Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 863
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Тиция той не дава и на градина да я пускаме,а да я гледам!За какво говорим!Вчера съм му върнала пръстените и такъв скандал сме правили, щях да си събирам багажа, но няма къде да отида! Rolling EyesИ се примирих за сега!

# 166
Ренисияна Креватчето от люлеещите ли ви е? И аз мислех такова да взема, но не се сваля надолу и става лесно ТУП. А тази дъска над шкафчето не може ли да се махне и да слезе матрака по-надолу?

Да, от същите е. Аз дъската я махнах отдавна но, нищо. С дъска или без  разликата е 2см.

А за къпането, аз я къпя всеки ден защото и е любимо занимание, не защото е задължително. Вече могат да се къпят и през ден. Но особено зимата сме си се вкъщи и къпането я прави изключително щастлива.

# 167
  • Варна
Слава на Господ,татко е добре  newsm20
Операцията е минала добре и живот и здраве утре ще го изпишат Praynig Praynig Praynig

Ели83 ,и аз се канех да те питам защо няма да давате Юл на ясла...много е кофти твойто положение.дано се разберете с татито Hug
Кокинела,твоят мъж не ме е познал сигурно защото бях с бяла шапка през цялото време и не приличах на мене си Mr. Green.а аз видях познати визиономии,но мозъкът ми беше замръзнал и въобщ6е не съм се замисляла,кой откъде го познавам/срам Embarassed/.Значи до мен 33 номер от тетрадката и 53 изходящ ,имаше 20 номера надписани,а до вас вече са били 25 #Crazy.направо нямам думи Confused
Димитър го къпя всяка вечер,но често се случва да се нерви вечер,изведнъж да му се приспи и да се тръшка.тогава мия само дупе Peace

Май и аз ще взимам винце в неделя пред ОДЗто. ooooh!

# 168
жОРИ, Не са надписани,а просто са предимство и съгалсно Наредбата на Община Варна първо влизат тези с предимство,като изместват номерата на другите по общия ред и после следва класиране по възходящ ред на подадени молби.Дано си ме разбрала,че май се поулях newsm78 
Ели,много кофти ситуация мила,дано се оправите PraynigЗнам,че е лесно да се ръси акъл на чужд гръб,но да знаеш, в никакъв случай не прави компроис със себе си,заради детето.Защото Юл ще порасне ,ще си започне свой живот,а ти ще трябва да продълижш с тази ситуация.А,тогава вече изборът ти ще е ограничен и по -трудно да си уредиш живота.Не можеш ли да разчиташ на вашите поне?Имах такава приятелка в университета с подобен проблем и сжалява,че не си хвана чантичката докато беше на 20 SadАз на моя мъж съм му дала да разбере,че компромис заради детето няма да направя,така че да си наляга парцалите Mr. Green

# 169
Аааааааааа и Лора се вози на шейна, но на моята стара. Такъв кеф е, само подвиква и се смее, маха на какичките които срещаме на връщане от яслата. С шейната е по-добре, че иначе каквито са преспи  на нея и стигат до кръста и трябва да я нося, пък и тя не ще да върви, иска да си играе в снега.

Къпем я всеки ден, т.е. татко и я къпе, на н я и е много кеф. Има една гумена постелка с патета и сама отива в банята, сочи я и казва: па па па. Laughing

Ели, само мога да ти съчувствам за момента. Повтаряй си че детето няма да е вечно малко и ти да си зависима от това. Има много жени в подобно положение, ситуацията да си самотна майка е сложна навсякъде, не само в БГ. Честно казано( недай боже) не си представям на този етап да се изнеса, да търся квартира, да плащам наем, да вземам и водя Лора на ясла( и то къде ще е е това...) и всичко сама, при условие че няма кой да ми помогне. newsm78 Е, може ако изкарвам 2000лв, де... Ух, за момент само се замислих и се поставих в положението на Ели, но не е приятно никак, направо гадна работа. Sick

# 170
jorjito , радвам се за баща ти, дано по-скоро се и възстанови   Praynig

Tizija , точно в това е злоупотребата с номерата - ако едно дете с предимство е с входящ номер 100 примерно, а моето е с номер 1 , след като се разгледат всички кандидатури, то ще мине пред моето в класацията. Приемат ги според приоритети, обявени от общината. Но такива своеволни запазени номера уж за сирачета, болни деца и други с предимства, не са правилни. Според мен те са предназначени за хора на директорката, а не за имащите предимство, както писах те така или иначе ще са напред в приема.

Искам да ви питам - кога можем да перем дрехите на децата заедно с нашите ? Аз на Дамян отдавна ги пера с нашия прах и омекотител, не ползвам бебешките, защото  установих, че нито един от тях не изпира достатъчно добре. Но все още пускам отделни перални - наши и негови. 

# 171
Привет от бедстващтия Русе! wavey тук снега достигна 60 см.  Crazy И няма снегорини Sad
Ренисияна-махай решетката да  не стане беля Hug
Тук е много гадно. Де-си как успяхте да излезете от входа newsm78 Нашия беше затрупан Tired до обяд. Утре дано да поиз4истят 4е да излезем и ние Praynig Венци обожава да се вози Heart Eyes
coccinella-аз отдавна пера дрехите на де4ко с нашите.
jorjito- Hug Hug Hug Суперррррррр  newsm44

# 172
Добро утро и Честита нова година!

Ние си починахме 3 дни и днес ще ходя на работа.Гали още вчера го закарах в яслата.Очаквах да плаче,но плака малко докато влизахме.После не е плакал.Заварихме го да си играе следобяд. На мама послушото момче  Heart Eyes

Пиги честита придобивка.Много яка нова кола,но така и не можах да разбера марката  Thinking
Къпим Гали принципно всеки ден или през ден.Главичката не я мием всеки път.Нямам притеснения че ще настине  Naughty На мен по-големите притеснения са ми дане би да му е топло  Rolling Eyes

Кочинела аз пера на Гали дрехите с нашите още преди годинката.Само че с персил сенситив.От скоро минах и на Ариел,който не е сенситив.  Wink

Лек и спорен ден желая на всички  Hug

# 173
Аз за това за сега се примирих! Peace

Нашите са разведени и всеки си живее с своя си ,а отида ли при майка ми веднъж ще е завинаги,баба ми пък и тя ще получат удар сигурно,а аз не искам да расте Юл без тати или по скоро той ще ме остави без нея ,детето няма да ми даде!

Дълга и широка е но за сега ще ви спестя подробности!Пък и не е толкова необратимо просто трябва да преглътна едни думи и да му се нагодя на държанието което е обидно за мен но така е!

Карай да върви!

Ние сложихме уж хубава скъпа дървена дограма и всяка божа сутрин си я бърша,толкова вода избърсвам че се чудя чак от къде идва,такъв конденз няма,стича се ,тия от фирмата викат да сме проветрявали по често,ама аз като спя и кво да ставам през ноща да проветрявам ли?Айде през деня няма такова нещо,сутрин избърсвам всички прозорци за фисзарядка и на свеки нейните,щото тя пари за дограма не е давала и не и е жал че ще мухлясат,и аз бърша ли бърша!
Чудя се видях в Бриколаж някакви влагоуловители за 6 лв бяха дали ще вършат работа и до колко поне да не мухлясат прозорците! newsm78

# 174
Здравейте  Hug

Tizija     Wink bouquet

Момичета очертава се януари месец да съм си у дома и направо не зная как ще издържа! Записахме се на ясла за юни месец, но ще моля да го приемат по-рано  Tired Няма как да отсъствам от работа.

Eli83 и ние имаме същият проблем от както сложихме ПВЦ - да не те плаша но в най-скоро време ще имате мухъл по стените  Sick С мъжа ми пръскаме със САВО почти всеки месец - но той не решава проблема. Проветряването и влагоуловителят може би ще успеят до някъде да го решат, но аз отказах да си купим влагоуловител заради шума. И така си мухлясваме всяка зима. Това ми е най-големият кошмар у дома - направо си ме е срам  Embarassed

Ние още спим по два пъти на ден - сега спи, не се храним сами, а само опитваме и оливаме Crazy. Баща му го къпе всяка вечер, но главата  на няколко дни веднъж. Доста думи вече казва и повтаря последната дума на всеки който говори.

Чао за сега   Peace

# 175
Ема пак е болна  Sad Вярвате ли ми, че ще полудея вече?! Какво става с тези болести не знам, имам чувството, че всичко мутира. Вчера чакахме 1 час в поликлиниката, за да я погледне педито, защото получи някакви лишеи по лицето. Каза, че е атопичен дерматит. Та от това чакане май се разболя. От сутринта повръща и нищо не хапва. Сега спи, като парцал е. Милото ми детенце, не е на себе си.
Вчера в Часът на Мама беше на гости нашето педи, д-р Везенков.

Ели, много е лошо когато те пренебрегвт и няма разбирателство между двама души. Надявам се, мъжо ти да се окупити и всичко да се нареди при вас. Но ако ли не, и аз съм на мнение, че не бива да правиш компромис със себе си.

Айде лек ден.

# 176
  • Варна
Привет и от нас!
И ние днес си направихме една хубава разходка с шейната. На Тошко много му хареса, бузките му станаха едни такива хубави червени Blush, но возенето все да го унася и почти задряма  ooooh! Много се радвам на снега, защото във Варна рядко се случва да има толкова много сняг, а в същото време в место да  Whistling да   Nature Sunny. Снежко не можахме да направим, защото снега е твърд и не ставаха топки, но ще ви кажа един виц, който прочетох - 2 деца решили да си правят  Nature Snowman и едното казало на другото да вземе 2 моркова, че и нос трябва да му сложат Joy
Ели и аз ще си гледам Тошко до 3 год. Батко му ще бъде първокласник и ще трябва някой да се занимава с него /водене, учене/ и ще съм си в къщи. А освен това и др.път съм казвала, че се напатихме с големия от яслата, така че.......... При нас обаче проблема е обратен - мъжът ми ме ръчка да ходя на работа, аз пък  Embarassed нещо не ми се иска. Цялата отговорност по отглеждане на децата и поддържането на къщата е на мой те плещи и за сега ако трябва и на работа да ходя съвсем ще лудна. Естествено ако имах мъж, който всяка вечер да се прибира в къщи нямаше да е така.

# 177
Попова, пак ли бе ooooh! HugАз си мисля, че по-скоро не е била доизлекувана Емка.Нали се изграждал около 20 дневен имунитет след боледуване.А от последното й не са минали 20 дена, нали?

Ели, дано мненията тук ти помогнат да намериш отговора за себе си
Аз по принцип съм против всякакви крайности.Ако бях поставена в тази ситуация, нито бих си грабнала чантата и гащите, нито пък бих преглътнала.Ще си остана при мъжлето и детето, защото трудностите в отношенията под една или друга форма винаги ги има и трябва да се преодоляват, а не да бягаме от тях или да свикваме с лошо отношение.В семейството също постоянно трябва да се доказваш, да тропваш с крак ако е необходимо, да вадиш душички с памук ако ти се отдава, за да ти се чува думата.Ако партньора ти е свикнал с това да нямаш мнение по каквито и да било въпроси, то изглежда е дошло времето да го изненадаш и да открие в теб силното момиче.
Юл, ще има до себе си и мама, и тати и ще бъдете много щастливи заедно, сигурна съм в това Hug

За яслата съм подала молба, но какво ли е станало с нея идея си нямам ConfusedА пък и все още съм в дилема дали въобще да я давам на ясла.Мисля си за варианта да работя от в къщи(работат ми го позволява) и да наема жена да се грижи за детето на половин ден, за да мога все пак наистина да работя LaughingЛошото е, че дори когато е с баща си дребната усети ли че съм в другата стая а не при нея започва едно викане по коридора"Мамооо, мамооооо!" и хлопане по вратата докато не й отворя и като се гепа за кракът ми, няма пускане ooooh!, че не знам дали ще се получи тази работа ConfusedУф, ще го мисля още!

п.п Сега като видях, че Пиги чете темата се сетих какво забравих да пиша ooooh!
Пиги, весели пътешествия ви пожелавам с нова кола!Идеална сте си я избрали за голямото ви домочадие.Да са ти живи и здрави дечицата! Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 13:59 от Asya_

# 178
  • хасково
Здравейте.

Горкичката Ема , много й се насъбра тази зима -болничка едно след друго. Попова, стискаме палци този път по-леко да се размине. И ние от Коледа сме със сополи , ама колко капки слагах и никакъв ефект.

Ели , не смея да се меся и да ти давам съвети , но смятам , че трябва да седнете и да си изясните позициите. При теб може би е по-трудно , защото и свекърва ти живее със вас и имаш още един , с когото да се бориш. Да , за Юл най-добре ще е и с мама и тати , ти най-добре го знаеш. Успех Peace.

Как сте в Русе ? Имате ли вече хляб? Снощи гледах в новините и чак се почудих как може в 21 в. да се стигне до такова положение. Знам как са зимите там, преди 3-4 г.( мисля че беше 2004г) имах възможността да се убедя лично, пак имаше такъв голям сняг .

Пиги, страхотен подарък. И аз съм на мнени е, че новото си е ново. За следвашщата Коледа и ние  поръчахме на добрия дядо нова кола. Веднъж да свършим с този ремонт....

# 179
  • somewhere over the rainbow
Ели, дано мненията тук ти помогнат да намериш отговора за себе си
Аз по принцип съм против всякакви крайности.Ако бях поставена в тази ситуация, нито бих си грабнала чантата и гащите, нито пък бих преглътнала.Ще си остана при мъжлето и детето, защото трудностите в отношенията под една или друга форма винаги ги има и трябва да се преодоляват, а не да бягаме от тях или да свикваме с лошо отношение.В семейството също постоянно трябва да се доказваш, да тропваш с крак ако е необходимо, да вадиш душички с памук ако ти се отдава, за да ти се чува думата.Ако партньора ти е свикнал с това да нямаш мнение по каквито и да било въпроси, то изглежда е дошло времето да го изненадаш и да открие в теб силното момиче.
Юл, ще има до себе си и мама, и тати и ще бъдете много щастливи заедно, сигурна съм в това Hug
Aсе, познай колко изненадана останах, когато видях моите мисли, написани в твоя пост Crazy Hug
Ели, не знам подробности около положението ти, но недей да взимаш крайни решения, без да си ги обмислила много добре. Не действай в състояние на афект, тогава сме най-глупави Naughty Когато ние се скараме с Павел и ми минат мисли за раздяла, лягам и спя. На сутринта, ако пак ги има, тогава лошо. Обикновено, обаче, и помен няма от тях. Ето, снощи се скарахме за нещо /даже не помня за какво/ и той каза, че си отивал на Карлово /живеем у нас/. Викам: "Еей, къде си тръгнал бре, на дърти години циркове на родата ли ще правим?" И така...

Попова, взимай пчелен прашец, мила Peace Ето ние с Дая само с него се оправихме. Невероятен имуностимулатор е, подсилва организма и му помага сам да се справи с болестта.

На мен от баницата ми се падна парАта и сега си седя и си чакам парите Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт