Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 831
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Aсе, кой ще се жени? Blush Идейна е поканата! Peace
Попова, дано и тази киста бъде като предишната и бързо да я забравиш! Praynig
suzi_a, какви ремонти сте захванали зимата? Дай си малко почивка! Wink
Цитат на: Ивка
Ох, толкова ми е порастнало детенцето и толкова много е започнал да говори, направо ми скри шапката   
И аз забелязвам същото при Дани, от няколко дни е като латерна, научил е и много нови думи.
 Аз отложих реимунизацията с една седмица, за да поукрепне Данчо повечко след хремата. То покрай нас все вирясали. ooooh!
А петънцето на ръката си стои. Чудя се дали не е нещо от изпотяване, нали е на свивката  newsm78...не искам и да си мисля вече за хранителна или друга алергия. ooooh! Педи ще го погледне ако до седмица не е минало.

# 286
Момичета, благодаря за отговорите.
Асе, Ема е на лечебна Хумана.  Днес на обед й дадох препечена филийка със сиренце. Утре ще заместя обедното със супичка, а може да изчакам чак в други ден да вкарам обедното. Не бързам за никъде, предният път от бързане, стана още по-зле милото ми детенце.
Поканите ми харесват. Братовчедка ми когато се жени преди година и половина, поканите й бяха на свитък, но не с толкова хубава хартия. Да чакам ли да ми пристигне по пощата и на мен едно свитъче? Joy hahaha Joy
Нищо не казваш как е Мимето! Heart Eyes

# 287
  • През девет земи в десета
wavey

Рони,ако не яде картофи Емата,може да даваш попарка с вода,сирене и малко захар,без масло,сандвич със сирене и яйце(от яйцето не би трябвало да има реакция)без да мажеш масло на филията,пюре от моркови с или без картофи,както го предпочитате,мляко с ориз,но млякото го добавяш след като свариш ориза и е добре да е хуманизирано,ако всичко е ОК,започваш да я храниш нормално след 1-2 дни поне  Peace

Тиция,аз играчки не купувам Naughty,колкото и да ми харесват Цвети не им обръща внимание,играе с всичко,което не е за игра,но за сметка на това почти всеки който ни идва на гости носи играчка,едва се отървах от играчките на сина ми(прехвърлих ги на племеника),а сега пак се натрупаха,добре,че хола е огромен и почти необзаведен ooooh!
Що се отнася до това колко е тъпа българската адмиинистрация,просто нямам думи,в момента е някакъв безумен хаос Rolling Eyes

Ние не сме ходили на консултация от 3 месеца,не сме сложили последната ваксина,мисля да я сложа на пролет,сменихме си педито,а новото не сме го виждали,аз и без това не разчитам на него,оставих GP-то ми да се разправя с тия работи,поне да ходим по близко за ваксини и консултации. Wink

В работата днес се скапа нета и нямаше и полудях #Cussing out

Асе,супер са поканите,точно по мой вкус,семпли Peace

всичко което знаеш за запичане- дренки, ябълки (на сок).

Без ябълки Peace

Ивка,оправи ли се на Цецко крачето?

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 18:53 от Пиги®

# 288
# 289
нова тема
това е наистина последната тема ,която пускам .Товае моето чао.

Общи условия

Активация на акаунт