Отговори
# 285
Здравейте пак!!!

Ние бяхме на вън за 1 час с малката, ама времето е отврът.
Днес излапахме за обяд 1 пюре ябълка с морков без АМ, да видим до колко ще издеяни.

Купихме си и стол на Кангаро за ядене-зелен за 140 лв.С полулегнало положение е и 5 степени на височина на седалката.Не ми се даваха повече пари за стол.После ще ви го снимам да го видите.

Ами това е от нас.Тонка, пазете малчо и вас си съшо Heart Eyes

Бейби Или, честито на големия мъж Яни  bouquet

# 286
  • София
Честита месечинка Бейби Hug Heart Eyes
Ади,честито столче  Hug

# 287
Честита месечинка на Яни!  bouquet
Ади честито столче със здраве да си го ползвате Peace

# 288
  • София
Честита месечинка на Яни!
Ади, честито ви столче. Със здраве да си го ползвате.
Нели, това и на мен ми прилича на зъбки. Намажи е с някаъв гел и може да се успокои.
Голяма мъка е с тия гърмежи ooooh!. Ани сега се опитва да заспи, обаче започнаха много да гърмят и тя само се стряска. Дано като я изкъпем да се по успокои и да заспи.
Добре дошла на мама loard Hug.

# 289
# 290
  • Видин
Ади, много е сладко столчето. Честито да ви е bouquet.
Честита месечинка на всички Hug. Много да сте послушни през новата година.
Добре дошла loard Hug. Весело изкарване в нашето голяяяямо семейство.

# 291
  • В светлината на слънцето
Не си бях включвала компа 2 дни и сега докато ви изчета, край няма. И то при условие, че в темата е някак пусто. А ако беше в нормално време, не по празници..., нямаше да смогна. Mr. Green
Добра дошла на мама Лорад welcome
Честити месечинки на всички месечковци.

От нас новини кой знае какви няма. Сашко си хапва сладко плодово пюре и се облизва за още. Сутрин му давам сокче, което той вече обожава, а следобед - пюре. В края на следващата седмица почваме и зеленчуковото. Постоянно се смее, дори на глас. Заиграва се с кака си с голям кеф, а и тя малко понамали ревността. Днес например, се грижеше активно за прическата му и постоянно го решеше. Mr. Green Иначе все още не се обръща, остават му само някакви си нищожни 10%, но така и не ги е преодолял. Зъби също все още не са се показали, марак че го мъчат зловещо.
За сядането - аз помня, че е от шестия месец, но също бях забравила от кога точно - началото или края. Затова вчера си погледнах записките от Теди - водихме я при Драганов, и видях, че сме я слагали от началото на шестия. А все пак тя беше преждевременно родено дете. Значи спокойно от 3 януари мога да слагам и Сашето да седи. Схемата, която Драганов беше препоръчал за Теди беше следната: 1 ден - 1 път за 30 мин., втори ден - 2 пъти по 30 мин., трети - 3 пъти по 30, четвърти - 4 пъти по 30, след което все по 4 пъти по 30 до края на месеца, а от края на шестия месец - колкото детето пожелае. Ще питам все пак и педиатърката.

На Нова година ние ще сме си у дома, но на първи се очертаваме голяма компания, тъй като ще идват братовчед ми с жена си и леля ми с чичо ми от Варна. Ще е весело. Това ще е и първата сурва на Сашето. Направихте ли сурвачки на бебоците? Аз направих освен на каката и една мъничка за Сашко. Нали сурвата е за здраве. Grinning Нашето меню тази година е почти като на Пиванова. Откъм основно ядене де - еленско плюс заек. Но съм казала на майка ми, че заекът го искам цял, а не на парчета. Салатите ще ги правя някакви измислени - примерно пълнени домати с майонеза, пушено пиле, кисели краставички и маслинки, ролца с руска салата и прочее глезотии. Баницата с късмети и месцата за мезенце пък са задължителни. А за десерт се заинатих и поръчах торта с коледно-новогодишна рисунка - от тези, които се правят с компютър. Утре ще я вземем, надявам се да е вкусна. Лошото беше, че нямало как да е по-мъничка и се наложи да поръчаме за 25 души.  #Crazy Добре, че от следващия ден ни идва подкрепление. Mr. Green

За фойрверките - При нас пукотевицата вече започва лека-полека. Тренират момчетата за утре и това е. ooooh! Засега Сашко не се впечатлява, но той все пак е кален от резките крясъци на кака си в ухото, докато сладко спи, така че има опит детето. Mr. Green Иначе около нас се трещи и гърми яко, но ми направи впечатление, че миналата година бяха наблегнали не на пиратките, а на светлинното шоу. Дано и сега да е така. Praynig Иначе, както казва мъжа ми, като дойде Нова година и терористите със завист установяват колко добре въоръжено е целокупното българско население. Mr. Green

Сладкишче, добре че подсети за баницата. Миналата година ми се падна здраве. А сега от първи път изтеглих парите.  Laughing Ще видим и от реалната какво ще ми се падне.  Mr. Green

ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ДА ИЗТЕГЛИТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ КЪСМЕТИ ОТ БАНИЦАТА.

# 292
Ади супер е стола Peace
 lulumba
и ние си имаме сурвачка Party

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 20:28 от valeria.k

# 293
Ади много ви е сладко стол4ето Peace

# 294
Момичета, разболявам се. Мога ли да пия Парацетамол, като кърмя?

# 295
# 296
Нели може Peace и аз съм пила

# 297
Благодаря!   Hug
Приятна вечер и спокойно спящи бебоци!

# 298
Здравейте момичета!

Набързо да се включа за тази година, а по нататък ще е през 2008г.

вземай мерки, парацетамол можеш да пиеш, но не съм сигурна какво точно да е дневната доза. Пожелавам ти скорошно оздравяване!

Момичета, от няколко дни Персиян-Матей се смее много на глас, умирам си от кеф. Прави го, когато му давам да си опитва ябълка, круша, банан или тиква. Започва да се смее с глас и не може да се успокои! А иначе като храна, изброена по -горе всичко му харесва. Но мисля да изчакам със захранването и да започна от края на януари. За сега сме само на кърма, дано и така да продължим, но рано или късно ще трябва да папаме по-сериозно. Той вече си е готов за хапване, но ще изтърпиме още малко. Все още не иска да се обръща от гръб по корем, но за сметка на това обожава да се друса-кляка и се отхвърля, а чуе ли музика не спира! Откарва така по 5 минути.

За сега това е накратко от нас!

Прегръщам ви всички и ви пожелавам много, много весело изкарване на празника утре и хубаво посрещане на очакваната с надежди за нещо по-добро и вълнуващо 2008година!

# 299
ПИВАНОВА Hug

имали сняг в еленския балкан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт