Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 837
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Ели  това е добра идея. Като се поразделите малко, ще се поуталожат нещата, ще поразмислите на спокойствоие един от друг, ще си залипсвате и да видиш...как ще си дойде всичко на мястото!

Лети, а мен къде ме забравяш за шата? Моите маймуни се гледат един друг и аз също цял ден на пц-то

# 211
А,Боби извинявай LaughingПросто виждам ,че си оф.Или си под прикрите,а hahaha
Направо се чудя какво правят някои хора,които цял живот не работят и само пруфтят пред телевизора или компютъра.Аз като изчистих и понеже и детето го няма,и работа нямам за писане и вече подивявам. #CrazyДа не говорим,че и хубави програми няма по ТВ-то.Щом до Гала опрях,смятайте Sick
Ели,Боби е права ,че раздялата укрепва връзката NaughtyМоят предишен приятел понеже много пътуваше и като се върнеше много се обичахме.Накрая като реши да се задържи до д-то ми повече,та взехем чак ,че се разделихме.Тоя ми пък мъж като летеше из Африка едно време така ми липсваше и се разбирахме страхотно.Сега като си стои постоянно тук все намирам за какво да го зачекна милия Mr. GreenМай,май проблемът е в мен newsm78А,бе я отивай сама на почивка и ще разбереш Thinking

# 212
  • През девет земи в десета
 HugЕто ме и мене,чета,но за писане време не остава,аз откакто са паднали снеговете,също се опитвам да работя от вкъщи,лошото е,че няма смисъл да карам Цеци на майка и после да я взимам и съответно ми пречи страхотно,жена не мога да взема защото едва ли някоя ще се навие да идва чак дотук.Точно като Мимето на Ася се държи за крака ми,дори докато чистя или се катери върху мене,когато се опитвам да работя,при кака и бате не иска да стои изобщо.Друго много любимо занимание е да се покатери на стола на компа и да натиска всички копчета на клавиатурата,за щастие още не го е блокирала.

Рени,джипа си е марка Jeep,друг не можем да си позволим на този етап,пък и този солено ще ни излезе докато го изплатим Whistling Що се отнася до приспиването на гърда то ние любимо,но заспи ли няма проблем да стана от леглото,наистина така е по-удобно защото заспива на секундата!Заспива и без цокане,просто и трябва повече време.Гледам да не се кърмим повече от три пъти дневно,време е вече да се ориентираме към отбиване бавно и славно!

Рони,що така се получава при вас,хем я пазиш Емата,Цвети получи лишейчета когато бяхме на морето,даже още не са изчезнали съвсем,но се оправя,купих едни кремче Стелатрия на Мустела и съм много доволна,на лекар не съм я водила,знам,че когато са в по сериозна форма може да се постави диагноза атопичен дерматит,но все пак в случая не е ли много крайна.

Ние ларингита,който си лепнахме от племеника го лекуваме без антибиотици,немислимо беше да давам отново АБ,при условие,че тъкмо бяхме приключили с лечението на предната кашлица и сополи.За щастие сме много по-добре.Що се отнася до факта,че вече има много повече вирусни и бактериални инфекции,които все по-трудно се овладяват,за това мисля вина имат основно лекарите в България,които изписват неправомерно,за щяло и нещяло АБ в неадекватни дозировки Crossing Arms

Бетта,ще стискам палци с вас всичко да е наред PeaceНие излизаме с количката навън,но с тази танкоподобната и нямаме проблеми с придвижването.Със снега няма проблеми,много го хареса,но това се превръща в проблем защото гази в най-дълбокото ooooh!

Ели миличка и за теб ще стискам палци да се нареди всичко,не го взимай толкова навътре,каквото и да те посъветваме ние сме странични наблюдатели,ти си знаеш най-добре как стоят нещата и какви възможности имаш,ние с моя мъж май никога не сме се карали,но и двамата непрекъснато правим компромиси,мисля без това не може да съществува една връзка или брак!

Нанче,ако не намериш прашец свиркай да ти пратя,че и другото не съм го пуснала,пощата ни е без компютър откакто заваляха снеговете и не искат да приемат колети,не могли да ги обработват,пък накрая аз ще изляза несериозната  #Cussing out Как е баба ти,все забравям да питам? Tired

Аз пера на Цвети дрешките отделно от нашите,много рядко пускам чаршафи за допълване,пера си с бебешки прах и омекотител Максима,не ми пречи да купувам прах само за нея той и без това ни стига за 2 месеца.Наистина като си помисля с нашите гащи и чорапи Rolling Eyes

В къщи има външна изолация и PVC дограма,уж най-добрата поръчахме,но това не пречи сутрин да са потни стъклата.Мухъл няма с изключение на спалнята,но това е защото отгоре има тераса и под нея се получава конденз,а плочата на терасата няма как да се изолира,трябва да остъклим и нея.Парното откакто е станало толкова студено не се гаси изобщо,но това не помага против изпотяване на стъклата,не ги бърша защото нищо няма да им стане,единственото спасение май е да идва по-бързо лятото Mr. Green

# 213
Аааа, и аз съм си все тук във форума. Не излизам от него, но не винаги съм на компа.
Ема спа от 13 до 14 ч., а до 16 си лежа сама в леглото. Почива си детето. Днес не е акала повече освен сутринта. Дано всичко е отминало.

Деска, какво да ти кажа....Не знам защо така ми боледува Емата. Аз го отдавам на факта, че не я извеждам достатъчно, и я събирам с на съседката детето, което имаше някое и друго вирусче....уж беше здраво когато ги събирахме, но...
Според мен имунитет се гради чрез излизания на вън, а не да го затвориш едно дете и да си милиш, че го пазиш....така му се прави мечешка услуга.
Няколко дни в планината ще се отрази много добре на всички ни в къщи, но май няма да ни огрее. Confused За пореден път се убеждавам, че не трябва да си правим сметки без кръчмар.

# 214
Според мен имунитет се гради чрез излизания на вън, а не да го затвориш едно дете и да си милиш, че го пазиш....така му се прави мечешка услуга.
На същото мнение съм.Само че ако го оставя на свекървата тя мисли точно обратното.Добре че е само за събота  Whistling
Не ги извежда и двете деца от страх да не се разболеят.А племенницата е облечена с 2-3 ката дрехи вкъщи.Нямам думи.  smile3505

# 215
  • някъде
 Hug  love001  love001 newsm10  love001

# 216
# 217
Ехо, привет и от мен!
Най-накрая намерихме пролука в снега и се видяхме с amerie Hug По-точно успяли са да ги освободят от гадния сняг. Дано да не завали пак  Praynig Бяхме аз, Росито и Де-си. Поиграха си дечицата. Тук е момента да споделя, че имаме много послушни слънчица Heart Eyes През повечето време си стояха в детската стая и си играеха с играчките.
Ей, Дю  ти да не си италианка под прикритие тук при нас hahaha
Дидиlove001

# 218
Добро утро!  food010

Хей Дидка, пиши как сте!

Ети, браво на дечицата. А пък твоят е верно слънчице. Аз не знаех че Амери са били блокирани от снега. Я кажи подробности...

# 219
Здравейте ,честит празник на всички именници и на всички кръстени, май днес всички кръстени се къпеха за здраве от кръстниците си,поне аз така помня баба ми все ме е къпала на този ден!

Дидка добре завърнала се и разказвай как сте?

Какво е станало с Амери?

Бо готин лаф потръгна, какво ще кажеш?Чак съм се смяла днес как се обърна темата! ooooh!

Днес си изпихме последната доза АБ, Дано ни е последна завинаги! PraynigУжас Rolling Eyes

Бай за сега!

# 220
Добро утро.
Честит празник на всички именници! Много здраве и успех им желая.
Моят татко също е именник днес. Почерпете се за негово здраве.

Ели, дано никога повече не се налага да даваш АБ на Юл! Praynig Hug

# 221
Ети, браво на дечицата. А пък твоят е верно слънчице. Аз не знаех че Амери са били блокирани от снега. Я кажи подробности...
Ами нали са на гости у свеки, то в града беше ад, но по селата е по-голям. Наложило се е да извикат човек и да платят, за да изрине снега и да излязат с колата Sad Ами това е българщината. Никой не чисти, а вземат пари презварително/говоря за концесионерите/. #Cussing out Иначе голямата снахичка много си я харесах. Само дето нищо не яде милото Sad Иначе двамата с Гоги много добре си се справяха с мъниците. Много съм доволна и ние като бели хора си поприказвахме на ракийчица Crazy Та като се заприказвах за това Боби, хайде като се стопи снега идвай да видиш зетя, че снощи много прелюбодейства с Киа hahaha Големи целувки се раздаваха Heart Eyes Аз за зега удържам положението, но ако скоро не се появиш със снахичката - не знам дали ще мога по-продължително да го пазя от другите моми  smile3534 Тъй, че се замисли и идвай  Wink

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Огромна кошница със ЗДРАВЕ, щастие и късмет в живота им желая!

# 222
Честит имен ден на всчки именници и на таткото на Ронка  bouquetДа ти е жив и здрав и по-често да си идват в България Praynig
Рени,как се справяте с яденето,защото ние пак спряхме да ядем и вече се побърквам #CrazyНито Апетон помага,нито нищо newsm78Има ли други дечица,които по цели дни да не ядат нищо.?Добре,че поне кисело мляко пие,иначе съвсем ще се стопи милото Sick

# 223
Честит имен ден на всички именици и специално на татито на Попова!!!

Ети, много я харесвам тази Италия!!! Голяма слабост ми е. Решим ли да излизаме в чужбина, гледаме, оглеждаме и все натам тръгваме. Обиколила съм я от Алпите до Сицилия. Като студентка бях започнала да уча по малко езика, но вече всичко съм забравила.

Tizija, и Гергана има дни, в които яде само кисело мляко и/или сухари. Тогава слагам в една чашка солети на масата и тя като мине покрай нея винаги хапва.

А за тази обстановка в страната просто нямам думи!!! То бива, бива, ама януари да ги изненада, след прогнозите за времето, които вървяха цяла седмица, че ще вали истински сняг.... Всичи заслужават як пердах!!!

Ели, хайде време е вече Юлето да се оправя!

Сутринта ходихме да гледаме как хвърлят кръста в квартала, в който съм родена и изкарала детството си. Беше страхотно, върнах се 20-25 години назад. Нищо не се е променило там. Бралото и местността си седят същите както преди години! Параклисчето също, малко и сгушено в гората, върху покрива му - сняг, а от стрехите висят ледунки!!! Изпихме по чаша червено вино, запалихме свещички, измихме се със светена вода, Гергана се въргаля в снега... беше просто незабравимо! Вярва се, че водата на Богоявление лекува болести. Ако имате възможност, вземете си от някоя църква малко светена вода.

# 224
Ох, Ети смяла съм се глас как Венци прелюбодействал Joy Joy Joy Ама така е той с тия дълги мигли голям чаровник ще е. Тежко ти, ще ти звънят девойки на вратата Wink Ние ще дойдем по някое време, но нека се махнат снеговете, че не ми се тръгва никъде с кола.Пък като дойдем ще гледам да се видим за повече, а не както обикновено за по едно кафенце Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт