Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 726
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Мунлайт,ще се молим малкият Борко да се оправи и да върне усмивките на мама и тате!Нали по Коледа стават чудеса!

# 211
Нека Господ да бди над малкия Борис, и скоро да се оправи душичката  Praynig Praynig Praynig

# 212
Честит рожден ден на Мишенка    bouquet И тя не се е отчитала от както прокърви преди 2-3 седмици, дано всичко е наред и вече да са заедно с бебчето  Praynig

# 213
  • София
Честит рожден ден, Мишенка! най-вече здраве, а след това и късмет, семейно щастие и любов ти пожелавам!   bouquet

# 214
  • София
 Praynig Praynig Praynig за Муунлайт. Ето защо никаква не пише. Стискам палци скоро да се оправят нещата и с новата година да си бъдат у дома с бебето.

Честит рожден ден на Мишенка. Много хубави и щастливи моменти за нея и цялото й семейство.

Ана-ник тъй като и ти си от Надежда да те питам, при кой педиатър записа малкия? А и да те питам в коя църква го води младежа?

Ние тази нощ си спахме много добре. Яде в 10, после в 2 и половина и сутринта чак в 7. Да видим днес как ще е положението през деня. Мисля да я облека и да я оставя 10-20 минути на балкона, че да можем скоро да излизаме и ние на разходки.

# 215
  • София
Видя ли, нонич, че беше временно притеснение? Не че не може да ги имаш пак, но и те ще са временни.
Моя пък вчера се побърка - яде от обяд на 1,5 часа, а през нощта на 2, чак на сутринта имахме 3 часа почивка. Сега кърти, както и по принцип де, но аз , ако не знаех, че е нормално, щях да се побъркам на тема защо яде толкова често. ooooh!
А пък и твоята е мъниче още Wink

# 216
  • Sofia
давам витамин Д, като накапя кърма в малка лъжичка и отгоре капвам витамина. Джипито ми каза, че не бива направо в устата. Честно да си каже  - не разбрах защо не.
Защото се смесва най- добре с мляко, т.е. вид мазнина, не може с чай или вода! иние така го даваме - млякото в малката лъжичка капя от витамина и в устата като чай за плакнене след ядене.

# 217
  • София
Вещичка ще стане човек и от мен и от Ема, знам си аз. Но тъй като ми е първо, а лекаря вчера - да я дохранваш и как няма да се шашкам. Добре че го има тоя форум, иначе сигурно вече да се дохранваме. Hug

# 218
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195297&photo=11 - да се похвалим, викам, с новата придобивка Wink
Нощес нещо не можа да спи като хората...рев, рев и чак към 12 и половина заспа върху мен...сега спи в люлката Heart Eyes

Честит да е рожденият ден на Мишенка! Hug Да е здрава, много обичана и слушана! Wink

# 219
  • Габрово
Честито бебенце и на Скорпия и татко Станислав bouquet
Нека им донесе много щастие малкото вързопче, а мама бързо да се възстановява.
Много ми е мъчно за малкият Боислав на Мунлайт и дано си има късмет детенцето и всичко да завърши с хепи енд Praynig

Вещичке, добре че и аз доста почетох в библиотеката на кърмаческият, а сега като слушам и теб и Цвети вече съм спокойна, че не етолкова  лошо да се кърми на поискване, дори понякога това да значи през час.
Мойто пък дете не понася никакви биберони- нито залъгалка, нито тази от шишето и даже оня ден имахме ходене с моя за няколко часа и бях се изцедила за да има хапване за беба, ама тя въобще не искала от шишето и плюла всичко, та като си дойдох беше вече много изнервена и гладна. Май като скачени съдове трябва да се движим с нея Mr. Green

Супер ви е люлката, Иве и дано Юлина там да кротува Grinning

# 220
  • Sofia
Кажете ми колко трябва да яде това дете на едно хранене?
ами първата седмица по около 60 гр, после до навършване на един месец прибавя всяка седмица по 20 грама за да можеш в края на пърия месец да яде към 100 грама.
Но ето че при нас се случва следното, т.к. ми беше намаляла кърмата и малката ревеше през 20-30 мин, а бях и с рани на зърната ,реших да взема да я дохранвам с по 20-30 гр.АМ и така само ден и половина! Сега обаче се върнахме на стария си режим, през три часа на гърда, но битката е невероятна - върти си устата, едва засмуква зърното и то съвем повърхностно,сякаш е отвикнала! после ако все пак успее да се нагоди да засуче правилно, яде не повече от 5-10 мин и после едва час и половина и пак е гладна! А а снощи  беше АД! Последното хранене с кърма беше към 1 часа като нарочно се изцедих за да видя за колко време ще я засити 100 гр.кърма, после към 3 само чай - изпи цели 120 грама!!!! и към 5 беше умряла от глад! Плака въртя се, от чая се беше напишкала толкова ,че 3 пъти сменях боди и ританки......Така че за нощното хранене аз оставам на АМ, а през деня кърма. Първо тя е много по -спокойна - няма рев, спи , нито колики ....

аз нали съм си блейка все забравям: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЕТА!

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 12:34 от munieca

# 221
Честити бебчета на Топчица и Скорпиа!Да са ви живи и здрави! newsm59 на Мишенка!Бъди жива и здрава!Мунлайт с теб сме и дано малкия Боби бързо да се оправи  HugИВЕ,Юлинка си прилича много на баща й,а люлката ви е страхотна Hug

# 222
  • София
Иве, много е готина люлката ви Grinning И е много удобно нещо. Филип почти по цял ден е в нея Simple Smile
Валче, моя също нищо друго не ще. Е, аз не съм пробвала да го храня от шише, но не ми и трява. А понеже заедно се разхождаме, знам, че навън си спи по 3 часа, а ако се събуди да яде, а ние сме още някъде - винаги мога да го накърмя Wink Абе удобно си ми е  Grinning

# 223
момичета цяла бременност устисках без болести и сега ме започва някаква хрема. тече ми носа и ме болят очите. кажете моля какво да слагам, ако някой знае. после на бебето след 8 дена капане на Тобрекс за очи ги спрях и сег агледам пак има жълти секрети, т.е. конюктивита продължава. тапочваме отначало. явно  от очите тези гнойни секрети се стичат и към носа на бебето и горкото грухти като прасе. ще капя физиологичен разтвор в носа дано се оправи. явно пак са ни заразили с някоя инфекция в болницата. за мойта хрема явно майка ми ми я предаде защото вместо да седи и ми помага все тичаше навънка докато не се разболя. сега се притеснявам за бебето, за мен да не се разболея нещо повече, нямам време да кърмя от тичане подир децата и сигурно и кърмата ми ще спре. мъжа ми и той е станал ужасно нервен вместо да ме успокоява само мълчи и тряска това онова. отивам да се изцедя че дано има нещо за другото хранене на бебето. сори че все се оплаквам напоследък ама........

# 224
Скорпиа, честита ти принцеса!

Мунлайт, бързо оздравяване на малчугана и скоро всички да сте вкъщи заедно.

После ще пиша пак, че малчо ревна.

Общи условия

Активация на акаунт