И тук е много красиво, бяло и снежно. Гергана също много се кефи на шейната, държим я във входа и винаги когато излизаме я сочи и се смее!
Аз я къпя всеки ден, но косата два пъти в седмицата.
Подадох молба за ясла още ноември, а ще я пускам май. При нас няма такъв наплив и подобни истерии при приемането им в детско заведение (все още).
Пиги, честито! Безаврийно шофиране и много пътешествия с новата кола!
Аз минах скромно - едни ботушки. Таткото се оборудва с един телефон HP iPAQ и за да не се сърдя взе безжичен рутер за нета и сега имам нет навсякъде в къщи.
Ели, дано всичко се оправи възможно най-скоро и добре за теб! А какво стана с твоето майчинство? Разбрахте ли се с работодателя за парите? Преведе ли ти ги? Много неприятно с тази влага. Може би ще трябва се направи външна изолация

Попова, нагушкай Ема и бързо да се оправя. И Гергана нещо се разсополиви, но за сега удържа положението. Дано се размине.
Кочинела, аз пера дрехите отдавна заедно.
В отпуска съм до края на седмицата, имам 3 дни да си почина от тежкото пируване по празниците.
А и тия поликлиники как ги мразя, лудница, и всеки подкашля. Там здрав да идеш, болен ще си тръгнеш.
След една седмица сме на ваксина и май ще се наложи да я отложиме.
Чудя се дали да му дам осцилококцинум, докато е още в начален стадии хремата 

е оженихме се ,де 

Просто разкош...Иначе никакви изолации,нищо не помага.А относно мъжо ти..,май проблемът е в свекито.Аз специално,въпреки разкошната ми свекърва и ден не бих живяла с трети лица от този род:sick:Дето се вика не можеш гол от банята да излезеш и все трябва да се съобразяваш
Иначе съпругът ми тръгва наряд с 2 хляба изпечени от мен и промишлено количество сандвичи и ядене, защото предният наряд е бил там 3 дни и хората са гладни