова много се вълнува, че по цял ден май само за бебето мисли. Майка му, т.е. свекито му подари за Коледа една книжка за татковци и той я чете с огромен интерес и само се подхилква. А аз естествено, любопитка, питам все да ми каже защо. И така и двамата се забавляваме. В тази книжка има много добри съвети към татковците, как да разберат по-добре бременните си съпруги и как да им помагат. Така, че много съм й благодарна на свекито за избора!

Аз преди седмица ви писах, че усещам бебчо вече, ама май се поразколебах, щото може и да съм се заблудила. Тогава усещах гъделчета, но сега си мисля, че това е било просто от разтягане на кожата, а така ми се искаше вече да го усещам...  newsm45

Да ви се похваля - май съм качила вече 1 килце, най-после!!!  newsm44

# 231
Sleeping Beauty, браво за килцето!  Peace аз знам колко е трудно...
Ние тук си имаме една книжка, от времето на моя татко - Наръчник за бащи на Вили Брайнхолст (Willy Breinholst - Handbuch fuer Vaeter) нядавам се го написах правилно, щото нямам умлаути  Страхотна е! Ако я намерите по антикварните книжарници - веднага си я купете! Тя може и да е преиздадена, защото е много популярна. Написана е изключително комично, напрактика това е сатиричен разказ за живота на един действителен немски журналист, от мемнта в който е разбрал, че ще става баща! Някак си посред смешките и глупостите успяваш да видиш нещата през мъжките очи, а и всъщност между редовете прозират много действително полезни информации.
Аз не плета, а вися във форума... мани мани...

# 232

Мажа се с бебешко олио, мустелата ми е суха нещо...
А как се измивате от свинската мас и зехтина момичета?

Помощ, каква свинска мас, какъв зетин, какво изпускам, помощ помощ?

Аз от време на време се мажа само с едно нещо на Clarins, пише че било срещу стрии, ама май ще мина на бебешко олио. БЕ много мразя да се мажа, уф.. И то като е студено, и на мен ми е студено, и като се мажа само си напомням колко е порастнала общата площ, която трябва да обходя с ръце. Пфу!

НИе със секса или поне традиционната му форма сме на сухо от септември  Embarassed Ми няма как - след толкоз зор, инвитро, лежане, трябва да се пазя от инфекции, от контракции,  скъсени шийки, глупости... И палуването в любимата му форма се отлага за известно време.
Ето защо таткото набляга на сладкото (като нямало секс, щял да яде шоколад) , и ако му видите корема, ще ви се прииска да му направите спешно секцио.

ЗА усещанията - от седмица някъде усещам нещо следобед, което е като газове, или като леко притреперване на мускулатурата и аз все си мислех, че не е "квартиранта", ама от друга страна, все на едно и също място го усещам,  в долната част на корема си, та започвам да мисля, че може и да е нашия човек...

Вие как си пипате коремчетата, а аз се страхувам да пипна,  да не притисна нещо. Даже като се мажа и съм много притеснена, хич не искам да пипам, да натискам..

Таткото се вживява много в грижата за мен, вдигами скандали като ме види, че пак тайно съм си правила кафе, кара ми се като ставам рязко от леглото, носи ми храна в леглото, но имам чувстовто, че се притеснява повече за мен, а за човека, и той като мен, се страхува още да си помисли.. Наплашени сме дори да помечтаем от толкова потенциални рискове в моята бременност... Май и двамата ще разберем какво се случва, ако е рекъл Господ, чак след като го гушнем.

купих си апаратче за мерене на кръвно - за какво ми беше!!? само си меря кръвното сега. Ето на, в момента е 95 на 45. Много ниско! Боли глава. отивам да правя тайно кафенце. Не ме издавайте. На приятелката ми в холандия и дават да пие по 1 на ден..

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:52 от purshing

# 233
Привет, момичета   bouquet

margarete, и на мен доктора ми каза, че няма никакви проблеми да си правя секс, обаче преди два дни (като решихме да отпразнуваме новата година подобаващо  Crazy) явно от секса бебчо се разсърди, че му нарушаваме спокойствието и започна да ми скача върху пикочния мехур  hahaha Ходила съм през тоалетната през 15-20 минути и така в продължение на 3 часа. След това явно реши да се смили над мама и да я остави на мира да поспи малко  Crazy

рurshing, някои от мамчетата се мажат със свинска мас и зехтин, вместо с крем. Ако обаче си си взела вече кремче, не се притеснявай, не пропускаш нищо сериозно  Peace

Поздравления на всички мами, които вече усещат бебочетата. Аз за съжаление още нищо не усещам, но се надявам колкото се може по-скоро да дойде и моят ред  Praynig

offioly, моят любим също много се радва на коремчето ми, въпреки че е съвсем малко и само ние двамата си знаем, че го има. Постоянно го гали, целува и му говори. Много ми е сладък  Heart Eyes А и коремчето му расте съпричастно с мен  Laughing Някъде четох, че ако таткото пълнее по време на бременността, ще се роди момиче. Още не знам какъв ще е полът, но на 16.01 съм на преглед и се надявам да се види  Praynig

Айде чао от мен и целувки на всички   bouquet

# 234
Здравейте аз съм от Варна и чакам бебе през юни месец. Ще се радвам раждащите тогава да ми пишат някой ред.

# 235
Ами,аз не мога да се похвала,че усещам нещо.Абсолютно нищо. Weary И все си викам,че е рано ама вече мноооого ми се иска едно ритниче да почуствам!Нямам търпение.Е....Веднага ще ви се похваля Laughing Grinning-разбира се newsm53.Така,като не усещам нищо и все си мисля,дали всичко е ок.
Аз нямам търпение да си идва вече таткото,защото ми е много гадно,като съм сама.Особено вечер,като си легна сама пред телевизора,направо една нoсталгия ме гони newsm50.

А да ви кажа колко емоционална съм станала...Вчера на един филм 4 пъти се разплаках и то със сълзи и глас!  newsm45 УЖАС!А преди мнооооооооого радко да пусна някоя сълза!

Аз фолиевата продължавам да я пия!Всеки ден по едно
.До сега на всички разправям,че съм 3 месец,а то се оказва,че съм била 4.Това ми е голяма каша!
Айде чао,за сега Hug

# 236
Здравей mi6leton
Лека пременност ти желая!

# 237
MISHAa, аз се разревах като слушах преди седмица Тиха нощ в изпълнение на Георги Христов!  newsm78 #Crazy

Онзи ден се просълзих от едно промо по Animal Planet, в което спасяват животни в Ню Орлийнз от наводненията покрай урагана Катрин. Една сърцераздирателна песен, едни мокри котета, едни прегръдки и треперещи опашки.. И аз рев рев...  newsm45  #Shocked

# 238
  • по света
Привет,
днес ходих за БХС,преди това направихме ехография на бебето.Отговаря на 18 седмица и даже отгоре с някой ден и доктора каза че било около 270 грама BlushГледахме го на момче прилича наистина има нещо там  Heart Eyes
Това за емоциите е абсолютно вярно.Бебчо си го усещам вече може би втора седмица да не и повече,но още са малки и не е постоянно.

# 239
btv, има предаване "часът на мама" от 15,30, и ей сега тъкмо започва една тема за бременните! Бременните и купоните! Който си няма работа, да погледа ако иска Simple Smile Аз реших да се възползвам от домашния отпуск и да погледам предвания, които иначе не хващам Simple Smile
И да, и аз съм ревла и половина... то още от началото... започнах да рева и на рекламите за прах за пране, дето показват бебешки крачета... Embarassed
mi6leton, здравей Simple Smile като свърши предаването ще те включа в списъка... кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт