Удължаване на коса 2

• 18 254
  • 326
  •   1
Отговори
# 165
Няма проблем,ще дадеш каквато имаш или направиш.И аз ще съм със снимката дето съм показала на втора страница някъде или трета,тя също не е за конкурса и се вижда съвсем малко,ама засега толкова.А нататък ще си правим вече с прически,по теми и т.н. Wink
newsm10 ok ще се разровя да вида с какво разполагам Grinning

# 166
  • София
Аз точно сега не съм с удължена коса и ще пропусна конкурса. Имам снимки от преди няколко месеца, но са на лаптопа, който съм уставила на майка, не са и актуални. Нищо, следващият път  Wink Успех на участничките!  Hug

Ееее жалко,и моята не е актуална иначе,ама засега толкова.Ще те чакаме следващият път.Кога ще си я слагаш?Чакай само а те питам колко парички ти излиза поправката?

Да ти кажа аз поправки или както му се казва - поддръжка не правя. Нося една коса 2-3 месеца. После свалям, почивам 1 месец и пак слагам нова. На моята глава най - добре стоят около 150 кичура. Средно давам 1200 - 1500 лева, зависи от дължината на която съм се спряла. А косата я сменям, защото дори да е най-доброто качество и въпреки грижите, косата неизбежно почва да цъфти след 3 месеца къпане, сешоари, преси...
Нова коса мисля да слагам през януари.

# 167
Сега и аз да се включа в темата.
И аз като Славея бях с пришита коса и я хвърлих точно на втория месец-голям боклук се оказа.
Освен това не се прелива с твоята коса, пада ужасно, проскубва се, абе голяма заблуда.
Сега и аз искам да се направя на кичури, които се лепят, придават обем на косата, преливат се с твоята коса и изобщо не личи, че имаш изкуствина цена.
Цената е доста висока-аз дадох 400 лв. за този боклук, но сега като знам, че с тази коса на кичури може да се изкара години наред, изобщо не се замислям за цената.
Взимам самолета и идвам в София, защото отзивита за Магама във Варна никак не са добри, пък и смятам, че най-добрите коафьори са в София-предполагам, че в този салон ходят и доста чалгаджийки да си слагат коси.
Чакам само координатите да си запиша час за след Нова година.

# 168
Аз точно сега не съм с удължена коса и ще пропусна конкурса. Имам снимки от преди няколко месеца, но са на лаптопа, който съм уставила на майка, не са и актуални. Нищо, следващият път  Wink Успех на участничките!  Hug

Ееее жалко,и моята не е актуална иначе,ама засега толкова.Ще те чакаме следващият път.Кога ще си я слагаш?Чакай само а те питам колко парички ти излиза поправката?

Да ти кажа аз поправки или както му се казва - поддръжка не правя. Нося една коса 2-3 месеца. После свалям, почивам 1 месец и пак слагам нова. На моята глава най - добре стоят около 150 кичура. Средно давам 1200 - 1500 лева, зависи от дължината на която съм се спряла. А косата я сменям, защото дори да е най-доброто качество и въпреки грижите, косата неизбежно почва да цъфти след 3 месеца къпане, сешоари, преси...
Нова коса мисля да слагам през януари.

Хвърляш косата след 2-3 месеца? Shocked Ти ме уби бе жена.Аз вече съм 6-ти месец,много я третирам с преси,сешоари и маши,но нито е цъфнала ,нито е за смяна.И аз съм със 150 кичура.Между другото последният път в салона беше Галя от Сатен,правеше си поправка и каза,че косата й е от 2 години и си сложи същата.

# 169
  • София

Хвърляш косата след 2-3 месеца? Shocked Ти ме уби бе жена.Аз вече съм 6-ти месец,много я третирам с преси,сешоари и маши,но нито е цъфнала ,нито е за смяна.И аз съм със 150 кичура.Между другото последният път в салона беше Галя от Сатен,правеше си поправка и каза,че косата й е от 2 години и си сложи същата.
[/quote]

Дам, сменям я с нова. При мен краищата винаги цъфват и все там ми е окото Rolling Eyes
Това е последната, която свалих. Мека си е, блестяща но има цъфтежчета по краищата.  newsm78

# 170
преди две седмици си удължих косата, но не можах да я изтърпя. Сега я продавам - руса, на четири треси 120 лв. Косата е азиатска, но е много хубава.
cheburahka@abv.bg
А може ли фото? Praynig

# 171
....

И да си направим конкурс- удължена коса.  Flutter
Аре, изчакайте ме малко за конкурса, плиииийййззз Praynig

# 172
  • Sofia

Дам, сменям я с нова. При мен краищата винаги цъфват и все там ми е окото Rolling Eyes
Това е последната, която свалих. Мека си е, блестяща но има цъфтежчета по краищата.  newsm78[/b]

А защо не подрязваш връхчетата, както на растящата коса?

Моята удължена в началото нацъфтя леко, още беше 50 см, аз я подкъсих силно и не е цъфтяла повече,  вече 1,5 г.

# 173
  • София
Руска, ще организираме сигурно конкурса поне седмица, така че имаш време.  Hug

Karen , нали ще се присъединиш и ти ?   Wink

# 174
Руска,ти звънна ли на фризьорката?

# 175
lidiya_ilieva ,а после какво я правиш тази коса,интересно ми е?

# 176
Руска,ти звънна ли на фризьорката?
Не..... Blush
Нямах време от работа в последните дни,
ама сега ще й звънна.....обищавам.... bowuu

# 177
  • София

Обзавеждам роднини и приятелки. Обикновено си намират по-евтини салони където им ги слагат. Примерно в Excellent Style.

# 178

Обзавеждам роднини и приятелки. Обикновено си намират по-евтини салони където им ги слагат. Примерно в Excellent Style.

Супер,жалко че не съм ти роднина или приятелка. Mr. Green
Между другото там на кичури ли им ги слагат,защото преди 2-3 месеца звънях за една приятелка,понеже в Магама й е скъпо и ми казаха,че на кичури не слагат,че уврежда косата и ей такива глупости и слагали само на треси. Rolling Eyes

# 179
  • София

Супер,жалко че не съм ти роднина или приятелка. Mr. Green
Между другото там на кичури ли им ги слагат,защото преди 2-3 месеца звънях за една приятелка,понеже в Магама й е скъпо и ми казаха,че на кичури не слагат,че уврежда косата и ей такива глупости и слагали само на треси. Rolling Eyes
Те в Excellent Style и мен ме предумаха така веднъж та ми пришиха коса после се побърках от сърбежи от този вид удължаване. Но още тогава си ми казаха, че ако държа ще ми направят поддръжка на старата, която бях сложила в Магама. Само дето аз се навих на техния "щадящ" метод та си проклех майчиното мляко! Да уточня, че косата им беше хубава, не се проскубваше и много добре работят момичетата, но този метод просто не е моя метод.
Та мисълта ми е, че ако настояваш ще ти лепнат коса, просто повече си държат на техния метод на удължаване.
Намерих си снимки от едно пътуване до Германия, там точно съм с удължената коса в Excellent Style.

http://img.photobucket.com/albums/v474/lidiya/Picture162-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v474/lidiya/PICT0336-Copy2.jpg

Общи условия

Активация на акаунт