имам пак въпрос към вас когато е влажно времето навън като сега, хубаво ли е да се изкарват децата навън ?Единствената пречка са в същност неразчистените улици, които кмета гордо заяви по тв онзи ден, че са почистени!
имам пак въпрос към вас когато е влажно времето навън като сега, хубаво ли е да се изкарват децата навън ?
, да се свършва вече!
,
Днес едно мъгливо навън ..нещо като че ще се разваля май времето ?Тъкмо вчера поизпече и аха да започне ледът да поомеква...май днес пак ще го скове. Ами аз незнам как вие излизате с найлон върху количката,
моят Виктор не търпи да е зачохлен и омотан отвсякъде
.Той всъщност от никъде не иска да е възпрепятстван Той иска да се върти ,да зяпа да възклицава....навън устата му все отворена да бърбори нещо бля-бля на бебешки....нагълтва се с този студен и още по кофти -влажен въздух.За нула време надъвква всичко което се допре до буза ,уста и до което поже да се докопа....отпред става мокър..
...ама сякаш не ми се рискува.
.оххх айде да отпусне леко времето скоро.Ама да кажат и други мами
, да, ама аз не мога. Пък с количка- ми то един разчистен тротоар няма и то още от стълбите пред входа ни
. мъженце е на работа 8-6 и аз сама с малки дете и куче 
.ние имаме от три години един прекрасен персийски котарак.виктор така му се радва като го гледа как обикаля и се глези....направо е много сладък....Но котаракът ми е страшно ктротък.. а .и не трябва да се разхожда като кучето.Иначе и майка ми има куче...ама то си е голям ангажимент,особено пък за мацка с детенце..сутрин и вечер разходка ...всеки път след разходката миене.....доста е натоварващо.Но пък е разтоварващо от друга страна да имаш животинка у дома...
.на мен винаги ми е харесвало 

Препоръчани теми