Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 834
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
 smile3506 аз нещо не мога да си събера мислите... Crazy
Честит имен ден на всички Иванки, Иванчовци, Калоянчовци, Яначковци, Йорданчовци и Боянчовци/със закъснение/! Heart Eyes
Със здраве да си носят името! Hug

И ние се носиме от маса на маса, днес пак сме на имен ден и вече изглеждам като бременна в 6м. Срам!  ooooh!
И аз да похваля този осцилококцинум, хич му нямах вяра, но и аз и Дани за два дни се оправихме.  Shocked

Ели, Бо, за какви теми говорите, дайте линк.

Това време съвсем се шашардиса, от  -20 стана 6 градуса. Да се чуди човек как да се облича.
Айде, по задачи!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 15:15 от Nanny

# 241
Който търсеше пчелно млечице,днес го намерх в Пикадили,но не в чист вариант,а смес с мед.Отделен въпрос е колко е съдържанието на млечицето вътре newsm78Наистина е страхотен имуностимулатор.Баща ми като имаше тумор го взимаше и наистина много му повлия,но е важно да се слага под езика,за да се разнесе по лимфата Naughty
Аз съм маниак на тема нетрадициона медицина и днес накупих цял куп неща-прашец,млечице,чайове и билки...

# 242
Да почерпя и аз за здравето на синето ни - Калоян. Heart Eyes

Честито на всички днешни и вчерашни именници. Да са живи и здрави!  bouquet

# 243
# 244
Днес сме големи поспаланковци  Crazy Ванко спи за трети път ooooh! Само спи и яде, спи, яде...Ама и аз използвам и не ставам от компа  Mr. Green

# 245
Жори,я кажи някой хубав 4 или 5 звезден хотел в Анталия,че ако Ронката не се накани да ходим на планина,поне до там да отскочим SunglassesТи ли беше споменала,че чак от март времето е хубаво или се лъжа newsm78
Гледахте ли"Часът на мама" как онази мама си беше завела детенцето бз бельо посред зима,а само по блузка #2gunfireМен чак ме втресе Sick

# 246
  • somewhere over the rainbow
Честито на вчерашните и днешните именици!   bouquet

Баба я оперираха днес, добре е минала операцията Praynig  Докторът е казал, че имало доста разсейки и операцията е била трудна, но е изчистил всичко /той се слави като много добър онколог, завежда Онкологията в Пловдив, така че имаме основание да му вярваме Wink/. Следва сериозно възстановяване и лъчетерапия. Баба е възрастна, но е силна жена и знам, че ще се справи Praynig

Попова, и пчелно млечице има в сайта, който пуснах. 11 гр. е 8 лв. Ние със сигурност ще вземем за баба Peace

# 247
Наде,давайте й сок от моркови с цвекло.Но веднага да се пие,защото се окислява от кислорода във въздуха.И най-важното-да се пие с нещо мазно,за да се усвои каротина от кръвта.Баща ми изпи тонове и това го спаси,за да не му се увредят другите органи от лъчетерапията NaughtyДано се оправи женицата Praynig
И на моя дядо днес му откриха тумор на простата,но не могат да го оперират,защото  е с тежк диабет и ще караме на алтернативна медицина само,пък дано се постабилизира Praynig Cry

# 248
Еха много Ивановци, от кал да си Иван да си Joy
да сте живи и здрави
 Казват, че човек се ражда два пъти - веднъж, когато изплаче за първи път и втори път - когато му дадат име. Някои индиански племена дават името на потомците си едва, когато проличи характерът им. Името е пожелание, но и отговорност. Пожелавам ви да осъществите най-доброто от посланието на името си и и да го свържете с още куп благочестиви значения! Честит имен ден!

Понеже вече сте преяли моята почерпка за моя любим който също е Иван ще е по скромна. Да ми е жив и здрав и все така любящ съпруг и баща.

Наде  fingerscrossed Praynig

# 249
  • хасково

Почерпете се за мое здраве. Днес имам имен ден.

Честито и на другите именници!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 22:55 от munka1

# 250
Ехееееее, само почерпки валят тук. Ще стана слон от толкова много ядене   261uu  Ама не подминах никой  Wink Бъдете здрави, щастливи и много късмет в живота. Всичко най-добро и хубаво да ви се стовари на главите  Hug
Ох, аз съм толкова уморена от купони./всеки ден от 18-ти декември та до вчера/. Днес реанимирам яката. Само дето Дидо ни изкара в преспите. Не можех да повярвам на картинката. Ще кача снимки да видете и вие какъв ад е още #Cussing out
Иси-много хубави думи и пожелания. Бравос  smile3501
п.п. Венци поне се навъргаля из снега поне 1 час. Върна се целия черен  ooooh! Но нали детето си поигра, мама ще пере Wink
Ето и обещаните снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207964&photo=2

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 23:28 от eti_31

# 251
  • Варна
 Hug
Наде,стискам палци за баба ти Hug.Господ да и помага Praynig
Тиция ще ти пиша на лични Hug

Лек и топличък ден на всички Heart Eyes

# 252
  • През девет земи в десета

Днес кафето е от мене,има за всеки вкус Hug

Дано да изгрее слънчице,че по улиците е страшна поледица едва стигнах до офиса ooooh!

# 253
А,ние сме затрупани с боклуци.Уж,Варна бил най-предпочитаният град за живеене,трънки  #2gunfireДа не зачеквам политическа тема,ама този загубен кмет само малоумници го преизбраха щом не виждат какво се случва постоянно в града #Cussing out
Бо,кога щ тръгвате на ясла?Аз вчера се разбрах с директорката ,заради грипният сезон да го дам втората половина на февруари.Имали изискване всики да бъдат приети до март.

# 254
Деска, мерси за кафето!

Момичета кажете нещо за пустото разстройство, че ще се побъркам вече?! То аз направих грешката, че на 3-я ден я захраних с човешка храна и всичко започна от начало. Crazy

НАН, бързо възстановяване на баба ти. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт