Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 836
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Party Честит Ви Йорданов ден!

Тиция отвори му се апетитът на моя маймун.Препарати не давам  Naughty И пак мога да кажа че е злояд понеже избира.Хапва си вече и готвено.Има и моменти когато му предлагам 3-4 неща и той ги отказва.Зъбките го мъчат и затова.Давам бисквитки,солетки,кърма.Плодове също не отказва.И дотам.Сега  като не го приспивам на гърдата и го кърмя 2 пъти само,имам чуството че си хапва по-добре  Whistling Чук-чук.

Амери да пише като се приберат как са изкарали  Wink

# 226
  • През девет земи в десета
Деска, какво да ти кажа....Не знам защо така ми боледува Емата. Аз го отдавам на факта, че не я извеждам достатъчно, и я събирам с на съседката детето, което имаше някое и друго вирусче....уж беше здраво когато ги събирахме, но...
Според мен имунитет се гради чрез излизания на вън, а не да го затвориш едно дете и да си милиш, че го пазиш....така му се прави мечешка услуга.

Aaa,Рони,имах впредвид,че не я водиш на места където има много хора,а не че не я извеждаш,ама то на комшийката детето ако ходи на градина е равносилно на разходка в МОЛ-а.
Иначе и аз не обичам да седим в къщи все сме по улиците щом свърша работа и това диване нали търпи шапките 5 минути,познай как ходиме на студа ooooh!Честит Имен Ден на татко ти да е жив и здрав  bouquet

Дидка 81:hug: Hug Hug ,разказвай как е, от емотиконките,разбрах,че май всичко е ОК Heart Eyes

Тиция,спокойно не се притеснявай,моя племеник е същия по 2-3 дни не хапва нищо,а стана вече на3г. и половина,като го попиташ дали ще яде той казва не и това е,насила не става защото повръща,но не е болнав и добре се развива,пие много вода и сокове обаче и му дават допълнително витамини.

И аз черпя за моя татко,той същи ома имен ден днес:

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 18:06 от Пиги®

# 227
Tizija-може да не е добър моя съвет, но давай това, което му харесва-плодове примерно или ако щеш бисквити, колкото и да не е полезно сладкото Sad Просто да слага нещо в устенцата. Гоги беше така, многоооооооо злояд. То затова сега е такава клечка. Като се съблече винаги се кръстя от уплаха  Shocked Всеки момент може да се счупи от слаботия  #Crazy Той и сега си е такъв нищо не яде.  Sad За сметка на това път Венци ми скрива шапката  Heart Eyes Яде като за световно. Ето снощи например изпи неговите 210 мл. мляко и награби шишето на Киа Crazy Като се събуди сутрин, винаги закуската трябва да е готова иначе надава такъв вой  smile3514, че през 8 етажа го чуват  hahaha Проблема при неяденето е, че не се добавят необходимите витамини и минерали, затова се ориентирай към някаква добавка./просто съвет/ Hug

# 228
Честит Имен ден на всички именници!

# 229
Eti,направо от сърце съм се смяла с твоето кръстене JoyВече ми писна да готвя и да дояждам SickКка да отслабна до заветните 47 като съм доброто прасе и все изяждам на Алекс манджите  Mr. Green
Момичета,не мога да си намеря упътването за Нурофена,а Алекс ми вдига цял ден температура и не знам на колко време да го давам???

# 230
Eti,направо от сърце съм се смяла с твоето кръстене JoyВече ми писна да готвя и да дояждам SickКка да отслабна до заветните 47 като съм доброто прасе и все изяждам на Алекс манджите  Mr. Green
Момичета,не мога да си намеря упътването за Нурофена,а Алекс ми вдига цял ден температура и не знам на колко време да го давам???
На четири часа!
Бързо оздравяване на зета! Hug Heart Eyes

# 231
Тиция,пуснах тук листовката,но след това реших,че на лични е по-добре! Peace

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 21:44 от Пиги®

# 232
На линия съм вече. След триседмична отпуска отново съм на работа.
Честит имен ден на всички, които празнуват!!!
Хайде и по кафенце за събуждане:

# 233
Здравейте, почерпете се - вчера аз има имен ден, днес мъжо и малчо  Mr. Green

еееее, не, не мога да сложа снимки и това си е

Eli83 поздравления за темата - удар в десетката Peace, жалко, че татти я заключи  Tired

Tizija и ти ако се оплакваш, че си дебела, то аз не знам какво да кажа  за себе си Joy

Честит имен ден на всички именници   bouquet   bouquet

# 234
Мерси Бо,страшно съм се кефела ,по едно време спрях да пиша и само четях,ами хубава тема стана имаше от всичко! Mr. Green
То вече малко ще ме е страх да пусна тема! Mr. Green newsm78

Момичета почерпете се за здравето на моята майка,днес е именничка!Желая и още много дълги години здраве и спокойствие!
Мъжът ми пък и пожела още две внучета от него само! newsm78

# 235
Днес и моя татко има имен ден.Той Янако се казва, но това в превод от гръцки означава Малък Иван.Най смешното е, че малкия Иван е цели два метра без два сантиметра JoyДобре че името му е на гръцки, че малко хора са на ясно със смисъла му Wink
Да ми е жив и здрав!
Черпя за негово здраве:

Ели, да ти  е живо и здраво майчето!
Бо, честит имен ден на патерици!Честито и на момчетата ти!Да сте живи и здрави и с много радост да си пълните очите!

Болничките хлапетийки как са днес? Hug

# 236
  • Варна
Здравейте Hug
Искам да поздравя всички,които са празнували вчера и които празнуват днес.Да са живи и здрави  bouquet

И аз да почерпя,моят любим също има Имен ден днес.Да ми е жив и здрав и все така добричък  Praynig Heart Eyes

# 237
Добро утро или добър ден стана вече!Едно кафенце и от мене:

Бо,честит имен ден на патерици да си жива и здрава,обичана и щастлива  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на мъжете на Жоржи и Бо , таткото на Асето,майката на Ели,да са ви живи и здрави Hug
Бо,честит имен ден и на малкия мъж,нека да ти носи само радост  bouquet Честито на всички които имат днес повод за празнуване!!!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 12:09 от Пиги®

# 238
Ето я обещаната почерпка  Hug

сега, ако се получииии - Пиги за теб ще има една специална почерпка   bouquet

Да, да, да благодаря ти Пиги!

# 239
Здравейте Hug

Честито на всички празнуващи днес. С много здраве и успехи да си носят името!  bouquet

Благодаря на всички за почерпките. Страшна софра се заформи. Преядох.... и пиинах за здраве на всички. Wink

Ели, я дай  насам тази тема за която говорите с Бо!
Тук има слънчице, като се събуди Ема ще излезем малко на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт