Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 712
  • 314
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честити бебчета на Ники и на Лариса!   bouquet

# 61
  • Бургас
Честито на мама Яни, Ники26 и Лариса! Да са ви живи и здрави съкровищата и много, много радост да ви носят!!!

А ето и моите пожелания към  вас:

Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината неповторима,
да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

И аз съм още 2 в 1. Терминът ми беше вчера и засега чакаме.

# 62
  • Варна
Честита Коледа момичета!

Честити бебчета на мама Яни, Ники26 и Лариса! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Ние петък, събота и неделя имахме страхотни колики вечер. Като почне да се дере от 24 ч., та чак в 3 ч. заспива. Нямам с какво друго да се похваля, освен че се надявам да успея и аз да си направя този аватар.

Иве, темичка е страхотна!   bouquet   bouquet   bouquet

# 63
ЧЕСТИТО ОТНОВО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!  bouquet
ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА ВИ! ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ СЛУШКАТ!

АЗ ДА СЕ ОТЧЕТА ДНЕС КАТО ЕДНА ОТ НЕРОДИЛИТЕ ВСЕ ОЩЕ: ХОДИХ ДО ШЕЙНОВО ЗА ТОНОВЕ.. СТАНА БЪРЗО ТОЗИ ПЪТ, НО ПЪК СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМАМ ДОСТА РЕГУЛЯРНИ КОНТРАКЦИИ И РЕШИХА, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА МЕ ПРЕГЛЕДАТ.. Е ДА, АМА СЕ ПОЧНА ЕДНО ЧАКАНЕ - БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА... В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ОКАЗА, ЧЕ СА МЕ ЗАБРАВИЛИ.. АЗ ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ ЛИ, ОТ КАКВО ЛИ И БОЛКИ ПОЛУЧИХ, ТА КАРТИНКАТА СТАНА ПЪЛНА.. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ОТ ВЧЕРА СЪМ С ТЕМПЕРАТУРА И  ПО ЕДНО ВРЕМЕ НАПРАВО ЩЯХ ДА ПРИПАДНА ОТ ЧАКАНЕТО.. АМА ПОНЕЖЕ СЪМ СИ ЦАПНАТА В УСТАТА И ГИ ПОМОЛИХ ПОНЕ ЗА ЕДИН ТЕРМОМЕТЪР.. ЧАК ТОГАВА МИ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ И ЕДНА ДОКТОРКА, КОЯТО МИНА ПОКРАЙ МЕНЕ ПОНЕ 20 ПЪТИ НАЙ-НАКРАЯ СЕ НАКАНИ ДА МЕ ГЛЕДА..
БРЪКНА ВСЕ Е ДНО ВЪВ ФУРНАТА ДА ВАДИ ПЕЧЕНО ПИЛЕ И ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМАМ РАЗКРИТИЕ И ДА СЕ ПРИБИРАМ.. АМА В СЪЩИЯ МОМЕНТ СЕ ПОЯВИ ЕДНО МЛАДО ДЕВОЙЧЕ - ЛЕКАР И МЕ ПОПИТА ДАЛИ МОЖЕ ДА МЕ ПРЕГЛЕДА, ЧЕ И НА ЕХОГРАФА.. АЗ НЕ ОТКАЗАХ.. БЯХ ИЗНЕРВЕНА, АМА ЯВНО СЕ УЧЕШЕ МОМИЧЕТО И КАЗА, ЧЕ ТИЯ ДНИ И НИЕ ЩЕ СТАНЕМ ДВЕЧКИ: МАМА И МОМА Simple Smile

ТА ТОВА ОКОЛО МЕНЕ.. УТРЕ ПАК СЪМ НА ТОНОВЕ И СЕ НАДЯВАМ ДА ВИДЯ ЕДНА ОТ КАНДИДАТ МАМИТЕ ОТ НАШИЯ ФОРУМ!

СЕГА ОТИВАМ ДА СЕ ЛЕКУВАМ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ПАРЦАЛ.. АКО ТРЪГНЕ ДА ИЗЛИЗА БЕБЕТО КАК ЩЕ НАПЪВАМ - НЕ ЗНАМ... НЯМАМ НИКАКВА СИЛА..  Sad

# 64
  • Бургас
Благодаря на всички за поздравленията!
Успех на мамчетата,които все още са 2 в 1-леко раждане и здрави бебчовци.

# 65
Честити бебчета на Ники и Лариса!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  bouquet

# 66
Честити рожби на Ники и Лариска Hug
Да растат здрави, бодри, умни и доволни! Да бъдат гордостта на мама и тати!  bouquet

# 67
Честито бебче, Лариса! Здраво и добричко да ви е!

# 68
  • София
Честито момиченце, Лариса! Нека здраве и радост, любов и щастие, красота и късмет бъдат с нея!

Успех и начакащите мами. Не се скатавайте, пишете   bouquet Топчице, виждам те онлайн от време на време - недей да си мълчиш, дори и едно "Привет! Аз съм ОК!" ще ни зарадва! Hug

# 69
Честити рожби на Ники и Лариска Hug
Да растат здрави, бодри, умни и доволни! Да бъдат гордостта на мама и тати!  bouquet

и аз се присъединявам към тези пожеланията  Peace

дано и другите декемврийски мами скоро да родят та всички да са спокойни вече. момичета толкова съм щастлива с двете ми дечица. та са ми истинска сбъдната мечта. ще ви призная че миналата година една мама беше пуснала тема в клюкарника какво си е пожелала и какво се е сбъднало...е аз си пожелах за 2007 да изкарам шофьорска книжка и да си имам още едно дете. толкова исках и двете неща. изпълних плана на 100 %. явно наистина около Коледа се случват хубави неща, а и мечтите някакси оживяват ако много ги искаш.

# 70
Честито на НИКИ и ЛАРИСА

# 71
Честито на Лариса и Ники! Да са им живи и здрави слънчицата!

# 72
Scorpia, стискам ти палци бързо да оздравяваш  Peace  Hug

# 73
Честито на Мама Яни, Ники и Лариса! Нека са им здрави и щастливи малките съкровища!

Тази нощ Макси за втори път пропуска храненето в 24ч, чаках го, ама не се събужда. На мен все още ми се струва мъничък да пропуска хранене, но щом така си е решил, аз пък съм решила да не го будя.
Спокойна нощ на всички бебоци, за да поспят и мамите  Hug
И стиснати палци на тия, които са 2в1, скоро да станат 1+1  Hug

# 74
Добра нощ  Grinning

Ние след хапването в 4:00 все още будуваме, няма сън и тва е. Опитвах всичко, но той си е с характер от сега и не се подава  Mr. Green на мама сладкия. Сега съм се излегнала в леглото, драскам си във форума и с крак люлея коша, Филип се е ококорил и си говори на обиколника  Laughing

Чао за сега, дано поспим малко преди следващото папане.

Общи условия

Активация на акаунт