Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и градове?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се споделят за здравословна бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и градове?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят за здравословна бременност?
-
Има ли някакви рискове или ограничения за използване на минерални бани по време на бременност?
-
Има ли причини за безпокойство при контакт с кучето на приятели, когато се очаква бебе?

, но утре съм на преглед и ще видим футболистчето ли е било 

, ама бебчето се размърдва в такива случаи , не ритничета а цялостно мърдане ... чувствам се гузно ,че го дразня и вече само като чуя за секс ми настръхват косите...
много интересен сайт, дава толкова реалистични снимки на бебето докато е още в корема на майката...
Сега всяка вечер ме пита дали не мърда вече, милия толкова се вълнува, че като се прибере следващата седмица ще си вземе стетоскопа, и ще го слуша постоянно... понеже си говорят вече!
Толкова много се вълнува, че по цял ден май само за бебето мисли. Майка му, т.е. свекито му подари за Коледа една книжка за татковци и той я чете с огромен интерес и само се подхилква. А аз естествено, любопитка, питам все да ми каже защо. И така и двамата се забавляваме. В тази книжка има много добри съвети към татковците, как да разберат по-добре бременните си съпруги и как да им помагат. Така, че много съм й благодарна на свекито за избора! 
аз знам колко е трудно...
Ходила съм през тоалетната през 15-20 минути и така в продължение на 3 часа. След това явно реши да се смили над мама и да я остави на мира да поспи малко
А и коремчето му расте съпричастно с мен
И все си викам,че е рано ама вече мноооого ми се иска едно ритниче да почуствам!Нямам търпение.Е....Веднага ще ви се похваля
.Така,като не усещам нищо и все си мисля,дали всичко е ок.
.
Гледахме го на момче прилича наистина има нещо там