Лети, а мен къде ме забравяш за шата? Моите маймуни се гледат един друг и аз също цял ден на пц-то

Да не говорим,че и хубави програми няма по ТВ-то.Щом до Гала опрях,смятайте 
Моят предишен приятел понеже много пътуваше и като се върнеше много се обичахме.Накрая като реши да се задържи до д-то ми повече,та взехем чак ,че се разделихме.Тоя ми пък мъж като летеше из Африка едно време така ми липсваше и се разбирахме страхотно.Сега като си стои постоянно тук все намирам за какво да го зачекна милия
А,бе я отивай сама на почивка и ще разбереш
Ето ме и мене,чета,но за писане време не остава,аз откакто са паднали снеговете,също се опитвам да работя от вкъщи,лошото е,че няма смисъл да карам Цеци на майка и после да я взимам и съответно ми пречи страхотно,жена не мога да взема защото едва ли някоя ще се навие да идва чак дотук.Точно като Мимето на Ася се държи за крака ми,дори докато чистя или се катери върху мене,когато се опитвам да работя,при кака и бате не иска да стои изобщо.Друго много любимо занимание е да се покатери на стола на компа и да натиска всички копчета на клавиатурата,за щастие още не го е блокирала.
Що се отнася до приспиването на гърда то ние любимо,но заспи ли няма проблем да стана от леглото,наистина така е по-удобно защото заспива на секундата!Заспива и без цокане,просто и трябва повече време.Гледам да не се кърмим повече от три пъти дневно,време е вече да се ориентираме към отбиване бавно и славно!
Ние излизаме с количката навън,но с тази танкоподобната и нямаме проблеми с придвижването.Със снега няма проблеми,много го хареса,но това се превръща в проблем защото гази в най-дълбокото 
Как е баба ти,все забравям да питам? 

По-точно успяли са да ги освободят от гадния сняг. Дано да не завали пак
Бяхме аз, Росито и Де-си. Поиграха си дечицата. Тук е момента да споделя, че имаме много послушни слънчица
През повечето време си стояха в детската стая и си играеха с играчките.

Ужас
Ами това е българщината. Никой не чисти, а вземат пари презварително/говоря за концесионерите/.
Иначе голямата снахичка много си я харесах. Само дето нищо не яде милото
Иначе двамата с Гоги много добре си се справяха с мъниците. Много съм доволна и ние като бели хора си поприказвахме на ракийчица
Та като се заприказвах за това Боби, хайде като се стопи снега идвай да видиш зетя, че снощи много прелюбодейства с Киа
Големи целувки се раздаваха
Аз за зега удържам положението, но ако скоро не се появиш със снахичката - не знам дали ще мога по-продължително да го пазя от другите моми
Тъй, че се замисли и идвай 
Да ти е жив и здрав и по-често да си идват в България 
Нито Апетон помага,нито нищо
Има ли други дечица,които по цели дни да не ядат нищо.?Добре,че поне кисело мляко пие,иначе съвсем ще се стопи милото
Ама така е той с тия дълги мигли голям чаровник ще е. Тежко ти, ще ти звънят девойки на вратата
Ние ще дойдем по някое време, но нека се махнат снеговете, че не ми се тръгва никъде с кола.Пък като дойдем ще гледам да се видим за повече, а не както обикновено за по едно кафенце