Гоблени-14

• 51 427
  • 514
  •   1
Отговори
# 120
психиатъра каза, че така ще ти помогнем да разбереш, че не си божество. жалко, че минаваш в крайността на клонингите  Cry вече съм кораба майка, дано проработи  Praynig
Дъмпер,
боговете- и добрите ,и лошите се създават от хората.
Тогава ,когато имат нужда от тях.
Очевидно твоите нужди са крещящи.

Е,няма да се дърпам.
Аз съм твоят Бог Mr. Green
Когато вече няма да имаш нужда от бог,чукни по морза QSY
Дотогава 88

# 121
Хипатия, знаеш ли доскоро не те разбирах, сега те съжалявам  Peace

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 13:20 от Дъмпер

# 122
  • в зоната на здрача
На някой изпратих тези коне...сега моля той да ми ги изпрати,че съм ги изтрила... Blush
http://images19.snimka.bg/003655817-big.jpg

# 123
каква е цената на бялата панама за гоблените някой знае ли newsm78

# 124
мамичета (с изключение на Хипатия), желая ви една страхотна нова година, изпълнена само с положителни емоции, много здраве, много щастие, успехи във всички начинания и не на последно място много прекрасни ушити гоблени  Hug
бялата панама е 9 лева метъра
не смятам повече да пиша тема, така че който желае може да ме намери на ЛС.

# 125
благодаря за инфото  bouquet

# 126
ted_,в Пазарджик бялата е 7лв. купих си я от магазин  сливен на бул. България

# 127
ted_,в Пазарджик бялата е 7лв. купих си я от магазин  сливен на бул. България
благодаря много  Hug Hug Hug

# 128
# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам дали моят малък МИшко ще ми даде минутки за форума, затова ще си дам пожеланията за весели празници сега  Party да сте живи, да сте здрави и да посрещнете Новата Година в много радост и пълни домове  Party Party Party

# 130
Goody, така ме сърцеразтуптя с тези голотии, че забравих да питам,  този гоблен, дето се шиел тук-там- откъде си го купувала и колко струва? Разбрах че е на Dimentions; някой виждал ли е нещо подобно в Сф и къде? В магазина на "Шишман" newsm78

# 131
  • в зоната на здрача
В магазина на ДМЦ на "Ст.Стамболов"има всичко..ако точно в момента го няма ще ти го доставят.

мамичета (с изключение на Хипатия), желая ви една страхотна нова година, изпълнена само с положителни емоции, много здраве, много щастие, успехи във всички начинания и не на последно място много прекрасни ушити гоблени  Hug
бялата панама е 9 лева метъра
не смятам повече да пиша тема, така че който желае може да ме намери на ЛС.

Ти пък полудя ли...заслужава ли си да си тровиш нервите с "нещо подобно".. Crossing Arms

# 132
Ето ме пак, на място в магазина се оказа, че работят и с ДМЦ, така че си купих с тях Запустялата воденица, даже съм я започнала вече  Simple Smile
Поръчах и Тайната вечеря, пак с ДМЦ, на 5-ти ще е комплектована, но майка ми ще ми я ушие, за мен е твърде голямо предизвикателство все още  Laughing Размерите й са точно 136 на 50.  Peace
Хипатия, права си за конците  Simple Smile

# 133
  • sf
а тва "шие се тук-там" ще рече, че панамата е тонирана ли?

# 134
Дъмпер, стига, де, толкова си ми помагала, толкова много знаеш...  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт