Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 719
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Тази сутрин виждам, че съм получила съобщение...не мога да преценя дали е било вчера или днес, но то се корегира...та:
Анима е станала мама на бебе Калина - 3кг. 49см.
Да й е жива и здрава малката принцеса! Да расте умница и хубавица за гордост на мама и тати! Heart Eyes

# 76
  • София
Честито да е на Анима момиченце със страхотно име Калина! Да расте здраво, весело, жизнерадостно и умно детенце!   bouquet
Дари, тези нашите нали са стрелци, а стрелците били бохеми, а бохемите водят нощен живот, тааа...свиквай, дет'се вика Mr. Green

# 77
Честито да е на Анима момиченце със страхотно име Калина! Да расте здраво, весело, жизнерадостно и умно детенце!   bouquet
Дари, тези нашите нали са стрелци, а стрелците били бохеми, а бохемите водят нощен живот, тааа...свиквай, дет'се вика Mr. Green

Shocked... Party
лелеееееееееееее

# 78
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЛАРИСА , НИКИ И АНИМА   bouquet  bouquet  bouquet. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УМНИ И КРАСИВИ ! 

Иван се буди всяка нощ между 3.00 и 4.00 часа, но аз упорито не му давам да яде Mr. Green. Така де, храненето в 24.00 продължава почти до 1.00 ч. Не може в 3.00 пак да е гладен. Друга нощ се борим в кошарата / той мрънчи , а аз тикам залъгалката, той я плюе ... и т.н. /, но днес така ми се спеше , че противно на принципите си го гушнах върху мен. Едва станахме за храненето в 6.00 ч. Laughing

А за килограмите - отидох да раждам +12 кг. От болницата се прибрах +6 кг , а миналата седмица бях стигнала до завидните +3 кг.  newsm44 . Даже успях да влезна в дънките, с които ходех преди да забременея. Но след Великото Коледно тъпкане , отново съм +5-6 кг.  Embarassed

Между другото днес имаме юбилей - цял един месец  Joy. Почерпката е от нас newsm38

Вчера с Цеци бяхме на ледена пързалка. Голям кеф ! Тъкмо си мислех , че тази година ще я пропусна, но оставихме мляко на татито, а ние с бати се попързаляхме.

# 79
Честито на Анима, да им е жива и здрава малката Калина   bouquet

Вещичка , ще свиквам , де ще ида  Laughing  И аз съм стрелец и като знам как бях до скоро,чак не мога да се позная сега.

Честит първи месец на Иван на мама Боби и на Филип на Вещичка ,да са ви живи и здрави   bouquet

Честит имен ден на имениците днес   bouquet

# 80
ЕХААААААААА  Joy АНИМА, ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ!   bouquet
НАЙ НАКРАЯ И ВИЕ СЕ РОДИХТЕ! ДА БЪДЕ ЗДРАВА КАЛИНА, РУМЕНА, ЗАСМЯНА!
 Heart Eyes Hug

# 81
Добро утро,мами!Честита рожба на Анима!Да расте живо,здраво,умно и послушно дете!  bouquet

# 82
  • София
Вярно, че и ние сме юбиляри днес  ooooh!

Благодаря,че ме подсетихте, а и лентичката уж пред очите ми Grinning
Тааа, да сме живи и здрави, послушни, умни, богати, силни , честни и всякакви други хубави неща да ни се случват пез живота.
мамаБоби, същото пожелавам и на вашето бебоче!  Hug

Едно тематично филмче и песничка от нас  Hug

# 83
Честито на късните новообебили се декемврийки- мама Яни, Лариса и Анима! Да са ви живи и здрави бебоците, да растат умни и хубави деца!   bouquet
Май почти не останахме тук дори късни декемврийски мами още неродили ....мъка... ooooh!
На мен ми казаха че ще ме чакат най-малко до 1ви януару ве4ерта преди да решат да индуцират , ако нищо не тръгне до тогава , което вече ме съмнява...а хич не исках  януару да раждам ,ама кой ме пита мен  Crossing Arms.
Ех, момичета като ви чета повечето вече и кг сте си върнали...Как ви завиждам... и не страдайте за коремитре, забравихте ли колко много тежи , особено на края?! Хайде радвайте се на бебчетата и си ги гушкайте и гледкайте! Аз вече нямам никакво търпение!

# 84
Честити бебчета на Лариса и Анима!Да са много здрави,да растат умни и послушни!
 И честит първи месец на Филип на Вещичка и Иван на мама Боби!
 Аз тъкмо онзи ден се похвалих,че от седмица вече нямаме колики,и ела да видиш вчера Shocked!От 20.00 до полунощ така плака душичката,чак сърцето ми се късаше!Кой ли не я носи на ръце-баба и,баща и,няма спиране!Накрая си легнахме ,и противно и аз на принципите си,като Мама Боби ,я гушнах в леглото,където рева продължи още час,а после заспа,милото,а и аз със него!Към 1 часа я преместих в коша,и така спа до 5.00!Сега папка и пак спинка спокойно!
Моя корем се прибра,но кожата ми е някак широка и отпусната.Зарекла съм се,като минат 40дена от операцията,и почвам коремни преси! Mr. Green

# 85
Честито на новите мами!

Вещичка, все се каня да те питам: как успяваш с организацията на всичко около бебчо, и имаш време за форума? не ме разбирай погрешно, не задавам въпроса с укор, напротив възхищавам ти се. И ти си ми успокоението всеки път когато някой не пропусне да ми каже колко е трудно, ама ти ще видиш.

Аз съм организирала майка ми да дойде при нас за неограничено време, ама като гледам теб и се чудя дали има смисъл...[/color]

# 86
  • София
Добро утро да кажа и аз.

Честита Калина на Анима!

Ей, снощи пак бях зараждала и пак нищо. Вече се чудя, тия болки дето ги усещам вечерно време да не би да са от опитите на бебето да си мърда главата. Усещам все едно ток ме удря ниско долу. И тъй като е предимно когато рита като звяр, явно си от движението на бебочеството. Защото, аха да почна да засичам на колко минути ме срязват болките и то вземе, че кротне и всичко се размине  ooooh!

Да ви разкажа колко съм изперкала вече. Вчера стоя и си мисля, ето термина ми мина, първия болничен свърши, и сега какво утре отивам на работа, тъй като положението ми става така да се каже нерегламентирано  Laughing Даже му се заканих на корема, че ако не тръгнем да се раждаме ще ходим на работа. Ама нъц. Детето от работа не се плаши  Laughing

А сега сериозно с болничните и преносването. Много гадно, значи, доколкото съм информирана следващия болничен ще ми го издадат от болницата, а за тази дупка дето се получава след това трябва да отида при доки от ЖК да ми издаде още един за дните на преносването. Така ли е, наистина?
Че на всичкото отгоре е и края на месеца и после трябва да се засиля бързо-бързо към работата да си ги предам, т.е. преди 10-то число максимум, за да не ми създават проблеми и счетоводителите във фирмата. Абе закъсахме го....

Айде, стига съм досаждала рано сутрин. Аман от мене  Mr. Green

Ей, съвсем изфирясах вече! Забравих да кажа честито на всички мъници станали на 1 месец и на всички именници, ако имаме такива в нашите редици!

# 87
Добро утро момичета!
Честито на Анима! Да расте здрава и щастлива малката принцеса!
За нас досега нощите са спокойни...пу пу, дано продължава така и занапред. Сутрин понякога е неспокоен между 8-10 часа и някога вечер към 8 но ако се разминем с това неспокойствие ще ми е златен просто Hug
Мисля от днес да го държа на отворен прозорец и облечен че ми се стегна душата в нас...искам вече да излизам с количката и каката.
Вещичка я сподели моля те какво не трябва да се яде като кърмиш, че не мога да стигна да прочета статиите. Не че не знам от първото ми дете ама съм сигурн аче нещо ми убягва Embarassed
Бабчето се загуби от хоризонта...ех тези празници Hug
Лек ден от нас и целувки!

# 88
  • София
nivear , какво да ти кажа? Нямам кой знае каква организация около бебето - спокойно е (да не ме чуе дяволът, че да не почне пак рев Rolling Eyes), на кърма е - т.е. нямам стерилизиране, миене, приготвяне на АМ - само вадя цица и готово. А цицата я вадя през деня на фотьойла в хола точно до компютъра и , докато кърмя, чета или пиша. На обяд задължително излизаме за по един-два часа. Ето след малко пак ще излизаме, ама ще ходим на доктор да ни тегли и т.н., а после малко по магазините, ако остане време, че каката днес е на рожден ден и трябва да купим подарък. Не ми е трудно въобще, като и да имаш предвид, че около мен няма абсолютно никой да помага, освен мъжа ми. Бабите ни са починали отдавна, а дядовците са далеч, макар че от тях няма смисъл относно помагането и без това. Но от години съм свикнала да разчитам на мене си и нямам навик да се оплаквам, а гледам да направя така, че да не ми е в тежест нищо, за да не изпадам и в депресии. А и мъжа ми е прекрасен мъж и не изисква от мен домакинска работа и готвене, само , когато искам и ми е удобно. Така че съм си супер винаги - преди, сега и занапред ще бъда така. Оптимист човек съм , затова и всичко около мен е добре! Което пожелавам на всички!  Hug

Сега правих дефиле пред огледалото и се намъкнах единствено в дънките от предишната ми бременност Confused Има едни почти нови, които ги бях взела миналото лято, ама тях не мога на корема да ги закопчая, иначе като че ли стават. Ама да мине малко време и почвам и аз с коремните!

Лионке
, после ще ти пиша на лични, че трябва да излизам след малко, ОК? Peace

# 89
  • Пловдив
veshti4ka, много ме развесели с този поздрав. Даже си попях / добре че няма никой около мен - страшна певица съм / и си спомних ученическите години. Ех, а бяхме млади, беше...

Целувки за малкия Филип.

Общи условия

Активация на акаунт