Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 502
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Откъм Варната
Честит празник на всички които имат повод

Вержи честити ви крачета

# 211
ЗА МНОГО ГОДИНИ и честито на всички именници!!!

Имам няколко въпроса към вас, защото последните 12 години живея в Гърция и изобщо не съм наясно с условията за раждане в България (по принцип съм от Добрич). Понеже ще раждам през юли, а тук са страшни жеги лятото и не мога да издържам в нормално положение, камо ли бременна, мисля да дойда да родя във Варна. Освен това ще настоявам за секцио. Какви са условията в  болниците и частните клиники за хора, които нямат бг осигуровки (имам гръцка, която може би важи вече и у нас, след като станахме европейци). Към кой лекар бихте ме насочили и какви са цените за секцио по желание в държавни и в частни болници.

Благодаря ви предварително!

# 212
здравей maryloo

аз съм на мнение че всеки ще похвали своя си лекар. а щом ще раждаш на частно то май всички ше те насочат към майчин дом. виж това- www.maichindom-varna.com

# 213
  • Откъм Варната
Аз препоръчвам АГ, все пак там е отделението за неоантология ( или както там се пише ) и недай си боже ако стане нещо с бебето, трябва да го превозват от Майчин дом до АГ

# 214
Здравейте и честит празник на имениците, да им е живо и здраво името!

Sofi82 първото, за което се сещам са зъбки, ама щом казваш, че е спокойно детето тогава не знам. Тя и моята кукла досега има 2 зъба и през деня си беше същата като преди, пък и нощем, е верно не спеше спокойно, ама тя никога не спи като другите деца, тъй че да ни ви изненада някое озъбване  Smile Не че съм специалист по темата де, даже обратното, моят гларус лапа каквато храна, че и не само храна му премине покрай устата. Днес за пръв път ми отказа пюре-на Нестле с риба. То и на мен не ми хареса много ама викам си тя нашта не е претенциозна, пък и да си хапне рибка детето за сефте, но не би. Някой знае ли за свястно пюре с риби за около 8 месец?

Maryloo
вече са те насочили към Майчин дом, другото за което се сещам е ВИП-етажа на АГ-Болница, координати нямам, но сигурно някой ще се включи.

# 215
Аз препоръчвам АГ, все пак там е отделението за неоантология ( или както там се пише ) и недай си боже ако стане нещо с бебето, трябва да го превозват от Майчин дом до АГ

само да не стане спор .....ама и аз  ВИП отделението в АГ -варна...освен -/спасяват бебета ,ноподобяващи малечка-палечка/....има и много добри доФтори в болницата. Ако искаш контретно някой доктор  на ЛС мога да ти препоръчам... Peace

# 216
абе изчезна ми изречението на половина.. Rolling Eyes.егати смешните писания Shocked ..ТА ЕТО ПАК...В АГ -ВАРНА Е ЕДИНСТВЕНОТО ЗА СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ НЕОНАТОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ СЪС ПРЕКРАСНИ СПЕЦИАЛИСТИ ..ПЕДИАТРИ-НЕОНАТОЛОЗИ....сПАСЯВАТ И БЕБЕНЦА НАПОДОБЯВАЩИ МАЛЕЧКО-ПАЛЕЧКО..ИМА И МНОГО ДОБРИ ДОКТОРИ.... Peace

# 217
Момичета, благодаря ви за бързите отговори. Ами как става в държавната болница, след като нямам бг осигуровки, накоя от вас знае ли? Този ВИП- етаж какво повече предлага от другите и какви цени са там?  bouquet

# 218
  • Откъм Варната
maryloo ето им сайта
http://akusherstvo.hit.bg/

# 219
Мами от Варна, знаете ли от къде трябва да си изкарам декларация за родствена връзка за да мога да си взема еднократната помощ за раждане и какви други документи са ми необходими освен акта за раждане и декларацията от самите социални грижи?

# 220
  • Варна
desiniko, такава декларация се изкарва от районното кметство мисля. Зависи къде ти е адресната регистрация.

# 221
Момичета, благодаря ви за бързите отговори. Ами как става в държавната болница, след като нямам бг осигуровки, накоя от вас знае ли? Този ВИП- етаж какво повече предлага от другите и какви цени са там?  bouquet

ВИП-а им представлява ...по добре обзаведени стаи...в смисъл според мен така би трябвало да изглеждат всички обикновени стаи в болниците.А понеже другите стаи по болниците тънат в мизерии -виповското на друите означава ,че изглеждат ...да речем прилично. Иначе във ВИП етажа се държат с теб далеч по любезно ,можеш да се почувстваш по спациална ,да усетиш по голяма загриженост....ама кофти е като се досетиш за факта ,че се държат така ,защото даваш парички. Но иначе съм доволна от всичките дни прекарани там ,възстанових се  hahahaекстремно .... Joy Joy

# 222
Аз не мога да се оплача от Окръжна, много бяха кротки акушерките, макар и много заети, За раждането иде реч. Иначе после за бебето обяснение даваха само младите. Старите кучета са серт.

# 223
  • Откъм Варната
Във ВИП-а са по 1 мама в стая с бебето, а долу кадето не са ВИП-ки са по 2, аз бах там долу на 4 етаж и не съжвлявам, бях с една мама дето и до сега си поддържаме връзка и си изкарахме сууупееер, попикахме се от смях и пак се възстанових екстремно  Wink

# 224
и аз съм много доволна от окръжна Peace
аз забравих да ви почерпя днеска,бе ooooh!.Имам имен ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт