Шапка след кьпане

• 3 744
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Никога не съм слагала шапка до сега. Единствено в болницата, след като извадиха дъщеря ми от кувиоза и слагаха 2-3дена шапка. После ми казаха да не го правя вече.

# 31
Никога не съм слагала.

# 32
Никога не съм слагала и мисля.че няма нужда.А за хремата май повечето бебенца са така.

# 33
# 34
Зависи колко е студено през нощта в стаята. Слагала съм два три пъти, защото ушичките и бяха направо ледени. Но по принцип не слагам.

# 35
Винаги слагам шапчица на главата на моето момиченце след като я изкъпя,първо защото я къпя винаги преди лягане вечер и второ, защото косата и е много дълга. Важното е ти самата какво ще прецениш.

# 36
Аз и навън рядко слагам, какво остава за вкъщи Mr. GreenИ аз си къпя децата вечер винаги.Както и себе си.Ушите не съм пипала, много стърчат, може затова да са студени, ако са Laughing

# 37
Никога Naughty.

# 38
  • Велико Търново
Винаги слагам шапчица на главата на моето момиченце след като я изкъпя,първо защото я къпя винаги преди лягане вечер и второ, защото косата и е много дълга. Важното е ти самата какво ще прецениш.
Само да попитам върху мократа коса ли слагаш шапка?

Бу къде си?

# 39
Аз предлагам и по един шал да им вържете, все пак зима е, вънка вие вук... LaughingХора, наистина ми дадохте настриение с тази тема.Извинете ме за спама, благодаря з а настроението.

# 40
Аз също не слагам-ние даже докато цоцаме  след баня винаги се припотяваме на главичката! Flutter Ако сложа и шапчица- сигурно ще стане вир вода. Laughing

# 41
Никога не съм слагала.
Косата му е като перушинка. Избарсвам го с кърпата и след 5 минути е абсолютно суха.

# 42
  • София
Слагах само в началото след баня. Цяла нощ никога не е спал с шапка. Peace

# 43
Никога не съм слагала шапки на моите сладурки. Каката ми е зимно бебе, но с шапка  newsm78 - никога  Grinning

# 44
Никога не съм слагала.

Общи условия

Активация на акаунт