Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 726
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мамчета,влизам набързо да ви драсна 2-3 реда,а по-късно ще ви чета.От 25 декември вече съм мама на най-сладкото човече на света.Родих малката си дъщеричка Ивелина на КОледа-какъв по-хубав подарък за мама и тати-3,400 гр. смноооого косичка.Родих с епидурална упойка-такова облекчение на мъките.Много съм щастлива от обслужването в болницата,много много над моите очаквания.Все едно облсужваха кралица Елизабет.Изписах ни на другия ден и живи и здрави си се прибрахме в къщи.Храним се на 2-3 часа и само спим.Не мога да я събудя за да и видя очичките.Баба е при нас и ни помага
п.с.сложила съм някоя друга снимка в албумчето.

# 226
  • Габрово
Anaise, капи си и ти от физиологичният разтвор, аз така направих тази сутрин защото усетих, че ще ме лепне хрема Wink
За конюктивита на малкият защо не пробваш да му църкаш кърма- казват, че това е естествен антибиотик(в кърмаческият го прочетох Mr. Green) и помага за много неща, а ние по този начин се отървахме от гурелите, които мъчеха Алекс и слепваха гадно очичките й.

# 227
  • София
Анайс, нищо не може от очите да се стича в носа, от къде ги измисли тия? А и Тобрекса не се слага продължително, това е антибиотик все пак. Питай лекаря си за други очни капки, не помня название, но си има и други.
А бебето ти грухти от секретите в носа, това е ясно, - но те са най-вероятно от сухия въздух, съмнявам се да е инфекция, но за това си има лекари. И покрай колко деца тичаш, та да нямаш време за кърмене, но пък за цедене имаш? newsm78 Според мен то отнема много повече време, а и резултата не е толкова добър. Но ти си знаеш де.

# 228
  • Габрово
xixi, добре завърнала се Hug
Много ти е хубава щерката, даже ми се струва, че прилича на теб като съм те виждала на снимка в албума Grinning

# 229
  • София
Мишенка  newsm59  bigdance2  party023 Много щастие и много радост !

Иве, люлката е жестока. На Фишър Прайс ли е . Аз я заглеждах тия дни и май ще прескочим тия дни да вземем една. Много е хитро - вместо да я нося на ръце по цели нощи....хоп в люлката  Joy

newsm78 Бабчето не съм я мяркала скоро. Дано да са добре.

# 230
  • София
Катюша, чак такива надежди недей да възлагаш  Mr. Green Ще носиш, ако бебока реши, и никакъв Фишър, никакъв Прайс няма да помогне  hahaha

# 231
Честит рожден ден Мишенка, желая ти много здраве, щастие и любов   bouquet

# 232
Катюшка, да, на Фишър Прайс е...а пък ти veshti4ka недей така с тези черни мисли Wink
Наистина ако нещо е кисела не помага люлката, но от сутринта е в нея и спи сладко...ако примрънка я люшнем малко и тя се укроти...

Валко, забравих да те поздравя с поредната страхотна фотосесия Flutter сега ли я барна тази снимка...изглеждаш страхотно!!!

# 233
  • Габрово
Валко, забравих да те поздравя с поредната страхотна фотосесия Flutter сега ли я барна тази снимка...изглеждаш страхотно!!!
Мерси, Иве,ама не е баш от сега снимката, а от седмица преди да родя и с нея спечелих конкурс за поп фолк грим Grinning
Аз като бременна бях по-хубава, а сега съм се разпъпчавила нещо, а отделно и съм бая закръгленка все още Sad

Днес си наваксвам с писането, че после може и няколко дни да не пиша, знам ли Rolling Eyes

# 234
Присъединявам се към молитвите за бебчето на Мунлайт - дано скоро се оправи малката душица!  Praynig

ЧРД, Мишенка! От здраве и щастие да не се отървеш!   bouquet

Иве, люлката че е хубава - хубава е. Ама туй нЯщо в нея е още по-хубаво! Да ти е жива и здрава малката сладуранка!

А пък ние днес ставаме на 40 дни и ходихме да ни чете дядо поп очистителна молитва. И Калоянчо нали от няколко дни вече на всеки който му се зарадва се усмихва, дари и попа с много усмивки.

Вещичке, помагай! Уших си слинг и хубав стана, но не можах да сложа бебо в него! Така се омотах, че станах за смях вкъщи и в крайна сметка без слинг излизахме.  Embarassed

# 235
Здравейте момичета Simple Smile,

Много тъжна новина за Мунлайт, аз през нощта прочетох и писах в темата, стискам палци да се оправи скоро малката душичка

Мишенка, Честит рожен ден Simple Smile

Иве, люлката е страхотна, честито

Момичета, преди два дни и аз бях много зле, с температура 38.5, хрема, кашлица и се чувствах като парцал, болеше ме  цялото тяло. Лекарката ми изписа все неща, които са съвместими с кърменето: пиносол - капки за нос, витамин С, панадол, осцилокоцинум, а за гърлото таблетки за смучене - Исла и да ви кажа много бързо се оправих, за два дни, сега говоря малко носово само, но съм добре! Страх ме е за Борис, въпреки че доки ми каза,  че той имал имунитет от мен сега, по- опасно било за Алекс........оф не знам, ще се оправяме.....лошото е че тя от днес е с хрема и с 37 градуса..

Вещичке Simple Smile, моля те помогни ми, прочетох че имате жена която ви помага вкъщи, аз преди виках една за почистване, но тя вече работи друго, кажи ми, твоята има ли възможност да дойде вкъщи и да я викам веднъж в седмицата примерно? Сега точно имам голяма нужда, дори и само веднъж да дойде.

Ставам, че стана време за папакане и момчето ме зове Simple Smile До скоро

# 236
Здравейте мамчета , и аз да се отчета , напоследък такъв мързел ме е ударил , че само чета !
Честито на всички новообебили се мами , и успех на всички на които им предстои !

Стискам палци на Мунлайт и малката невинна душичка  Praynig  Praynig  Praynig и се моля по- бързо да се прибере  при мама и тати !

Ние с Алекс сме добре , папка , спинка , на Аптамил сме , тъй като колкото и да се старах да кърмя и изцеждам не се получава , и предния път бях по същия начин !

Анайс и ние имахме жълт секрет от едното оче , и аз мисля че е от болницата , но там ме обвиниха , че най вероятно се е замърсил от мен , слагахме Тобрекс 3 дена и се оправи поне засега !

Иве люлката е страхотна , на нас са ни купили вибриращото шезлонгче (скоро ще си го получим) и въртелешката за легло от същата серия , която страшно много ни успокоява !

Тези дни мисля да се захранваме с въздух на терасата , че на 3 сме на консултация !

# 237
Вещичке, този път Анаис е права. Слъзните канали водят към носа, така че е напълно възможно инфекция от носа да мине към очите и обратно. Същото важи и за ушите, това се среща доста по-често от първото.
Ние също борихме конюнктивит. Първо пробвах с кърма - ефектът беше никакъв и минахме на Тобрекс. Капах го 5 дни. Още на втория нещата се оправиха, но знам че антибиотик поне 5 дни се приема/капе и т.н. Комбинирах го и със следния "Масаж лепкаво око". Успех и дано да се оправите бързо.
Сополи има и моя, но се стичат назад към гърлото и няма начин да ги изкарам с помпичката. След нова година на консултацията ще питам дали мога да слагам Тобрекса и в носа (УНГ-то на баткото не веднъж ни е лекувал точно така).

Super_mama, Veshti4ke - кажете от къде си купихте ринговете за слинга. На мен ми подариха слинг, но според мен девойките от Лана, не са преценили големината на ринговете и като цяло доста трудно се регулира. Справям се някак си, ама не е като по клипчетата.
Super_mama - ето аз кое ползвах като инструкции за ползване.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 13:49 от Anichka

# 238
  • София
Честит рожден ден на Мишенка!

Аз пак съм болна  Sad
Как ще ходя да раждам незнам. Пак се почнаха капки, парацетамоли, витамин С. Отвратителна история. Вчера бях добре, ама в Шейново за тоя запис на тонове висях 3 часа и днес съм парцал.

А и ми казаха всеки ден да ходя, ама днес мисля да пропусна. Бебока го усещам че си шава, за какво съм им. Вие на какво мнение сте?

Да ви кажа и още нещо. Снощи в сънищата ми все болницата беше. Аз досега не бях ходила в болница, освен в МД за БХС-то и много се впечатлих. Чух една мацка как викаше докато раждаше, друга я приеха. По едно време изкараха две на носилки, много гадно ми стана все едно гледам ранени от войната. Много се шашнах. Защо трябва малките хубави бебчета да се появяват с такъв зор  newsm78

# 239
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Първо да дам и моите стиснати палци за Мунлайт и малката душичка. Дано найстина по Коледа се случват чудеса  Praynig Praynig Praynig
 newsm59 на Мишенка
Честито и на всички новообебили се  passifier
Чудя се освен Мацата и мен, дали има още някоя мама 2 в 1 или сме си само двете .
Аз май трябва при януарките да се преселя, защото след вчерашния преглед Докито ми каза да си избера дата за секциото между 7 и 12 януари  Confused  Но твърдо си оставам тук , с вас си ми е мнооого хубаво  Hug
Мацко , аз ходя по - късно за запис на тоновете и досега само веднъж имаше едно момиче, та се наложи да поизчакам. Ти на третия етаж ли ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт