.направо нямам думи 
Знам,че е лесно да се ръси акъл на чужд гръб,но да знаеш, в никакъв случай не прави компроис със себе си,заради детето.Защото Юл ще порасне ,ще си започне свой живот,а ти ще трябва да продълижш с тази ситуация.А,тогава вече изборът ти ще е ограничен и по -трудно да си уредиш живота.Не можеш ли да разчиташ на вашите поне?Имах такава приятелка в университета с подобен проблем и сжалява,че не си хвана чантичката докато беше на 20
Аз на моя мъж съм му дала да разбере,че компромис заради детето няма да направя,така че да си наляга парцалите
Е, може ако изкарвам 2000лв, де... Ух, за момент само се замислих и се поставих в положението на Ели, но не е приятно никак, направо гадна работа.
тук снега достигна 60 см.
И няма снегорини 

Нашия беше затрупан
до обяд. Утре дано да поиз4истят 4е да излезем и ние
Венци обожава да се вози 
Суперррррррр

На мен по-големите притеснения са ми дане би да му е топло 

Няма как да отсъствам от работа.
С мъжа ми пръскаме със САВО почти всеки месец - но той не решава проблема. Проветряването и влагоуловителят може би ще успеят до някъде да го решат, но аз отказах да си купим влагоуловител заради шума. И така си мухлясваме всяка зима. Това ми е най-големият кошмар у дома - направо си ме е срам
. Баща му го къпе всяка вечер, но главата на няколко дни веднъж. Доста думи вече казва и повтаря последната дума на всеки който говори.
Вярвате ли ми, че ще полудея вече?! Какво става с тези болести не знам, имам чувството, че всичко мутира. Вчера чакахме 1 час в поликлиниката, за да я погледне педито, защото получи някакви лишеи по лицето. Каза, че е атопичен дерматит. Та от това чакане май се разболя. От сутринта повръща и нищо не хапва. Сега спи, като парцал е. Милото ми детенце, не е на себе си.
, но возенето все да го унася и почти задряма
Много се радвам на снега, защото във Варна рядко се случва да има толкова много сняг, а в същото време в место да
да
. Снежко не можахме да направим, защото снега е твърд и не ставаха топки, но ще ви кажа един виц, който прочетох - 2 деца решили да си правят
и едното казало на другото да вземе 2 моркова, че и нос трябва да му сложат 
Аз си мисля, че по-скоро не е била доизлекувана Емка.Нали се изграждал около 20 дневен имунитет след боледуване.А от последното й не са минали 20 дена, нали?
, че не знам дали ще се получи тази работа 

.
Когато ние се скараме с Павел и ми минат мисли за раздяла, лягам и спя. На сутринта, ако пак ги има, тогава лошо. Обикновено, обаче, и помен няма от тях. Ето, снощи се скарахме за нещо /даже не помня за какво/ и той каза, че си отивал на Карлово /живеем у нас/. Викам: "Еей, къде си тръгнал бре, на дърти години циркове на родата ли ще правим?" И така...
Ето ние с Дая само с него се оправихме. Невероятен имуностимулатор е, подсилва организма и му помага сам да се справи с болестта.
Препоръчани теми