Удължаване на коса 2

• 18 107
  • 326
  •   1
Отговори
# 30
....

Ууууууу,като седмаче си.Казвам ти изчакай малко Иля бе човек. Wink
atwork

# 31
Айде докато тя се появи,виж й косата опред само,пак е нещо.http://picasaweb.google.com/muhlata/Novi/photo#5134660382958327298

# 32
Айде докато тя се появи,виж й косата опред само,пак е нещо.http://picasaweb.google.com/muhlata/Novi/photo#5134660382958327298
И отзад е готина Crazy Crazy Crazy

Точно такава искам и аз.... Whistling

Кога ще дойде тази Иляяяяя! Crossing Arms

# 33
Е,айде вече избрахме каква ще ти е.Сега остава Иля да се появи и да ти даде координатите.Ти приготви паричките и чакам снимки след няколко дни с коса.То май вече и аз трябва да пусна мои,ама айде ще го оставя за след Нова година,че нито има кой да ме снима,нито съм си оправила цветът. ooooh!

# 34
Славче, а цената зависи ли от дължината? newsm78
Щото мойта коса не е много къса.
Даже си е дълга, ама аз съм алчна и искам още.
 Wink

# 35
Е,айде вече избрахме каква ще ти е.Сега остава Иля да се появи и да ти даде координатите.Ти приготви паричките и чакам снимки след няколко дни с коса.То май вече и аз трябва да пусна мои,ама айде ще го оставя за след Нова година,че нито има кой да ме снима,нито съм си оправила цветът. ooooh!

А така де,давай снимки да взимаме пример от твойта коса  smile3509
 А между другото,много готино ми стана снощи на плитките,само дето мойта отгоре си остана същата,щото е по-къса и неможах да я сплета.

# 36
Славче, а цената зависи ли от дължината? newsm78
Щото мойта коса не е много къса.
Даже си е дълга, ама аз съм алчна и искам още.
 Wink

По принцип цената зависи от дължината на косата ,която се слага.Тази колкото на Иля е 300лв и е от 5реда.Твойта няма значение колко е дълга,може примерно да ти сложат по малко редове ако ти е дълга.Мацката ще прецени.По-добре когато е дълга твоята,се слива по-хубаво и не личи. WinkСега търсих и видях,че е в някакъв салон на Плиска.

# 37

А между другото,много готино ми стана снощи на плитките,само дето мойта отгоре си остана същата,щото е по-къса и неможах да я сплета.

Joy Ми тя мойта е като твоята. Mr. GreenСамо цветът е друг.Първо на тебе ще пусна.Ама недей така,щели да вземат пример от мойта. ooooh! Единственото хубаво на мойта е,че съм през ден с различна прическа,защото се занимавам много. Crazy

# 38
запис
засега само ви чета,но дано скоро и аз да се похваля с коса  Laughing

# 39

Joy Ми тя мойта е като твоята. Mr. GreenСамо цветът е друг.Първо на тебе ще пусна.Ама недей така,щели да вземат пример от мойта. ooooh! Единственото хубаво на мойта е,че съм през ден с различна прическа,защото се занимавам много. Crazy

През ден ще пускаш снимки тогава,ше даваш идеи за прически  smile3521

# 40
Ми мойта е и гъста. Два реда ще ми стигнат ли? Или три?
Ай, дай снимки, дееееееее Whistling

Уфффффф, къде е Иля? Crossing Arms

# 41
Ми мойта е и гъста. Два реда ще ми стигнат ли? Или три?
Ай, дай снимки, дееееееее Whistling

Уфффффф, къде е Иля? Crossing Arms

Зависи колко са й гъсти редовете на тази фризьорка.Аз преди време бях на редове и имах точно 3 реда,като най-долният само ми беше двоен,но той е много малък като широчина и го платих като цена за един ред.Оф,много тъпо обяснявам,дано ме разбирате.Ти нали си с червена коса или аз се бъркам? newsm78
Снимки в момента наистина нямам.

# 42
Имам само една като бях на редове и бях руса,ама е с телефон и не знам дали се вижда много добре.Пък и не знам как да я кача тука.

# 43
....Ти нали си с червена коса или аз се бъркам? newsm78

Не съм червена. Руса съм. Crossing Arms
Аз съм русата Руска bowuu

... Пък и не знам как да я кача тука.
Качваш я първо някъде в нета,
и после копи- пейст тука и......готово Whistling

# 44
 Embarassed Много съм зле,Звинете ме.Пак съм се объркала.Е,няма да ми се сърдиш нали? Hug Ако й е хубава косата на мацката 3 реда те оправят.

Общи условия

Активация на акаунт