Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 870
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Джорджи- утре ще стискаме палци. Операцияте не е от сложните, на моят свекър мин.година му правиха такава. Само спинална упойка и всичко е чувал и виждал. Не го болеше. Само се пазеше 1 седмица. Дано и при вас мине така лесно Hug
Мама Дани-Венци не търпи нито ръкавици, нито шалове. Днес във виелицата излизахме два пъти. Оф, дано да не го разболея това дете  Tired
Пиги-много як джип  Crazy Може ли едно возене, като дойда в столицата на гости  Crazy/изпросих си го Blush/
Момичета, моля Ви дайте адреса за яслите и градините Praynig

# 151
http://www.kg.sofia.bg/ ето адреса за яслите и градините. На социалното министерство на сайта за обявени самите градини.

# 152
Добро утро! Как сте? Ние сме добре, с изключение че, малката падна от калпавото и креватче.
Слава богу, предвидливо бях сложила омекотителни възглавници на земята.
Да питам, има ли някой от тези калпави кревтчета "ТРЕНД", и как се справяте с тях?
Язък му за цената, мислехме че, по-скъпото ще е по-добро но не.
Мъж ми вика че, щом съм държала на това креватче, сега аз ще спя в него. Laughing

# 153
Ренисияна как падна бе гледам че има преграда?

Дани аз съм го пила то си пише че ще имаш такъв вкус,гадно е наистина!

Ние ръкавиците ги махаме,а от вчера имаме шейна и ще се возим ,днес има слънце!

Hug

# 154
  • Казанлък(Бургас)
Честита нова година и от нас!
С малко  закъснение желая на вас и вашите семейства здраве,любов,безброй блестящи сбъднати мечти.

# 155
Ренисияна как падна бе гледам че има преграда?

Еми има, ама като се изправи преградата и стига до под пупата Crossing Arms

# 156
  • Варна
Ети,Нита Hug Hug Hug

Нита, страшно е пожеланието ти Laughing
Мама Дани,Дито носи ръкавици с един пръст Peace

Ох,много ми е притеснено,тати още не са го оперирали.А майка ми,беше затрупана във вилата и моя едвам стигна до нея да и помогне.
Повтаря се положението от преди 3 години Rolling Eyes,когато във Варна беше бедственото положение.Е,тогава беше по-страшно де!

Оф,спирам че много неадекватно мисля,в момента.

Лек и топъл ден на всички Hug

# 157
 Heart EyesЗдравейте мацки  Wink ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на ВАС и ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО! Пожелавам ви топлината във вашите семейства да бъде винаги подклаждана от огъня на любовтта и страстта! Море от пари! Добри и верни приятели! Здрави и щастливи дечица!  Heart Eyes

# 158
  • През девет земи в десета
OOooooo Бо,къде се изгуби!?

Етка непременно,то най-евтиния си избрахме и е на лизинг,но друго си е нова кола Wink

Добре,че спря да вали,и аз мисля да се разходим с Цвети,може и един шопинг да направим,нали има вече намаления навсякъде.

# 159
 Hug Да се включим и ние в новата година! Hug
Да е по-здрава, по-хубава и по-щастлива от старата!

Ние днес сефтосахме шейната. На Дани му хареса новото возило. На слънце не се усещаха -7 градуса и хубаво се поразходихме. Дани търпи всичко: ръкавици със и без пръсти, шалове, само не дава да му ги слагам пред устата.
 А аз на връх нова година се разхремавих и сега се влача като парцал, дано му се размине на Данката. Лошото е, че спи до мен от време на време, та може и той да се разсополяви. Praynig
Ох да ви кажа, на няколко пъти като сучеше рано сутрин както си е легнал, после сякаш му ставаше тежко. Въпреки това искаше и вода и накрая се давеше и повръщаше. Какво му става на това дете, незнам? Вие все още ли ги изправяте да оригват? Миналата нощ 100 пъти го изправях, той все жаден и накрая пак направи фонтан. Затова махнах сутрешното кърмене, остана ни само едно- вечер преди сън. Мислех, че ще е трудно, но се оказа много лесно, сега въобще не търси да цока, а си сочи шишето.
И друго да питам, че вкъщи само ми мърморят, че не е нужно всеки ден да се къпе детето на тоя студ. Вие на колко дни ги къпете, не броя миенето на дупе, лице, зъби, ръце и т.н.? Аз започнах през ден, а главата през едно къпане. Наш'те малоумни съседи отказаха парното тази година/без да ни питат/ и сега се отопляваме с радиатори, духалки и Т. не е равномерна навсякъде... ooooh! Thinking
Ренисияна Креватчето от люлеещите ли ви е? И аз мислех такова да взема, но не се сваля надолу и става лесно ТУП. А тази дъска над шкафчето не може ли да се махне и да слезе матрака по-надолу?
Жоржи Стискам палци всичко да е наред!
 Преди няколко седмици баба ми направи жлъчна криза и я оперираха, след прекаран инфаркт, а е на 83г. И аз се бях шашнала доста, ама тя жилава се оказа, не се дава лесно.
Пиги Ама страхотен подарък сте си направили. Да ви е честит, със здраве да си го ползвате и безаварийно каране! Peace

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 16:54 от Nanny

# 160
  • През девет земи в десета
Нани,всеки ден я къпя Цеци,косата започнах да мия през ден,нали се търкаля непрекъснато по земята,няма начин,колкото и да чистя все пак Wink Добре,че ми разрешава да я суша със сушоара,иначе в нас като е 17-18 градуса,направо замръзва. ooooh!

Цвети не търпи шалове и шапки,само дето ги купувам,ръкавиците засега са итересни нали не бяхме слагали,та ги изтърпява,но да видим до кога ще е  Tired

# 161
Деска, честита ви придобивка. Със здраве да си я ползвате. Много щедър е вашият Дядо Коледа, изпратете го и при нас този добър старец. Laughing Wink

Джорджи, пак не съм доразбрала. Дано всичко мине по вода с татенцето ти. Praynig
Емата я къпем през вечер, и косата я мия всеки път, но тя при Ема е дефицит и съхне бързо. Simple Smile
Ема търпи всичко, което й сложа. Малко е борба с шапката докато я сложа, но не всеки път.
Бо, къде се изгуби като старите пари?! Включвай се по-често, пиши как е Ванката. Hug
Моята мома не харесва снега, не иска да стъпва по него и се разплаква като има сняг по ботушките. Crazy Трябва и ние най-скоро да се обзаведем с шейна, дано тогава и хареса зимния сезон. Ако ли не ще станем като белите мечки, ще проспим зимата в къщи.  Joy

# 162
ЗА МНОГО ГОДИНИ !!! ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОСВЕН ЧЕ ЩЕ Е ВИСОКОСНА, ДАНО ДА Е И ДОХОДОНОСНА НОВАТА 2008-А !

Да кажа и аз за яслите във Варна - на 01.01. в 20.30 ч. съпругът ми застъпи на пост пред най-желаната от близките ни ясли, малко след него започнали да прииждат и други хора. Там Додо е записан под номер 1 . В 8.00 ч. отишъл пред "Иглика" в Трошево, където не са се видели с Джорджи, въпреки че се познават, там сме номер 87, макар че е бил 62-ри подред. Значи с 25 номера са се изместили заради "на лелките, на служителите и т.н." . На 7-ми януари ще чака пред едно ОДЗ, може би то ще е за предпочитане, нищо че не е най-близкото до нас.Но пък нали после автоматично ги премествали от яслената група в детската градина и ще си спестим още едно нощно мръзнене догодина.

Днес излязохме и ние за сефте с шейната. На 5 метра от нас го захлупих и повече не поиска да се вози, щом го сложех почваше да пищи. Ходихме до магазина - с една ръка дърпах шейната, с другата вадех Дамян от преспите, защото само там искаше да гази ... Хем ни е близо магазина, отне ни 1 час отиване и връщане, изнервих се 100 пъти   Close

Новата година посрещнахме на едно хотелче на Златните. Взехме бебефона и нямахме никакви проблеми - Дамян си спа горе в стаята, ние си празнувахме в ресторанта. По време на гърмежите се качих да съм до него да не се стресне, човека обаче въобще не се и събуди, само дето насън забърбори нещо и започна да ръкопляска. Кой знае какво е сънувал и свързвал с гърмежите  Joy

Къпем го през ден , всеки път с косата. Така от около месец може би. И нашите малоумни съседи се отказаха от парното, взехме си климатик и температурата  е ок. 

Честити подаръци и придобивки ! Личи си кой най-много е слушкал през годината  Wink

# 163
Ох, най-сетне и ние да излезем на вън! Нищо, че валеше Лъчко много се кефи на снега, хвърля се в преспите, няколко пъти си захлюпи лицето в снега, но това въобще не го притесняваше. Махам му снега от лицето, а той охилен до уши! А вчера като му дадох да пипне снега пръвеще едни физиономии и въобще не искаше да го докосне.
Джорди - пиши как е татенцето ти. Дано всичко е минало добре Praynig
Пиги - честита придобивка,  в предния пост нищо не съм разбрала за подаръка ви.
Къпането е през вечер цялостно.
Всичките ни ръкавици са с пръсти и много ги харесва. Шала сам си го слага на врата, но са не му е на устата. А към шапките има претенции - зависи от настроението му - понякога не иска тази, а да е онази. Дано утре успеем да излезем със шейната, че днес нямаще пътеки даже за вървене. Сега Лъчко прави сухи тренировки, сяда на щейната, взема въженцето и си дърпа сам hahaha

# 164
Ронка,Бо я хванах в крачка,че ходи до нашата ясла за ред и всички родители там били щастливи и усмихнати,въпреки студа,защото си пийвали винце на опашката hahaha
В едно предаване преди време казаха,че е хубаво косата да се мие веднъж на седмица,въпреки че на Алекс я мия всеки път.То и за възрастни е така,ама и моята си мия през ден.
Ели,я кажи защо до 3 години трябва да гледаш Юл?Мъжо ли не ти дава да работиш newsm78Аз много се чудих на акъла на една позната,дето свекър й казал,че ще й плаща само да стои и да гледа детето до 3 години.Според мен не става въпрос толкова за парите да се започне работа,а майката да се чувства попълноценна сред хората.Но все пак всеки разбира нещата по разлиен начин newsm78

Общи условия

Активация на акаунт