Отговори
# 270
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро! Ние сега се излюпихме, ама като заспиваме в 1ч, така е.

За утре вечер....направо съм  ooooh! то без повод гърмят и трещат, та утре не знам. Последните дни излизаме на прибежки, за да не ни падне нещо на главите по възможност. Танти не се будеше от гърмежите, ще я видим и Емма как ще е . И при нея важи правилото на Ментина за шумното и тихото.

Ментина
, Рошла не е Рошла. С тази шапка е като излязла от списание. Джудженце сладко

От два дена давам на Емма по малко плодово пюре и се облизва като за световно. Днес за първи път ще й правя аз зеленчуковото, че съм мама-забравана и нямам купено. Дано да го яде  Crazy

А, от 2-3 дена Емма има нов номер-отваря си устата, все едно дъвче дъвка. По-точно е като рибока от рекламата на 2be, където пее на майчиния си език  Mr. Green Снощи беше вкарала и звука, та се получи нещо като "на-на-на". Кеф голям й е. А, и прави почти сполучливи опити за завъртане гръб-корем, обратното го поусвои. Умира да е по корем-писъци, крясъци, смях с глас.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 10:58 от Гита Ог

# 271
И аз станах горда майка на мъжка рожба.Даниел се роди на 09.08.2007 г в 22:10 ч.

# 272
Добро утро
днес тук мъглата направо с нож да я режеш  Close отиде ни разходката. а аз ще се побъркам в къщи вече  Tired
за гърмежите - мога само да се надявам да не се изплаши. то вече се почна с тях, снощи направо бомба хвърлиха, ама той си спеше и не се стресна. ама на НГ ще е направо бомбардировка. съседите над нас много обичат да хвърлят бомбички. не мога да разбера какво толкова им харесват. то да са деца добре, ами то големи мъже вече  Rolling Eyes
lorad добре дошла  Hug

# 273
  • София
Бобченка да не ни е една бабата Mr. Green
lorad,добре дошла Hug Дай повече инфо за вас  bouquet

# 274
Здравейте, момичета   bouquet

lorad, добре дошла!
Аз пак почти не съм спала. Мая се буди на час-час и половина с плач, суче 1-2 мин. и заспива, след час - пак така. Трети ден преди лягане й давам допълнително изцедена кърма, пие по около 60 мл само. Може да се буди от глад, но пък не яде.
И почти непрекъснато започна да пищи. Не иска биберон, опитва се да изяде играчките и понеже не може да ги напъха в устата си, крещи и плаче дерейки се, ама много истерично. Дайте съвети какво да правя, че ще ни изгонят от квартала вече Simple Smile

# 275
Добро утро!!!

Егати кошмара с тея бомбички, цяла нощ пукаха.
А и сега, Ивон заспа за 15 мин и тея като се разгърмяха и я събудиха.

Тони, твоята температура може и от любимият ти зъб да е.Май трябва мерки по-сериозни да вземеш.Как ще пътувате, като и двамата сте се нагласили така newsm78

# 276
Здравейте и от нас, от доста време не съм писала...
Видяхте ли рекламата с Дамян ,аз вече 2-3 пъти я хващам по новатв
А да не би нашата Арвен да спечели подаръци от "Огледала"????
Ние сме добре,щуреем и така
За Нова година сме в едни приятели, къпя малкия в къщи,храня го и отиваме с него естествено,завит с одеяло и в колата, дано да спи newsm03
Весело посрещане на новата 2008г

# 277
lorad добре дошла Hug

# 278
Здравейте,
ние снощи пак се събудихме в 2ч. да ядем, ужас направо.  Tired
Вчера ходих в Пловдив най сетне без малкия bowuu, той през цялото време спал. Бяхме до Вис Виталис и му купих доста неща. Взех му една шапка тя се оказа малка,  Rolling Eyes Crazyмного е пораснал. Много народ в магазините много нещо. ooooh! Crazy
За утре вечер (ние ще сме си вкъщи) дано няма много шум при нас, ние сме почти извън селото така че се надявам да не се стряска малкия.  За сметка на това пък гледката към града ми е трепач и ще виждам идеално зарята.
Днес мъжо отиде на лов, и сега сме самички с малчо.
Димяни дано скоро се оправите.  Peace
Добре дошла на новата мама  bouquet
Ментина незнам какво да те посъветвам, и аз когато кърмех имах този проблем. Топли компреси си правих и така се спасих. Бях си взела едни на Нук, много са удобни. Peace

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 13:27 от valeria.k

# 279
  • София
Ади,не е от зъбчето защото си и кашлям а и си ме боли гърлото Tired
Дано утре сме по -добре но и да сме така пак ще пътуваме  bowuu
Все ще издяним една нощ  Crazy
pokahontas и аз си го помислех но не знам дали  е тя  Peace

Тук се пуца здраво,писна ми а утре ще е страшно направо и мисля дори да не го и извеждам на 31  Peace

# 280
ние се връщаме от консултация. наддал е 660гр. това не е ли доста за 5ти месец?  newsm78 иначе главата му вече не е мека и минаваме на 1 капка Вигантол.  Party ще захранвам на 5,5 месеца /не точно по схемата на педи, ама и аз така си бях решила/

# 281
  • София
Пустош е тук  Whistling
Къде се изпокрихте всички Simple Smile
Ние сега папахме близо 90 гр пюре зеленчуково обаче не с много голямо удоволствие  Sickкакто до сега Crossing Arms
Е млекцето си е млекце но не може само това bowuu
Плодовите не ги отказва независимо какъв е плода Mr. Green

# 282
  • Stavanger,Norway/ Varna
Всичко живо се приготвя за посрещане. И мен ме чакат едни салати, баница и щрудел. Поне няма да се събираме в къщи, което значи, че няма да чистя и може да си тръгнем когато ни е кеф.

Нели* това с Мая ми прилича на зъби. Нямаш ли нещо , с което да и намажеш венците.

# 283
  • София
И мие няма да сме в нас,но пък на тази вила в която ще сме на Боровец е на един приятел и след това на 1 ви ще се включим и с почистването,няма как Crazy

# 284
Здравете, мацки  Hug
Днес Яни става голямо момче, на 4 месеца
Почерпете се за негово здраве

От вчера откри че може да бръмчи с уста и голяма забава пада  Crazy Хвърчат лиги навсякаде, ама е много весело  Mr. Green Днес му дадох и пюре от ранен морков- очаквах много да се дърпа, ама си го хапна половината бурканче  Peace можеше и цялото да изяде, ама реших да не го тъпча толкова, все пак от няма и седмица сме почнали захранването  Blush
Тони прави гаргара и се жабури с разтвот на Йодасепт с вода 1:10.При нас помага  Peace Ще помогне за зъбчето и за гърлото Peace

Общи условия

Активация на акаунт