Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 14 059
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Иси-благодаря ти за съвета!
Нита-не искам да оставам някой с впечатлението,че съм нервна от малкия-напротив-ядовете ми идват от друго място и с течение на времето ми се насъбра адски много.А за гърба-толкова много ме боли,че отидох на лекар онзи ден.Имам голямо изкривяване и някакво заболяване.Изписаха ми обезболяващи,които не мога да взимам,защото кърмя.
Абе-надявам се скоро всичко да се нареди,защото не издържам..дано новата година дойде с нещо много хубаво!
Повече няма да помрачавам темичката!

# 91
# 92
 Hug

Ние снощи водихме Юлито на частен педиатър,той потвърди диагнозата но изписа друг по силен антибиотик и сега пием него след 1 прием на стария сега пием друг,дано не я омотаме нещо ,но той каза че няма проблем,днес нищо и няма но АБ трябва да го пие!Толкова е силен АБ че аптекарката е държала да се свържем с лекаря да го пита сигурен ли е и след като мъжът ми му е звънял са говорили и тя учудена го дала,казала че този лекар винаги изписва АБ в много големи количества, но че е един от най добрите,просто е учудена че много голямо количество изписва!Явно си има причина!Та ще се тровим с АБ! Confused
  В такива моменти и  на мен ми се иска да стане чудото с хомеопатия но е зле много! ooooh!

На мен за успокоение ми действа много безотказно алкохола, но щом кърмиш Диди по по мако, мъъъничко червено вино и си 6+ Peace

Тиция добре сте прекарали все пак и с неудобствата се свиква и е весело щом е добра компанията! Peace

Ние за посрещането на новата година сме си самички в кухнята! Mr. GreenДобре дошъл някой но в кухнята Naughty тук в Хола който е преходен със спалнята никой не ща, след 27 и многото гости и втория АБ за Юл не пускам вирусоносители никви! Mr. Green

# 93
      Весело посрещане на Новата година!       

# 94
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Нека сме добри едни към друг, нека уважаваме различното у другия, нека оценяваме чуждите усилия, нека помагаме без повод, нека се усмихваме просто така, нека бъдем здрави и млади в сърцата си, нека обичаме себе си, такива каквито сме, нека бъдем заобиколени от разнообразие и благодат, нека се наслаждаваме на уникалния си живот, нека сме щастливи!!!
Нека  чисти и отворени  да посрещнем 2008 г.!

Весело посрещане на Новата година!
Наздраве!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 16:48 от pepi111

# 95
Дано Новата година донесе на всички вас много здраве, щастие и късмет!!!
Весело посрещане и наздраве!

# 96
  • Варна
Здравейте милички съфорумки и малки съфорумчета Laughing

Сигурно сте ни забравили вече.....

За нас месеца беше много динамичен,изпълнен с много положителни и отрицателни емоции Rolling Eyes.Но не за това искам да пиша.

Искам от все сърце да ви пожелая,здраве,щастие и любов през новата година.Нека Бог закриля семействата ви,а неприятелите ви бягат надалеч.Нека всичко което не сте постигнали тази година,да го постигнете следващата. И Обичайте...само Любовта ще ни спаси от лошите мисли и намерения.
Много ви обичам всички,и ви целувам Hug Hug Hug

На всички болни мами и бебоци,скорошно оздравяване  bouquet

# 97
Мили мами ние изчезваме за това искам да ви пожелая
През новата 2008 , 12 месеца здраве, 53 седмици късмет, 365 дни щастие, 8760 часа успех, 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания!

Наздраве!
Болничките бързо да оздравяват ,болестите вън от всички smile3513
Ще се чуем до година callme

# 98
  • somewhere over the rainbow
И аз тук.
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, много шум, усмивки, подаръци и ... алкохол Mr. Green!

И ние сме сополиви и кашляме /аз и Дая/, но засега овладяваме положението само с пчелен прашец. Мисля си, че тези настинки искат само време и силна имунна система, така че работим по точно този въпрос Peace

Сега чак заспа дребната и аз започвам да се приготвям. Не че е кой знае какво ли, но каквато съм туткава ooooh!  У приятели ще сме, 3 семейства с 3 деца Whistling

Ако чуете за двама умрели от алкохол - ние с мъжо ще сме hahaha Ако пък са шестима - уморили сме и другите Whistling

Айде Hug

# 99
И от мен весело посрещане на Новата 2008! Всичко лошо да остане в старата година и новата 2008 да донесе на всички здраве, щастие, късмет и благоденствие! Обичам Ви и много съм щастлива, че ви познавам.

# 100
Весело изкарване на празника момичета!
Аз отивам да се приготвям, оставихме Лора на майка и сега ще ходим у едни прятели. Ще се съберем около 10-ина души. Пак добре. Искаше ми се някъде в бар, но не се организирахме.

Чао и да не се трупясате от пиене, ей!! Аз няма че трябва да карам. Hug

# 101
Весело посрещане на Новата Година, момичета. Нека в новата година има много здраве и усмивки за всички ни.

Ние сме си тримата в къщи. Има настроение, защото сме здрави, за разлика от Коледа.

# 102
  • Варна
Весело посрещане на Новата година! :peace:

Отмина и тази година -
година на радост и болка,
година с усмивки и сълзи,
година, като всяка година.
Изпращаме старата вече...
Посрещаме с трепет в сърцето,
посрещаме с много надежди
и тази Нова година.

И нека да си пожелаем
да бъдем живи и здрави,
да носим обич в сърцето
и злото нас да забрави.

И нека да си пожелаем
късмет да има за всеки,
да бъде много щастлива,
здрава и мирна,
честита Нова година!

# 103
  • През девет земи в десета
Момичета,пожелавам на всички много всесело посрещане на Новата година и много,много здраве,всичко останало е постижимо!!! Heart Eyes Hug

Ние сме в къщи,заформили сме страшен купон,но то от 19-и все на купони сме го ударили,след празниците ще реанимираме и цялото семейство го слагам на диета Mr. Green

# 104
  • Варна
Честита Нова Година!!!
Много Здраве,щастие ,късмет,Мир и берекет!!!

Общи условия

Активация на акаунт