..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 657
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
....ето мили мои  Hug моята кухня - мечта 1 , 2 , 3 (в любими цветове). До сега я бърсах, даже си наредих някой неща Mr. Green...
Пусти мерак, довечера мисля да сложа една  пица food002 във фурната Mr. Green

# 361
Да ти е честита и само вкусотийки да приготвяш в нея.Червеното и на нашето семейство е любим цвят и ние сме се спряли засега на него за кухня.Чакам с нетърпение да дойде лятото да почна и аз ремонта.

# 362
  • в моя свят на мир и любов
Ей, Дидке, чудесен резултат! Браво! Hug

# 363
  • София
Горение-двойка ,сензорни, единият е с 2 зони. Нямам идея дали е с таймер. newsm78

Ако не се лъжа е същия като моя и няма таймер  Tired

Те бяха доста по-евтини от други такива( Bosh, Faber) , сигурно нямат таймер. А той за какво е? За пръв път го срещам като опция, не че съм се интересувала.

Дидке, честита да ти е кухнята! Много е свежа!

# 364
Ей, Дидке, чудесен резултат! Браво! Hug
Изненада ме с червеното,мислех,че бяла ще видим Simple Smile..Да ви е честита.  bouquet

# 365
valq_78, luda, aunt Ogg, ДесиХ2 - мерсаЖ

# 366
Диди,чудесна ти е кухнята. Нио,че не пиша тук, аз почти всеки ден влизам. Знам от колко време я чака.  WinkСупер е. Искам да те попитам нещо, тази стена дето е в червено, с какво е боядисана. Много е хубав цвета!
На нас също ни предстои да обзавеждаме куфня,но си мисля,че може само да сменим лицата на вратичките, трябва да стане нали? Thinking

# 367
  • София
Дидке, с радост да си ползваш кухнята, цвета е трепач!

Те бяха доста по-евтини от други такива( Bosh, Faber) , сигурно нямат таймер. А той за какво е? За пръв път го срещам като опция, не че съм се интересувала.

Таймера служи за настройка на времето на работа на котлоните. Например настройваш нещо да се вари 40 минути и след това котлоните се самоизключват. Моите котлони имат тази функция и я ползвам постоянно вместо да гледам часовника или пък както ми се случва въобще да забравя, че готвя. Embarassed Моите към таймера имат и още една функция - известяване с аларма, т.е. пак настройваш колко време да работи котлона, но не се самоизключва, а само алармира да отидеш, а котлона продължава да работи.

# 368
Браво на Дидка!
Да се наслаждавате на страстни, омайни и блажени закуски, обеди и вечери дълги години в новата си кухня.

# 369
....ето мили мои  Hug моята кухня - мечта 1 , 2 , 3 (в любими цветове). До сега я бърсах, даже си наредих някой неща Mr. Green...
Пусти мерак, довечера мисля да сложа една  пица food002 във фурната Mr. Green

Здравейте! Чудесна кухня! Аз сега мисля по въпроса и ме интересува колко е отвора оставен за пералнята - в ширина и височина.

# 370
Дидке, честито!

Може ли да ми кажеш, вградения абсорбатор с каква мощност е?

# 371
  • Варна
Дидка,да ти е честита кухнята. PeaceС удоволствие да готвиш в нея.  chef

Кажи ми моля те това ПДЧ ли е и ако да какво производство е ?

Вчера като се разхождах по магазините видях мивки от полимермрамор и ми казаха ,че мога да си поръчам такава червена.Споделете моля ви тези от вас ,които притежават това чудо да споделят дали са доволни.  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 16:09 от suzi_a

# 372
Много ми харесва кухнята на soniakraleva. От какво е направено гръбчето?

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 17:22 от jj okocha

# 373
  • София
Дидка честита ти кухня, не изневери на червеното Peace

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:38 от kimba77

# 374
Искам да те попитам нещо, тази стена дето е в червено, с какво е боядисана. Много е хубав цвета!
....че може само да сменим лицата на вратичките, трябва да стане нали? Thinking

С латекс  Wink Отидохмев магазина, показахме какъв ще е цвета на вратичките и ни го направиха Peace
А по вторият ти въпрос - разбира се, че може Wink

... Аз сега мисля по въпроса и ме интересува колко е отвора оставен за пералнята - в ширина и височина.

По принцип като дойдат да ти взимат размерите за кухнята, взимат и тези на уредите и така оставям място + 1 - 1,5см. още Peace

Може ли да ми кажеш, вградения абсорбатор с каква мощност е?

320W  Wink

ani_4ka, Ники., baibibi, delda, jj okocha благодаря ....дано и мъжа ми да гОтви обаче в нея  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 08:20 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

Общи условия

Активация на акаунт