Гоблени-14

• 51 398
  • 514
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук има дребни великденски идеи
http://ewa3007.fotosik.pl/albumy/50676.html#e
 Heart Eyes последните три са за картички  Heart Eyes

# 91
Гууди, момичета, срам, не срам, ще питам: какво е "Вълшебна игла"? Embarassed

# 92
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май е чешка фирма, която проектира и комплектова само с Ариадна, издават и списание рекламират новите модели и пускат по някой безплатен  Hug
не съм сигурна, но май в различните страни го превеждат различно, може и чудесна игла (рускините май така го пишат), на моето списание пише рисунки с игла  Thinking
помагам ли с това инфо или още повече оплесквам нещата? Blush

# 93
Момичета, имам въпросче до ходилите в магазинчето в Младост на пътеките- имат ли там някакви панами? Аз казано честно нямам никакъв спомен!  Embarassed И по-точно ме интересува тази тонираната!  Thinking Одеве бях в големия магазин да си купя конци за два гоблена, като си  мислех че панамата ще ми стигне, ама като се върнах и премерих..... ooooh! За няма и 10см. ми е по-късо парчето!  Confused Това ми е питанката! Дайте идеи, ако не там, то поне някъде в района!

# 94
май е чешка фирма, която проектира и комплектова само с Ариадна, издават и списание рекламират новите модели и пускат по някой безплатен  Hug
не съм сигурна, но май в различните страни го превеждат различно, може и чудесна игла (рускините май така го пишат), на моето списание пише рисунки с игла  Thinking
помагам ли с това инфо или още повече оплесквам нещата? Blush

Помагаш, помагаш! Благодаря ти!

# 95
Търся великденски мотиви-малки за картички.
темичката е в твоя чест  Simple Smile
И ако се пита някой новодошъл защо правя отделна тема, да отговоря сега.
Така е по-пригледно и по-лесно.
Всеки може да слага на едно място своите идеи и предложения по темата .
 И някога , в някоя поредна тема на Гоблените се предполага ,че линковете на
тематичните теми със схеми за гоблени ще бъдат поставени на първа страница.
Не в моя чест ,а в чест на потребителите.
Приятно шиене ви пожелавам:)

# 96
  • sf
Браво! но Великден е на 27.04.  Wink

# 97
Браво! но Великден е на 27.04.  Wink
хубаво е да има човек почитатели:)
Поправих се, аз живея все още в 2007 г:)

# 98
Хипатия, не се заяждам, но виждам как в скоро време темите ти ще отидат в архива, което значи, че всички картинки ще се махнат  Peace

# 99
Много смешно:)
Никоя от темите ми не е отишла в архив до сега, освен ,ако така не съм пожелала.
Те са необходими и съжалявам ,че специлно за гобленарските не срещнах някаква помощ.
Ама не ме познаваш ,Дъмпер.
Когато реша,че трябва да направя нещо, което има смисъл и е полезно  не само за мен,  винаги го правя.
Така ,че ако така ти харесва- стой и гледай.
Разбира се, ти не се заяждаш, любопитна си и
само приятелски съвет ми даваш за което ти благодаря много:)

# 100
  • варненка от София
Момичета, имам въпросче до ходилите в магазинчето в Младост на пътеките- имат ли там някакви панами? Аз казано честно нямам никакъв спомен!  Embarassed И по-точно ме интересува тази тонираната!  Thinking Одеве бях в големия магазин да си купя конци за два гоблена, като си  мислех че панамата ще ми стигне, ама като се върнах и премерих..... ooooh! За няма и 10см. ми е по-късо парчето!  Confused Това ми е питанката! Дайте идеи, ако не там, то поне някъде в района!

Здравче, панами има, но не съм сигурна дали има тонирани, аз като ходих гледах основно за конци и на панамите не съм обръщала много внимание.

# 101
  • София
Цветни знам къде има - но е до Женския пазар, което никак не е в района, който ти трябва. Но има всички цветове, които можеш да си помислиш  Wink

# 102
Марулич много ти благодаря!  Hug

RумиK и на теб благодаря! Аз магазина го знам! Точно от там излезнах и забравих да си купя панама!  Laughing

# 103
Хипатия  bouquet

# 104
  • в зоната на здрача
Точно от там излезнах и забравих да си купя панама!  Laughing
Тва е защото си руса,мила моя.... Laughing
Кво ти трябва ,утре отивам на пазар....

Общи условия

Активация на акаунт