Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 509
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Маца, явно зависи от ОДЗ-то, защото и аз чух, че от тази година някъде нямало да ги местят директно, а трябва да се подава молба. Но поради тази причина в петък звънях в ОДЗ-то до нас и там ми казаха, че ги прехвърлят директно. Става дума за ОДЗ №8.

# 196
  • Варна
В ОДЗ Славейче, където е сина ми ни казаха, че това автоматично прехвърляне е отпаднало и че трябва да си подадем молба на общо основание.

# 197
Благодаря ви момичета за бързите отговори!   bouquet
Despina,не разбрах само тая молба по всяко време ли може да се подаде или утре сутрин трябва да се реди кръстницата на опашката и вече в зависимост от входящия номер...

# 198
  • Варна
Голямо новина! - Наша Лора най-после проходи newsm68
тая вечер направо ме хвърли в оркестъра - както си правехме редовния стречинг, с тегели по коридора, изведнъж ми пусна ръката и хукна Shocked смях и крясъци големи!
хем се радва хем я е страх,големи емоции бяха за преди лягане  Rolling Eyes
пусто късмет батериите на фотото бяха изтощени и не можахме да документираме събитието #2gunfire
сега ще видим утре на какъв акъл ще е Thinking евентуално да направим фотосесия Mr. Green

Иве,да ви имам дзъркелите сини ококорени - пу пу,да ва поакат кокошките Hug мойта мома пусто хвана моя ген и не можахме да я ашладисаме ни със зелени,ни сини,ни пъстри очи Angry ама поне е къдрава (за което може спокойно да псува баща си като порасне Mr. Green) да ми е жива и здрава Heart Eyes

# 199
Привет Hug
Вержи,страхотна новинка,браво на малката Лора.От сега нататък да тичка и ти да я гониш hahaha
iv4ok много е сладък малкия Heart Eyes

# 200
ДОБРО УТРО!!!  bouquet
Честит имен ден на вси4ки Ивановци,Ивани,Ванчета,Йоани и Ивелини!!!Да сте живи и здрави и с късмет да си носите името!!!
Hug
Май пак запо4на сняг да вали..и дъжд ли??? леле...дано лятото е разкошно,само с това се успокоявам ве4е...
Вержи- 4естито за Лорката- пу,с тя коси4ка може само да благодари на тати си...и ние не докарахме о4ите на тати /сини/ - двете щерки са с кафеви,но с какви мигли  са.мммм;-)
Ив4ок- наистина страхотно сини о4и има твоя малък мъж- пу,да е жив и здрав!!!

# 201
Благодарим за комплиментите за нашта красота неземна!
Честити припкащи крачета на Лора! Сега ще ти олекне, Вержи!
Честит имен ден на Иванина и на всички адаши и адашки!
Да почеря и аз cook След като wash и hang отивам да  Moneyток и вода за 4 месеца. Подозирам, че ще се  Shocked като чуя цифрата, затова да бягам, че да имам време после да се освестя!

# 202
здравейте на всички Simple Smile

честит имен ден на всички празнуващи, всичко най най най хубаво им желая   bouquet
Вержи честитка за момата и първите крачки Simple Smile

# 203
  • Варна
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!
Да сте живи и здрави, както и името ви!

Вержи, честито ви прохождене! Сега ще има и ти да припкаш  Mr. Green.

Mery_red, от кого са взели миглите  Heart Eyes? А русата коса на тати някоя взе ли?

# 204
опаааа  Ани4ка бани4ка,ти откъде знаеш нашия тати с каква коса е...,а??? ами малкото Ани май ще е с по светла коса от кака си Ели определено,но се надявам да е по-гъста поне...ина4е имаме къдри4ки...,ама ще се изправят...докато порасне...ехххх...исках едно време да имам беб4ета красиви като Малвина- приятелката на Буратино,спомняте ли си ??ама и сега не се оплаквам-красиви са ми гарджетата!!! Wink пу пу...

# 205
Здравейте момичета честит имен ден на всички именници да им е живо и здраво името   bouquet. Имам малко притеснение с мойта щерка от няколко дена не иска да яде. Преди си хапваше хубаво сега нещо се мръщи и то на неща които обича, пробвам нещо друго пак не иска, като цяло изглежда добре не виждам нещо да я мъчи ма се чудя къде е отишъл тоз нейния апетит  newsm78 така де ако някой е имал подобен проблем моля да ми каже. Изкарвах я на чист въздух да не би от стоене в къщи да си е загубила апетита пак не иска не знам на какво може да се дължи това Rolling Eyes

# 206
  • Варна
Здравейте,

Минавам набързо да ви почерпя за именния ни ден. Заповядайте:

Да са живи и здрави всички именници и да им е късметлийско името Heart Eyes

Вержи, браво на вас. Сега ще има да се гоните. И аз искам вече да припкаме, че доста килца имам да свалям ooooh! Embarassed

Целувки от нас. Дано успея да се включа по-късно.

Уфф, извинете ме за размера на снимката, но незнам как да я намаля.

# 207
ПРИВЕТ,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ЗА ПОВОДА:

# 208
  • Варна
Честито на всички празнуващи днес!
Хайде и аз да почерпя за моя именник днес.

# 209
  • Варна
Mery_redJoy хвърлих ли те в тъча,а? По детективския метод разбрах. Беше писала, че майка ти работи акушерка в Окръжна, видях ти тикерчетата и стигнах до извода, че мъжете ни са колеги  Mr. Green. А с майка ти се запознах по стечения на обстоятелствата. Когато родих голямата ми дъщеря, имаше още едно бебенце на колега на мъжа ми, което се беше родило на същия ден. Жена му ми каза, че тъщата на техен колега работи там. Май доста оплетено стана, но дано си ме разбрала   bouquet. Прекрасни са ви хубавиците малки! А пък Малвина беше със синя коса, хич не ти трябва  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт