Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 842
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Tizija не разбрах за снимката на малкия.Тези дни мисля да кача Марти на ISITO. Ако някой иска да слага

# 196
# 197
Калоян също се радва на снега и ходи по отъпканото. Като заседне в преспа и вика "Мама гуш".  LaughingНие си нямаме шейна и се пускахме с найлон по пързалката. Калоян се заливаше от смях, а и ние покрай него, защото се пускахме ту аз с него, ту баща му. Joy
При нас къпането е ритуал всеки ден, мием и косата, а шапмпоан - през два, три дни. И ние като Синеочка си имаме постелка, но с цвете и Калоян си го постила.
Пускаме му отделна пералня, за сега не ми пречи. Peace
Ренисияна - като гледам креватчето, много прилича на нашето и то беше люлеещо се. Ние махнахме преградата още първия или втория месец, защото го долепихме за спалнята и затова нямаме такива изпълнения. Оправи ли се Сияна?  ThinkingА като разказах на мъжо за случката ти с лекарката, коментара му беше "Малко й е било!" Хич не ги обича тези лекари, които не си вършат работата както трябва.  Naughty
Ветта - къде се покри? Как е Янчето? Heart Eyes
Ели - ти си знаеш най-добре, надявам се да се оправите и всичко да е ок. Hug
А за влагата и при нас е така, мъжо чисти всяка сутрин, а сме с парно. Направихме външна изолация, но не помогна. Ако се спи на отворено, няма да се стича вода по стъклото, но това е невъзможно през зимата. cold
Попова - бързо да се оправя Емка, че се измъчихте. Praynig Flowers Four Leaf Clover Hug
Нани - на Калоян му помага осцилококцинум. Давам му сутрин и вечер (на 12 часа) по половин доза. Дано леко да изкара хремата. Praynig  Flowers Four Leaf Clover  Hug
За снеговете и пътищата просто нямам думи. 

# 198
  • София
Здравейте и от нас и за много години!

Ние почти не излизаме тия дни, много студ, бе  ooooh!. Яна също не е много почитател на снега, сигурно защото е студен, мокри и се пада от него  Laughing. Е, поразгледа го, но не я кефи много, също като майка си е. Шейна нямаме, а с количката вчера се оказа голяма глупост, че излязохме, после ръцете ми бяха изтръпнали от якото бутане и носене на места. И дебелите ни дрехи май не са достатъчно дебели, не очаквах такава зима и не съм купувала.

Ние в понеделник сме пак на гинеколог, дано мине лесно, че ми е ужас, като си помисля.

Много ни мъчат зъбите и през нощта се мята, буди се и не се наспиваме нито тя, нито ние с баща й. През деня си наваксва и сме обърнали деня и нощта. Вечер заспива към 11-12 часа, та затова нямам сили да пиша после. Венците са й станали като плондири и само иска да цока за успокоение, а то няма толкова вече.

Само ме учудва това дете с неговите въпроси. Днес пита за една кутийка какво е и после донесе няколко най-различни кутии и за тях да попита, явно да се увери, че всичките се казват кутия - картонена, от крем, от фотолента. Един ден питаше за квадратчета и кръгчета - като види като види квадратче или кръгче, пита, за да й повторим пак - по чиниите, по одеялата, по пантофите. Вчера пък за ключовете и контактите питаше.

И ние увеличаваме речника малко по малко. Гачи (гащи) ни е от новите думи, куч (ключ), паче (пъпче) и разни такива нейни си.

Започнах да я къпя през вечер, откакто беше болна, а косата два пъти седмично. Наскоро започна да дава да я суша със сешоара, нали вече все иска да имитира и тя иска, като ме видя. Няма начин, нали е с едни къдрици  Simple Smile. Когато я изкъпя като че ли повече пишка след това и не спи спокойно.
Дрехите й ги пера отделно, навик ми е от майка ми, тя ни ги делеше и като бяхме вече тинейджъри със сестра ми.

Нита, ще ти пратя снимката, като се докопам до лаптопа на мъжа ми, че е на него. Много си смела ти, найлони, бенгалски огньове, браво  Wink. Много сте хубави на снимката в подписа ти.

За мухъла знам, че трябва добра изолация отвътре, нашият хол е така и няма никакви проблеми, но вътрешната изолация е поне 10см и е няколко материала последователно - вати, гипсокартони и не знам какво още.

Попова, стискам палци вече да се оправя малката.

Бо, като си мия сокоизстисквачката, все се сещам за вас и се надявам скоро и Яна да прояде плодове като Ванко, че ми омръзна всеки ден да я мия  Laughing. Само по малко ябълка и веднъж салата от цвекло, моркови и ряпа пожела да пробва и това е.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 00:47 от Betta

# 199
Добро утро!

Днес е много студено.Ще взема да си остана вкъщи  Thinking
От 2-3 дни не давам на Гали да заспива на гърдата.Понеже иска да спи с нея.Не ме пуска да ствам.Голям рев.Та ми дойде до гуша вече с това неговото приспиване и реших че ще го уча да заспива без нея.  Crossing Arms Та последваха големи ревове.Но като каталяса и му се поскарам  и ляга и заспива.Да видим до кога.
Иначе му давам да суче след като закуси.И веднъж посреднощ ако го мъчат зъбките.
Има ли други мъници които искат да заспиват на гърдата?

Ема скоро да оздравява! също и всички болни бебоци.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 09:41 от Ренито

# 200
Момичета винаги съм знаела че за всичко можете да помогнете поне със съвет!Златни сте! Peace

Жоржито щом ще го изписват значи е минала операцията нали?Дано разчистите и да си се прибере човека, от вкъщи по хубаво няма!(Не можаха ли да намерят някой със снегорин да му дадът едно шише ракия, да мине до там ами с лопати се мъчат!?)

Кочинела това момиче къде са ходили в този студ с детето?Горките! Cry

Ети от давна сме заедно ще стават 9 години и все не можем да се преборим! ooooh!

Ася много хубав пост и поучителен и аз като Нан се присъединявам към написаното !

Благодаря ви на всички ви за загрижеността чак толкова нямаше нужда но ми дойде добре де!

Дю на 3 декември подадох молба в НОИ и до 3 януари уж щеше да дойде отговор и чакам,да видим!Не съм взимала стотинка майчинство от март 2007 до сега вкл!Пълен абсурд то в тази страна на абсурдите е нормално!

Който има хлебопекарна сега е момента да я избие и да произвежда хляб за комшиите! Mr. Green

Тук почва да вали сняг и върху стария неизчистен ще стане чудничко,никой на никъде да не тръгва! Naughty

Айде за сега ставам! Hug

П.С. Болничките да оздравяват и ние в това число ,направихме рекорд от 1 ден без антибиотик и пак пием,сега вече свършва дано като свърши да е за дълго паузата и ще търся и аз пчелен прашец да видим! Thinking

# 201
  • Варна
 Hug

Ети,Ели
Вчера точно преди да започнат да чистят моите хора,е минала една Фадрома/така ли се пише newsm78/ и доста ги е улеснила.инаме направо незнам...
Сега пък човека/баща ми/,решил да гладува Shocked.След операция #Crazy #Crazy #Crazy,незнаем как да го разубедим ooooh!.Не приема,ни предава...дано лекарите успеят,макар че едва ли NaughtyХората като минат една възраст,и такива инати стават Confused

Рени, Heart Eyes за Галко.Така се радвам като чуя че някоя мама още кърми Laughing.Имам една приятелка която си отби детето преди две седмици на 2г и 3 м.Моята работа е ,Всеки иска -каквото няма Simple Smile

Тиция,да ти напомня да изолацията Wink
Бетта,казвай каква е вашата/вътрешната/ Hug

# 202
Както казва Ети има няколко години на напасване на характерите. При нас беше доскоро, щото сме пресна връзка - общо с брак и всичко 4 години. Обаче има и друго положение. При една улегнала връзка вече кой се нагодил, кой променил, кой примирил и т.н. Но някои събития като поява на дете, промени в работата и други може да извадят единият от равновесие и тогава пак се започва. Но това е по-скоро период.

Ели ти си силна жена и съм сигурна че ще намериш правилният подход и верния път Peace

Да се включа и аз за влагата - спасение няма. Ние сме вече с мухъл а няма и година от ремонта. Имаме някаква вътрешна изолация, но файда няма. Той става около прозорците. Има ли голяма Т разлика, няма спасение. Конденз също става страшен, проветрявам сутрин преди да отидем в хола, после спалнята, през деня по 2-3 пъти и пак.Не се втелясвам да бърша много много, дограмата е ПВЦ, няма кво да и стане. А, климатика доста помага, изсушава въздуха и през деня като е пуснат конденз почти не става. Гипсокартона на стените също абсорбира малко влагата.

# 203
ААааа за мухъла нямаме, от както имаме външна изолация,имаме си конденз по стъклата само ,но не мисля че е във изолацията работата,трябва да има винаги работещо парно или там някакво отопление за да стане номера или пък да се спи на отворен прозорец, но в този стууууд!

Забравих че днес не съм ги бърсала отивам да мина с парцала! ooooh!

# 204
 Жори, "Термомакс"-немско е.Купих го от един магазин,където са им единствените вносители за Бг.На ул."Брегалница"46 срещу студентските общежития на ВИНС.Можеш да влезеш в сайта им-"Еврострой Вийдеман".Всеки,който си го е сложил е адски доволен.И не е скъпо...За един апартамент от около 90 кв.м отиват към 90 лв.Станах вече спец по тази част,че ми беше писнало да пръсам САВО #Cussing outПри изолациите разбрах,че проблемът е,че влагата си търси място къде да избие и ако си сложил на стените,избива на тавана.Просто спасение няма ако си с изолация.Дано съм ти помогнала.
Ронка,пробвай наистина с осцилококцинум.И аз давам на Алекс и веднага го пресича.

# 205
Здравейте момичета.
Ема май е по-добре, само да не чуе  Twisted Evil. Вчера до обяд повръща, а пък следобед разстройство. Давам Ентерол и някаква каша, което е за повръщане и разстройство. Ама и аз как го обясних ooooh!, дано сте ме разбрали.
Днес е дрискала само един път, дано не повтори или потрети .....
Според мен това е вирус, а не настинка и осцилококцинум-а няма да помогне. Пак казвам това е моето мнение, и за това не съм давала. Още съм в чуденка дали да не опитам с този пчелен прашец?! newsm78 А ако някой може да ми каже, къде да намеря пчелно млечице ще съм много благодарна. Още не съм разгледала сайта който е пуснала НАН по въпроса.

Ренка, Ема суче сутрин и вечер. Много отдавна не заспива на гърда, сама се отказа, но май на гърда ми беше по-добре защото заспива на момента. Докато сега се върти понякога и по час, а аз съм в стаята при нея. Нощното кърмене сама го махна, сега около болестите на няколко пъти си поиска, но аз не й дадох. Може и грехота да е, но един път дам ли, мисля, че всичко ще започне от начало с неспането нощем и безборойните сукания.

Джорджи, кой ли му е пуснал пък тази муха на баща ти за диетата. newsm78 Дано се връзуми, и бързо да се възстанови.

Ема продължава да не желае снега. Голяма мъка ми е, искам да я извеждам повечко навън, но ръце не ми останаха, постоянно я нося. ooooh! 3 колички имам, 2 са тук в София, ама са летни и не вървят. Чикото ми е на Враца, но в тези преспи едва ли и тя ще върви. Шейна още се нямаме, май това е изхода....

Айде толкова за сега от мен, после пак. Hug

пп. Забравих да ви кажа, че вчера се чух с Дидка. Добре са пътували, все още не й е мъчно за Бг. По цял ден се разхождат, спинкат и всичко както си му е реда. При тях е топличко- 15 градуса.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 13:37 от Попова

# 206
Лети, не го намирам този сайт. С гугъл ми излизат някакви строителни компании. Дай линк плс!

Я виж тук , това ли е материала? И цените са доста различни  Thinking 30 м2 това ни е едната стена - 200лв...

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 14:35 от синео4ка

# 207
Здравейте момичета  Grinning

Днес термометъра на балкона показва:  - 12 градуса...бррррр

Tizija   bouquet вие тръгнахте ли на ясла? Я, да те питам и за Термомакс /имало и Термошилд/, четох някъде из нет-а - наистина ли има ефект С какво се отоплявате?

Бета да ти кажа честно, малкият ми се струва, че започна от много рано с ръфането на ябълката, защото копираше баща си! Той си взимаше всяка сутрин по една ябълка и така сладко си я хапваше пред него... Аз му я белих нарязвах на парченца, но Ванко не та не - искаше си я цяла с кората - както татко му  Mr. Green

На всички болни дечица, пожелавам скорошно оздравяване  Heart Eyes Спомняте ли си, когато ви се оплаквах, че за 3 месеца изпихме 6 АБ После ви писах, че сме започнали да пием Рибомунил. Във форума имаше изказвания против този имуностимулатор, но аз въпреки всичко продължих да му го давам. От тогава до сега /около 4 месеца/ сме имали 2 пъти хрема, която отшумява за 24часа. Страшно съм доволна от това, че не се поддадох тогава на всеобщото мнение! Смених и педи-то де  Wink , та тя ми го препоръча!

Чао за сега!

# 208
Боби,това е сайт с коментари за това мазило за стената.
http://zadoma.rozali.com/lichen-opit/c3209_50.html
Всичките ме познати,които си направиха стаите с него са адски доволни и все чакам,ли чакам да почерпят.. Flutter
Бо,аз направих стория си апартамент с него ,защото беше АД. #2gunfireСега нашите живят в него,като идват във Варна и не са се оплакали.Имам познати,на които стените бяха черни от мухъл и вага и сега са ок.Всички специалисти казват,че това е единственото решение и няма смисъл да си давате парите за изолации. Naughty
Ние още не сме почнали сялата,защото в този грип не ми се иска да го пускам и ще ход в понеделник да водя преговори на високо равнище с директорката,пък да видим.Притеснявам се да не си изтървем мястото Sick
Ели,с теб днес сме май най-редовни тук  newsm78:Могат да ни назначат на щат за модераторки hahahaМоето чадо е при баба и дядо,изчистих и сега си правя на всевъзможни места маски Mr. Green

# 209
Аз съм из форума цял ден болят ме очите вече, споря от сутринта в клюто! Mr. Green

Намислила съм сега като се прибере скъпия да го карам да ни заведе малко в Хисара да си починем един от друг да видим дали ще се съгласи!

Общи условия

Активация на акаунт