Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 728
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
danit, има едни изсушители на Церезит, ние си взехме такъв и съм доволна, нямахме чак мухъл, но влажността ни беше бая висока, взехме си и един влагомер или и аз незнам как се казва точно,  на Чико той мери влагата и температурата, сега даже съм го скрила изсушителя, че взе много да изсушава и вече нямам нужда от него, поне засега Simple Smile Мисля, че в Пикадили ги има
За Инфакола ние му даваме по един капкомер

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 20:57 от Alex83

# 196
  • София
barfly , на каква цена го взехте този часовник,моля? Rolling Eyes
За 23 лева. Марката му е Hama. Има и по-скъпи, който показваха и времето на вън, с датчик са, те бяха за около 70-80 лева.
Благодаря Peace

# 197
Момичета, благодаря ви за инфото относно запушеното носле Hug
А за какво е предстоящата ваксина, каято се бие във втория месец - тази, която трябва да избираме между петвалентна и тази по ЗК? Не съм много наясно с тези ваксини, а и питам, за да знам за какво иде реч...
Ние днес се сдобихме с люлка, нещо малката започна да реве като я сложим в нея, но го отдавам на това, че първо беше гладна, а после че и се доспа...ще видим утре как ще е...

# 198
Честити бебчета на родилите последните два дена   bouquet Да са им живи и здрави бебоците, големи да пораснат, да са заобиколени от любов, щастие и късмет.

Последните два дена не ми остава нещо време да вляза във форума, ще ви чета по-късно. Последните две нощи ми се събира по 2-3часа сън, та гледам през деня ако мога да си наваксам.

Ето, пак ревем  ooooh! Отивам да подам цица на госпожицата.

# 199
Здравейте момичета Simple Smile,
Не съм писала от цяла вечност, еххх как безгрижно си седях пред компютъра Simple Smile, не се оплаквам, но наистина, че времето не ми стига Simple Smile
Честито на всички родили вече мами, да са ви живи и здрави бебчетата и да ви радват много Hug
На всички, на които им предстои, стискам палци да мине бързо и леко.
Откъде да започна Simple Smile миналата седмица бяхме на консултация, наддали сме 1300кг за 1 месец, само от кърмене Simple Smile и сме пораснали с 4 см., храним се все още през три часа, лекарката ми каза  да премахнем нощното ядене, но за сега не успявам с тази задача Simple Smile. Колики, няма кой знае какви, не знам дали се дължи на Инфакол-а, до сега му дадох две шишенца и мисля да мина на саб-симплекс, тъй като ми излиза малко солено, 50лв. за два флакона, момичета вие откъде се снябдявате с него и колко ви струва, на нас ни ги пратиха от Англия и ми стигна за 20-ина дни, като давах по един капкомер, преди всяко хранене.
За спането нощем, ами спим си като цяло, с изключение на времето, в което се храним, иначе веднага щом като се нахрани заспива, единствено се буди за папкане Simple Smile, но пък денем доста бодува.
За ваксината и ние ще правим петвалентната, педиатърката ни я препоръча.......
За капките за нослето аз слагам физиологичен р-р
И нашата погачата ще бъде на 05 януари Simple Smile, днес ни беше 40-ия ден и бяхме на църква Simple Smile
Момичета спирам до тук, имаше още нещо, но ми изхвърча от главата. Извинете за телеграфичния стил, но ако ви кажа, че този пост го пиша вече няколко часа Simple Smile, през това време се къпахме, хранихме, оригвахме, плакахме и така.......... лека вечер ви желая и до скоро!!!!

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 01:57 от anna_nik

# 200
Ехоо - има ли някой тук? newsm78 - аз може би съм единствения мъж който пише в този форум,но...няма как.Понеже скорпиа я няма аз си позволих да се похваля от нейно име.От днес наобяд вече освен всички други отговорности имаме и още една,може би най-важната в живота  bowuu
Бебока Яна се появи със скромните 2.900кг и 48 сантиметра(родена балерина  smile3501 smile3501 smile3501)Всчко е минало добре,е добре де,понеже съм мъж и си мисля че е било сравнително лесно  EmbarassedМаминка се възтановява и ви поздравява всички,но за повече женски подробности обръщайте се към нея след няколко дена живот и здраве  Mr. Green Еми аз друго незнам какво да кажа затова ще се изнизвам.От мен лека вечер и успех на всички бъдещи мами  bowuu

# 201
  • София
Браво на таткото на малката Яна
За разлика от нашия е преживял раждането леко... пък мен ме заплашиха дори, че други бебета няма да видя  Joy

За ваксината. Копи-пейст естествено  bowuu
Pentaxim- петвалентна комбинирана ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и хемофилус инфлуенце - тип В заболявания /менингит, пневмония, ларингит/. Има удобството - приложение на 1 инжекция срещу 5 заболявания. ДТК - е ацелуларно, по-хипоалергично. Полиомиелитната компонента е инактивирана полиомиелитна ваксина, при която няма риск от следваксинални вяли парализи. Тя е предпочитана ваксина в страните на Европейския съюз и САЩ. Единствено профилактиката с хемофилусната ваксина може да защити децата от менингит и тежки пневмонии. Ваксината осигурява добра защита срещу тези заболявания. Тя е с висока ефективност и много добра поносимост.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 01:59 от malenush

# 202
Как сте мамчета?
Честити бебчета на Топчица (ей, голям мъж) и на Скорпия (за балеринката)!
Ние тая нощ заспахме чак в 2 и нещо. Голям рев беше. Това е за дето толкова я хвалих, че ми спи нощно време, така, че няма да я хваля повече  Mr. Green (и аз като Вещичка, ми така де, то похвалиш детето и почва да ти прави номера, така, че никакво хвалене вече  Naughty).
Нони, мисля, че някъде бях чела, че на ден наддават по 10гр, така, че за седмица като начало 100гр може би са си ок. Не се шашкай. А и аз правя както казва Вещичка. По някога яде доста на често, друг път спи повечко, така, че не се тревожа излишно. Днес ходих до фирмата да почерпя и да дам малко документи, та нашата хубавица като папка в 11ч, та беше изтраяла до 14:30. После пак ядохме на няколко пъти, щото като я оставя и след малко ревва. Накрая я взех при нас в леглото (че бяхме легнали да дремнем, защото не се бяхме наспали). Като проревеше и подавах цица, в легнало положение. Накрая заспа, и така 4ч, аз бях станала преди нея, а тя спеше сладко сладко. Е после се събудихме и почнахме да ревем, ама първо се къпахме и после ядохме. Ама сега пак ревем, та ще подавам пак цица (е, тя яде в 21ч де, така, че си й е време), ама си имаме и колики. И като пореве и я взема почне да се оригва, после пръцне и се успокой детето. Е, няма как, без рев не може.
Ами това от мен. Днес и свекъра дойде, та имам още един помощник и от утре му намирам работа (щото моя мъж по мъжките работи мн го няма, та свекъра и баща ми повече ми помагат). Е, като си остана сама, вече без шкембе и можеща да правя всичко ще си дооправям нещата в къщи Simple Smile
А за мухъла, в нашата стая, т.е. усвоената тераса почна да избива малко мухъл, ама то не за друго, ами взех, че избърсах стъклата с един препарат, дето не се запотяват, и цялата влага се стича, и така се образува мухъл. Но като цяло не е мн влажно в стаята. А и на радиатора слагам на бебка дрешките, хем овлажнява въздуха, хем те изсъхват по бързо. А и проветрявам всеки ден. Та...ако мислите, че ви  сух въздуха, може да изсушавате дрешки (моето педи, каза, че е добре, за да се овлажнява въздуха, значи не е проблем за детето).

# 203
Здравейте момичета, преди малко попаднах на една много тъжна новина за Moonlight, нека всички се помолим за нейното бебенце и да и вдъхнем кураж да се справи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=252711.0
Дано по Коледа наистина да стават чудеса.

# 204
  • София
Тъжно е, когато малките душички страдат, без да имат вина. Дано се оправя бързо детенцето Praynig

# 205
 Praynig Moonlight с теб сме. Моля се Борислав да намери сили да се пребори с тази инфекция. Дано бързо се оправя  Praynig

# 206
Здравейте момичета! Благодаря много за отговорите и съветите. Не знам какво щях да правя без вас. Честити бебчета на всички родили през последните два дни   bouquet  Току що прочетох темата за бебчето на moonlight-и ние ще се помолим ,за да се оправи малкия Борислав  Praynig

# 207
  • София
Moonlight Praynig Praynig Praynig Ние сме с теб  Hug и дано малкото слънчице се оправи по скоро.

Добро утро, ние тази нощ спахме като никога. Е от 5 сме будни, но това си е все едно цяла нощ. Нещо пръцкаме и е ужастна мъка.  newsm78 чак се стряска и заспива само като е в мен.

# 208
Мунлайт ,молим се за теб и Борко, скоро да сте заедно у дома и всичко лошо да остане зад гърба ви  Praynig Praynig Praynig

# 209
  • София
Ужасно тъжно е, че вместо с бебо да са у дома по празниците, Мунлайт и семейството и с бебката са по болниците. Мисля, че всички ще помогнем, ако се нуждаят от нещо! Hug
По-бързо да се оправя мъничето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт