Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 855
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас и честита Нова 2008 година. Пожелавам ви всичко онова, което старата не можа да ви донесе!!!

И тук е много красиво, бяло и снежно. Гергана също много се кефи на шейната, държим я във входа и винаги когато излизаме я сочи и се смее!
Аз я къпя всеки ден, но косата два пъти в седмицата.
Подадох молба за ясла още ноември, а ще я пускам май. При нас няма такъв наплив и подобни истерии при приемането им в детско заведение (все още).
Пиги, честито! Безаврийно шофиране и много пътешествия с новата кола!
Аз минах скромно - едни ботушки. Таткото се оборудва с един телефон HP iPAQ и за да не се сърдя взе безжичен рутер за нета и сега имам нет навсякъде в къщи.
Ели, дано всичко се оправи възможно най-скоро и добре за теб! А какво стана с твоето майчинство? Разбрахте ли се с работодателя за парите? Преведе ли ти ги? Много неприятно с тази влага. Може би ще трябва се направи външна изолация  newsm78
Попова, нагушкай Ема и бързо да се оправя. И Гергана нещо се разсополиви, но за сега удържа положението. Дано се размине.
Кочинела, аз пера дрехите отдавна заедно.
В отпуска съм до края на седмицата, имам 3 дни да си почина от тежкото пируване по празниците.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 15:01 от Дю

# 181
Ели и моя мъж всяка сутрин прави физзарядка с прозорците, но при нас влагата е в кухнята. Хем вечер прибирам съдове, подсушавам, ама мухъл все още няма.  И това е защото нямаме парно. Миналата година, когато имахме парно, такъв проблем не съществуваше. Сега мислиме за климатик, ама кога ли ще му дойде ред и на него.

Кочинела, аз все още пера отделно детските дрехи. Така съм свикнала и не ми пречи.
Рони Мале, много ви се насъбра, гадна работа, пфуууууу! #Cussing out А и тия поликлиники как ги мразя, лудница, и всеки подкашля. Там здрав да идеш, болен ще си тръгнеш.
 Дани лепна от моята хрема и сега и той е със сополи... ooooh! След една седмица сме на ваксина и май ще се наложи да я отложиме.  Thinking Чудя се дали да му дам осцилококцинум, докато е още в начален стадии хремата  Thinking, кажете ми каква е дозата за деца!?Praynig

Нан,тоя пчелен прашец откъде си го набавяш и по колко даваш?
Жоржи Hug

# 182
Нани, нашата педка(тази при която ходим на частно) ми каза, че  мога да давам на своя глава Коризалия(ако нещо се случи и нямам връзка с педиатър), три пъти на ден по 2 таблетки, счукани и разтворени във вода.Това се води хомеопатично, но дори и хомеопатично не е, билки някакви са.
Мимката точно по празниците ми направи номер и за три дена я оправих с това чудо.

Аз също пера отделно дрехите на дребната.Само понякога правя изключения и ги пускам с чаршафите ни.Ама не мога да си представя да завъртя дреха на Мария барабар с  чорапите ми Sick

А за къпането- всяка вечер й се случва, но главата гледам да я мия 1-2 пъти в седмицата само.Е, ако  в усилията си да се нахрани сама, е изсипала яденето на главата си, се налага и по-често да използваме шампоана Laughing

Нан си чака парите, а моя мъж си чака  бебето.Лека бременност му пожелах Peace

# 183
  • somewhere over the rainbow
Пчелния прашец майка ми го беше взела от едно Изложение на мед в Пловдив. Сега ни е на свършване и се чудя от къде да купим пак. Мисля, че свободно по аптеките го няма, освен по големите или "Лечител" в големите градове. Също и в специализираните магазини за мед и пчелни продукти. Тук нямаме такива екстри, та ще кажа на брат ми да потърси в Пловдив. Някъде мярках и онлайн поръчка, ще потърся Thinking Тиция и тя да каже от къде го купува.
На Даяна давам по 1/2 чаена лъжичка - разбърквам го с 1 кафена чаша кисело мляко вечерта и сутринта на гладно да го хапва. Вкусно става, като мляко с мед и децата го ядат с удоволствие. За върастните - 1 ч.л.
Но вие май бяхте с някаква алергия. Ето, прочети тук и си прецени:
http://abiconic.dir.bg/bees/prashez.htm
Мисля, че няма проблем Peace

А, ето къде може да се поръча:
http://abiconic.dir.bg/bees/products.htm

# 184
  • Варна
Здравейте Wink

Тати щяха да го изпишат днес,но представете си не можем да го приберем вкъщи Shocked.За да отидеш до вилата им ,трябва да изкачиш един огромен баир,а имаче живеят на километър от болницата където е той/Военна болница/.не иска да идва у нас,да не ни притеснява и остана още един ден в болницата.Моят мъж и брат ми днес със две лопати,разчистват пътя.....километър ooooh!,за да може утре да си го приберем.Егати случката Tired
Моя приятелка е била на Петолъчката 16часа,и какви неща ми разказа направо незнам как да го опиша ooooh! да не говорим че още няма хляб и т.н.Свекър ми наси хляб от Добрич,тук във Варна и вече втори ден не може да дойде Shocked

Мунка1,2005 беше големият сняг.Края на януари ,началото на Февруари Peace Ние правихме сватба тогава/на 26.02/,и до последно не се знаеше дали ще се състои. Crazyе оженихме се ,де Whistling

Нани,аз от три месеца някъде пера всичко заедно Peaceотначало му перях дрешките с Персил Сенситив,после започнах всичко да пера с него,а сега минах на Тайд за бяло и цветно и така.проблеми нямаме Hug

Попова,миличката Емка.Дано бързо се оправи малката сладурана Hug  bouquet

...а моя мъж си чака  бебето.Лека бременност му пожелах Peace

hahaha Joy hahaha

# 185
jorjito , приятелката ти да не се казва Дидка с момченце Антон ?

# 186
  • Варна
jorjito , приятелката ти да не се казва Дидка с момченце Антон ?
Не,мила.Защо?

# 187
Защото моя приятелка е имала също 16-часово преживяване на Петолъчката , а живее в Кайсиева . Но явно съвкупност от съвпадения   Grinning  Hug 

# 188
  • Варна
Моята приятелка не живее в Кайсиева,но има магазинче в квартала.И слава Богу не е била с дете.
Горката ти приятелка,един Господ знае какво са изживяли с детенце Cry Praynig

# 189
Нещо ужасно са преживели, наистина. Стояли са 16 часа в колата , никой не помагал, в един момент вече наистина било нетърпимо положението, нямали храна за детето на 1 г. и 2м. , тръгнали пеша в студа и през преспите и след незнам си колко време стигнали до бензиностанция. После до ЖП гара и си хванали влака за Варна. Мъжът й останал , за да прибере колата. Незнам дали се е прибрал  Sad Confused  По снощните новини на Нова я мернах в кадър, беше повила детенцето в одеало и го носеше. Наистина кошмар е било за тях!

# 190
  • Варна
Ужас #Crazy #Crazy #Crazy

Да пази Господ Praynig

# 191
NAN-че,има го тук в "Пикадили" и струваше последно към 5 лв.Ако нем ожеш да го намериш,свиркай и ще ти го из пратя,щом помага на Дая.Нали ни е астрална близначка Laughing
Ронкааааа,давай снахата насам,че нещо климата в мръсната София не й действа добре HugДано се оправи миличката!!!!!!!!!!
Ели,споко с влагата-спасение няма #Cussing outВ стария ми апартамент всяка божа сутрин чистех стъклата от адска влага и един съсед накрая ми каза да се прехвърля и у тях,че жена му хич не се сеща hahahaЧовек избощо не разбрал,че от неволя ги чистя ,а не защото съм маниак.Сложете си вътрешно покритие и ще се оправите и с мухъла и влагата.Ако те интересува ще видя как точно се казваше и ще си много доволна.Слага се на стената отвътре и отгоре се боядисва. NaughtyПросто разкош...Иначе никакви изолации,нищо не помага.А относно мъжо ти..,май проблемът е в свекито.Аз специално,въпреки разкошната ми свекърва и ден не бих живяла с трети лица от този род:sick:Дето се вика не можеш гол от банята да излезеш и все трябва да се съобразяваш #2gunfire 

# 192
  • Варна
.Сложете си вътрешно покритие и ще се оправите и с мухъла и влагата.Ако те интересува ще видя как точно се казваше и ще си много доволна.Слага се на стената отвътре и отгоре се боядисва. NaughtyПросто разкош...
Давай го това покритие насам,че и мен ме интересува Hug

# 193
  • somewhere over the rainbow
NAN-че,има го тук в "Пикадили" и струваше последно към 5 лв.Ако нем ожеш да го намериш,свиркай и ще ти го из пратя,щом помага на Дая.Нали ни е астрална близначка Laughing

И ние 5 лв. го взехме, а гледам, че и в сайта е толкова. В понеделник майка ще се свърже с тези хора от сайта, да види дали ще може да вземе комбинация от мед, прашец и млечице...за баба. Пише, че много помагало при възстановяване след оперативно отстраняване на тумор и при последващите терапии. Дано Praynig А за нас ще вземе само прашец. Ако все пак не намерим, ще свиркам.

# 194
Как сте в Русе ? Имате ли вече хляб? Снощи гледах в новините и чак се почудих как може в 21 в. да се стигне до такова положение. Знам как са зимите там, преди 3-4 г.( мисля че беше 2004г) имах възможността да се убедя лично, пак имаше такъв голям сняг .
Crazy Благодаря добре сме Hug Ами не знаете ли, че сме тук в 18 век.  hahaha Нашия проблем е, че концесионера, който е спечелил конкурса бил сключил договори с много общини и нас ни е зае....бал. #Cussing out Хляб няма, защото всеки се презапасява с по 6-10 хляба сякаш сме във военно време. Laughing Аз малко им се чудя на хората, защо купуват по толкова при условие, че купешкия хляб издържа не повече от 3 дни и мухлясва. Добре, че си имам хлебопекарна, че не мисля за това. Simple Smile Иначе съпругът ми тръгва наряд с 2 хляба изпечени от мен и промишлено количество сандвичи и ядене, защото предният наряд е бил там 3 дни и хората са гладни Sad
По-късно ще кача снимки от днес - 60 см. сняг ooooh!
Ронка-какво става с принцеската Sad Повтаря ли или е нов вирус. Скорошно оздравяване Hug
jorjito -леле горките мъже, като знам днес Дидо два часа чисти снега само пред гаража Sad
Ели-извини ме, но не си спомням от колко време сте заедно?  newsm78 В началото на един съвместен живот на двама души винаги има търкания, до оформяне на характерите и по-силния надделява и променя другия/ или той се примирява/. Това е моето виждане. Ние с Дидо много се карахме в началото и се радвам че беше за кратко / то беше предимно заради майка му Crazy/. Ако имате възможност отидете двамата през уикенда самички някъде. Това много сближава хората. Heart Eyes

п.п. ето и обещаните снимки:
http://s179.photobucket.com/albums/w306/eti_31/?action=view& … rent=DSC01167.jpg
а тук нищо не е чистено: http://s179.photobucket.com/albums/w306/eti_31/?action=view& … rent=DSC01168.jpg / а е улично платно Laughing

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 22:06 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт