Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 839
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Ронка,имам една торба със замразени дрнки за цяр,така че само кажи и ти изпращам.Имам и компот от дренки,така че и това е вариант.Давай й само бульонче от варен ориз или картоф,нищо повече. NaughtyИначе ако дадеш пак нормална храна може да се получи рецидив и да стане дори по-зле.С една дума,захранва се както след диета или оперативно лечение.

# 256
Здравейте

Tizija в коя ясла сте записани? Какво е това изискване, всички да бъдат приети до март? Нещо пак не съм в час  Embarassed
Ние подадохме документи  в тази до Нептун и ни казаха, че ще бъдем приети юни със сигурност. Но, аз междувременно вече нямам бавачка и съм си у дома. Мъжо изнемогва на работа без мен и решихме да се примолим нва директоршата, да ни приеме по-рано! Тя каза да и се обадим по-късно и че за сега, няма места! Но работата вече опира да кокал и май ще търся нова бавачка. Ако някоя от варненските мами знае подходяща, моля да ми кликне  Praynig

# 257
Здравейте момичета,
Знам ,че тук много пъти е молено за помощ и е откликвано сега аз ви моля за помощ за едно дете на моя колежка ето тук е неговата история http://www.save-darina.org/content/view/242/1/
благодаря на всички ви.
 Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 17:30 от isi_kam

# 258
Бо,става дума за новата ясла"Приказен свят".Ни есме записани от миналата година и сега до март трябва да го дам,за да си запазим реда,иначе губим.Относно гледачката,ще ти дам утре координати на една.Беше 4 години гледачка на детето на един швейцарец,чиято фирма обслужвам и бяха много доволни.Дано ти помогна Thinking
Изи,колко парички трябва още да се съберат за момченцето?
Ронка,как е снахата?Дано се оправя Praynig Heart Eyes

# 259
Изи,колко парички трябва още да се съберат за момченцето?
до тук са събрани 77 786.04 BGN
1 830.15 EUR
24.00 USD http://www.save-darina.org/content/view/241/82/
Базовата цена за извършване на трансплантация в Русия е 35 000 евро.
В Германия и Австрия ще са нужни между 70 000 и 100 000 евро.
За сега не мога да се свържа с майката ,но и това ще направя скоро за да мога да пусна отделна тема за него. БТК обеща ,че ще удвои сумата която с колегите ще съберем.
А тук можете да гласувате за него http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … d,10154/catid,44/

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 21:18 от isi_kam

# 260
Изи,няма ли възможност да се пусне телефонна линия със смс?Струва ми се,че това е по-рационалният вариант,защото  така е много по-лесно и си мисля,че повече хора ще пуснат вместо да ходят до банката.Поне изхождам от себе си newsm78Не ми е проблем да пусна и 30 смс-а,но в банката ми е зор,защото моите банки са АД и костват много нерви да чакаш на опашка #2gunfire

# 261
Майката се е опитала но си имаме смотана държава не съм много в час ,но трябвало някакво разрешение от държавата ,което не им е дадено
ето тук е имало репортаж по БНТ http://www.dailymotion.com/enly/video/x3po03_wwwsavedarinaorg_people
http://news.ibox.bg/news/id_912797873
ето намерих ,защо не може да се пусне номер http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,8801/catid,44/

# 262
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, мацки! Как сте? Напоследък все не мога да намеря време да пиша, само ви чета! Пак едни софри са се заформили  Party. Пък сега и аз съм на вълна отслабване  Embarassed! Слаба ми е воличката, обаче  Wink!

Честито на всички празнували през изминалите дни! Да са живи и здрави!
Честита нова семейна придобивка на Пиги! Със здраве да си я ползвате!

Jorji, NAN, радвам се, че операциите са минали добре! Бързо въстановяване на роднините!

И тук беше много снежно и красиво миналата седмица! Сега вече е само снежно  Mr. Green! Извеждаме Вяра за малко, че в тези студове милото вкъщи подивява. Радва се на шейната, а най-много обича да хвърляме снежни топки по някоя стена и да хвърчи сняг!
Перем дрешките  отделно, но не купувам специални прахове и омекотители. Къпим я всеки ден, косата 1-2 пъти в седмицата. За сешоар и дума не може да става. Когато го използвам аз е много ербап – идва до мен, имитира ме и казва “бууу”, но когато искам да изсуша нейната косааа  55 running
За влагата – имам опит с една стя в жилището на родителите ми, която разширявахме към терасата. Избиваше по стените и беше страшно. Накрая мъжът ми измаза стените отвътре с някаква черна смес и после шпаклова и сега поне не избива по стените. Понякога се изпотяват стъклата на прозорците, но много малко, дори не се налага да ги забърсвам. В случая обаче може би има значение факта, че радиаторът на парното ни е точно под прозореца.

Изи,няма ли възможност да се пусне телефонна линия със смс?Струва ми се,че това е по-рационалният вариант,защото  така е много по-лесно и си мисля,че повече хора ще пуснат вместо да ходят до банката.Поне изхождам от себе си newsm78Не ми е проблем да пусна и 30 смс-а,но в банката ми е зор,защото моите банки са АД и костват много нерви да чакаш на опашка #2gunfire
Tizija, пробвай с телефонно или интернет банкиране – повечето банки вече предлагат такива.
Isi, гласувах навсякъде! Дано се съберат по-бързо парите! Родителите дали знаят за       http://www.protegniraka.bg/     

Аз май се поувлякох! Айде, лека нощ и бързо оздравяване на всики болнички!
/ в тази връзка, чухте ли за поредния абсурд в държавата - относно изплащането на болничните  ooooh!/.

Аз отивам да разглеждам оферти за намаления в он-лайн магазините! Че от утре започват намалениятя във Франция!                               

# 263
  • Габрово
  waveyЧестита ви Нова година, не съм ви забравила, но нямам време от работа и болести да чета и пиша.
Обичам ви, бъдете здрави. Hug

# 264
Изи,не обещавам,че ще стане,но мисля,че мога да ударя едно рамо за откриване на пост за смс-и.Утре още ще подработя нещата.Миналата година уредих една позната за пост за....еротична линия и смс-и Embarassed,така че такова благородно дело за надали няма да стане.

# 265
Здравейте.
Емата днес следобед пак започна да повръща, за сега овладявам положението. Пиги беше така добра и любезна да ми донесе компоти от дренки за разстройството. На Ема толкова й се усладиха, че изпи повече от половин буркан-голям! Дано й помогне. Praynig
Деска, благодаря ти, мила.  bouquet Heart Eyes
Отдавна питахте за дрехите, но да си кажа....пера ги отделно, събирам доста нейни дрешки за цяла пералня.
Иска, сега ще гласувам навсякъде където трябва за момчето. Ще помогна с каквото мога.

Момичета, стискайте ми палци, утре сутринта съм на гинеколог, защото нещо май не съм в ред...Дано не е нещо страшно Praynig...тази нощ няма да се спи от притеснение. Rolling Eyes

# 266
  • През девет земи в десета

Добро утро,днес кафето пак е от мене Hug  Рони като се върнете от доктора пиши как е минало и как е Емата,стискам палци всичко да е ОК Peace

Цветето вчера така е паднало при майка ми,че днес е с огромна цицина на челото и подута устна,много дива е станала,не сяда за секунда,какво ще правим незнам newsm78

Иси Peace

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 19:45 от Пиги®

# 267
Рониfingerscrossed Hug
Пиги, мерси за кафето, само да можеше някой да ме пренесе там, където е снимано. Ей, че кеф!

Вчера забелязах нещо като екзема от вътрешната страна на ръката на Дането. Confused
Точно на свивката малко петънце, леко по-жълто от цвета на кожата и релефно.
Уф! Малеее, все за нещо да се притеснява човек.  ooooh!

# 268
Здравейте!Наминах само за бързо и не мога и да ви изчета даже, ние сме при мама по принцип,но днес и оставихме Юл и дойдохме до нас, ,и направо се чудя какво да правя без нея! Rolling Eyes

Довечера ще си ходим при нея!

Hug

Всички да са здрави Praynig

Бай!

# 269
  • somewhere over the rainbow
Пепи, давай линк на намаленията Sunglasses

Попова, стискам палци за гинеколога ... и за Емка Hug

Нани, четох някъде точно за такива жълтеникави петна при децата, ама къде newsm78 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт