Гоблени-14

• 52 711
  • 514
  •   1
Отговори
# 225
Имам го.На Гобленсет е.Да го пращам ли?

# 226
схемите и аз ги имам. искам готов комплект да си купя  Peace

# 227
Дъмпера защо не попиташ румънските мами?  Thinking

# 228
Марулка, честит имен ден на патерици! Желая ти много здраве и късмет!  bouquet

Честита Нова Година на всички! Да сте здрави и щастливи и много гоблени да ушиете! Wink

Аз съм решила да се съсредоточа само върху Мустангите дето шия, че какъвто е голям гоблена, не се знае кога ще го ушия, пък нали пак е за подарък. А така ми се иска едни Мечопуховци да ушия за децата.

# 229

Няма нужда да пита румънките, Казанлък е много по-близо,
така или иначе са комплектовани по оригиналния вилеров модел и двата.
Навремето завод"България" - Казанлък са имали тази комплектовка., аз има само схемата, ама разбирам ,Дъмпер,че тя не ти върши
работа.
Сега има две-три фирми в Казанлък - не знам коя е наследник на едновремешната, нямат и каталози онлайн.
Телефона на едната- "България_К" е 0431/ 64397, а на "Казанлъшки гоблен" -  0431 2-86-45 и 0898 920-443

# 230
не, не искам схеми. искам готов комплект. проблема с гоблена е, че го има само 1 към 4, иначе няколко фирми го предлагат. аз обаче държа да го направя 1 към 1  Peace

# 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не, не искам схеми. искам готов комплект. проблема с гоблена е, че го има само 1 към 4, иначе няколко фирми го предлагат. аз обаче държа да го направя 1 към 1  Peace
Thinking а какво пречи да си го направиш 1:1? освен цената де  Crazy
две съседки правят така - купуват гоблен 1:4, снимат си схемите и си делят конците. шият си ги 1:1 и не съм чула да имат ядове
 Peace гоблена не трябва да е с детайл  Peace

# 232
че кой ти е проблема да го направиш 1 към 1?
Ако толкова държиш да е купен да ти продам някой? Mr. Green
Комплектовката ще е с оригиналната вилерова схема- там се шие 1 към 1:)))
Е ,има вариант и да си го купиш директно от извора.Ето тук
http://www.wiehler-gobelin.com/sunny-clearing-p-282.html?language=en
Изглежда и много по-добре

# 233
като му гледам размера не ще да е 1 към 1  Confused
Thinking а какво пречи да си го направиш 1:1? освен цената де  Crazy
две съседки правят така - купуват гоблен 1:4, снимат си схемите и си делят конците. шият си ги 1:1 и не съм чула да имат ядове
 Peace гоблена не трябва да е с детайл  Peace
знам, че много хора правят така, но аз си го искам 1 към 1  Crazy

# 234
моми4ета 4естита да ви е новата година и от мен! Живи , здрави и занапред ви желая още по-сръ4ни ръ4и4ки да имате и да ни радвате с творенията си  bouquet
Аз като за на4ало на новата година търся Мона Лиза и Исус на трона с ДМЦ и Коне зад оградата на Казанлъшки гоблен  newsm78
Дано й се намират на накоя от вас  baby_neutral

# 235
  • Бургас
Честита нова година! Здраве, късмет и сбъднати желания!

Аз приключих с богородицата и я рамкирах, получи се добре. Майка ми я хареса , това е най -важното.Ще покажа снимка тези дни... Аз нещо не си падам по икони, но сега мисля да ушия една и на свеки.
Харесах си Йерусалимската богородица. Схемата я дръпнах от безплатните на Солария , но като я принтирам е малко нечетлива. Има много подобни един на друг знаци.
Молбата ми е ако някой има по-четлива схема да ми я прати на eliss_bg@abv.bg .

А докато го комплектовам си продължавам с феята . Успях да намеря един преливащ конец от DMC, дано ми свърши работа.

Иренка, стискам палци и аз всичко да е наред.

# 236
# 237
Иренка, стискам палци всичко да е наред  Hug

Дъмпер, радвам се, че си тук  Heart Eyes
Провери в каталозите на шехерезада, имат много и почти всички пейзажи ги предлагат и 1:1. Аз утре или в понеделник ще ходя да си взема Тайната вечеря и ще проверя дали го има и ще ти кажа  Simple Smile

# 238
Блонди, мерси  Hug те гледам доста имат на гобленсет  Peace и да покажеш докъде си с твоята зима

# 239
Честита нова година! Здраве, късмет и сбъднати желания!

Аз приключих с богородицата и я рамкирах, получи се добре. Майка ми я хареса , това е най -важното.Ще покажа снимка тези дни... Аз нещо не си падам по икони, но сега мисля да ушия една и на свеки.
Харесах си Йерусалимската богородица. Схемата я дръпнах от безплатните на Солария , но като я принтирам е малко нечетлива. Има много подобни един на друг знаци.
Молбата ми е ако някой има по-четлива схема да ми я прати на eliss_bg@abv.bg .

А докато го комплектовам си продължавам с феята . Успях да намеря един преливащ конец от DMC, дано ми свърши работа.

Иренка, стискам палци и аз всичко да е наред.

Качих Йерусалимската Богородица тук
Дано да те устройва качеството и да съм била полезна   love001

Общи условия

Активация на акаунт