Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 734
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
Честито на новите мами!Да са им живи и здрави бебоците!Клерче,нашата питка ще я правим на 30.12.,а на 09.01.ще го водя да му четат молитва. Hug

# 151
Добър ден и от мен, Честито бебче на Бисера, да и е живо и здраво и много да радва мама и тати   bouquet

# 152
Здравейте, извинявайте че ви се намесвам в темата.
На мен скоро ми предстои раждане и исках да ви попитам, ако има някоя мама раждала в Шейново, а
ко може да ми напише някои подробности за раждането там?  bouquet

# 153
честито на всички новообебели се мами  Hug

нас са ни налегнали коликите и голям рев пада  Crazy

# 154
Здраейте,

Топчица роди!!! Пише един горд татко на 4.4килограмов мъж Simple Smile Снощи в 21:07 по нормален път.
Сега отивам да си ги прибера. Очаквайте повече инфо от мама , днес по-късно.

# 155
  • София
привет и от мен.
Честито момиченце на Бисера. Да е жива и здрава и много да радва всички.

Ние имахме много спокойна нощ, за разлика от вчерашния ден. Аз забелязвам, че нощно време си се храни много добре и си спи по 3 часа. Днес ми се струва малко по-спокойна от вчера, но въпреки всичко ще отидем до педито да ни премери и да видим за една седмица колко сме качили.
Джи Бейби и аз имах два три дни такива - само на рев ме избиваше. После някакси от самосебеси се оправих. Наистина опитай се да се успокоиш щото всичко това ще отиде при бебето. Пожелавам ти успех.

Честит син на Топчица. Силен мъж да порасне и много да радва мама и татко.
Е това е Англия - вчера е родила днес у дома, слава богу че тук не е така.

# 156
  • София
Лионка, благодаря, мила, ще пробвам.  Hug Не бях чувала до сега за това. Аз правя гаргари със сол и сода иначе. а моя мъж ми довлече Тантум Верде за гаргари за 8 лв ooooh! Хем му казах, че имаме такова запръскане, но не, било по-хубаво. а аз за гърлото точно на такива обикновени неща повече вяра имам. На Саша и мажа с йодсептадон или какво беше там, но на мен не ми се вдига ръката да си бъркам в гърлото Rolling Eyes

Хоп, докато пиша и новинка Grinning

Честито на Топчица и на гордия татко! Леле, ама това вярно е истински мъж - 4,4 кг Shocked Нека расте здравичек и умничек, да бъде закрила на мама и кака, а него съдбата да го закриля!
Hug

# 157
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА БИСЕРА И ТОПЧИЦА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ДА НОСЯТ САМО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Момичета сигурно сме писали някъде. Но моят мозък още зацикля! Laughing За да вземем акта за раждане на бебо трябват ли ни и вете лични карти?

# 158
  • София
Maginty , да.

# 159
Здравейте майчета,
Първо да честитя на гордия татко богатирския мъж Hug с пожелание да расте здрав и мъдър, умен, добър и щедър! Специални поздрави на мама Топчица!  bouquet
Ние днес ходихме на първата ни консултация...не останах особено доволна от педито, ама то в нашия град като нямаме голям избор така ще е...мериха ни с дрехите - 5.300кг. и 52см., като махнат 300-500гр. заради дрехи+памперс, та сме наддали за месец и 5 дни около 1.700кг - 1.800кг. Не зная до колко е добре, но така излиза...Предписаха ни капките за рахит + капки за нос "Виброцил", тъй като казах, че предишните капки не са ни помогнали...тя изобщо не видя на детето носа newsm78, а предписва капките на база моите обяснения...преди няколко дни питах позната аптекарка дали мога да капвам други капки, освен "Коларгол-а" и тя ми каза, че като за толкова малко бебе - НЕ! Та сега се чудя дали да й капвам тези "Виброцил"...дайте акъл, моля ви Praynig

# 160
  • София
Иве, а ти чистиш ли и носленцето с помпичка или памучни фитилчета? Пробвай и това, ако евентуално, не правиш, просто да и отстраниш секрета, като преди това капваш физиологичен разтвор. За Виброцила знам, че не са лоши, за Саша ползвам Виброцил-гел обаче, на за бебоче не знам. А Коларгол по принцип си е много добро нещо Thinking Ако искаш да видя на опаковката дали става за бебетата?

# 161
Честито на Топчица и гордия татко, да им е жив и здрав големия малък мъж и да ги радва много   bouquet

На Филип вчера му изписаха капки за рахит Вигантол , това ли е всъщност витамин Д ,за който четох че се изписва на 20-я ден.

# 162
Честито на Топчица и гордия татко, да им е живо и здраво бебчето   bouquet

# 163

На Филип вчера му изписаха капки за рахит Вигантол , това ли е всъщност витамин Д ,за който четох че се изписва на 20-я ден.
Да това е витамин Д, ние приемаме по една капка сутрин преди хранене!

Вещичке, мерси  Hug

# 164
  • Габрово
Честити бебчета на мама Яни, Ники, Лариса, Пинк, Галина ник, Бисера, Xixi и Топчица  bouquet
Да растат здрави и засмени и в живота си да имат постижения големи!

Не съм вярвала, че ще дойде момент в който няма да имам време за нет, ама ето че и това се случи Wink
Свекито ми е на гости за 20-на дни и гледам да не сядам много на компа, а все да върша нещо та да види колко съм работна Mr. Green
За два дни успя да развали дисциплината на детето и го научи да се носи на ръце, но аз деликатно си мълча засега, пък после не знам как ще я отучваме малката Rolling Eyes
За депресиите, аз таквоз чудо нямам този път за разлика от преди когато си бях хронично депресирана, а сега нямам и минута свободна за да изпадна в депресия Twisted Evil
Толкова съм щастлива, че имам Алекс, че нито недоспиването, нито нищо не може да ме смачка и дори се учудвам на себе си как може да съм  станала толкова спокойна:flutter:

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 13:14 от valkata78

Общи условия

Активация на акаунт