..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 786
  • 472
  •   1
Отговори
# 135
  • на пясъка при черупките от миди
записвам се да чета, че трябва и аз да поръчам кухня....
просто не знам как ще имам нерви  Tired

# 136
  • София
змейковица,
извинявай, объркала съм... много й се чудих на тая къща дето се влиза дитектно в хола пък после коридор 

# 137
Днес цял ден се борих с Alno-то. Малиии, ама то никак не е лесно! То размери да гледаш, до дръжки да съчетаваш... Направих 6 проекта и пак ми се струва, че не съм изкусурила всичко. Накрая, ще идем при мебелистите, те ще мацнат 2 черти отгоре и ще направят нещо съвсем друго  Joy

# 138
още не съм изчела всичко и не знам дали ще мога да наваксам, но така или иначе повечето показани кухни са големи и във вътрешни помещения. Някой от вас може ли да сподели личен опит за кухня, изнесена на затворен балкон?

# 139
  • София
Имаше една много сладка кухня на балкон в розово. Разгледай внимателно.

# 140
  • на кой му пука, майна
Запис

# 141
благодаря ти, лельо Огг - ако не беше казала за розово, нямаше да я открия. Продължавам да разглеждам.

# 142
  • Варна
Днес цял ден се борих с Alno-то. Малиии, ама то никак не е лесно! То размери да гледаш, до дръжки да съчетаваш... Направих 6 проекта и пак ми се струва, че не съм изкусурила всичко. Накрая, ще идем при мебелистите, те ще мацнат 2 черти отгоре и ще направят нещо съвсем друго  Joy

Ох, аз пък като не разбирам от Ингилизки много, хептен не мога се ориентирам.  Sad Камо ли да се боря...

# 143

Ох, аз пък като не разбирам от Ингилизки много, хептен не мога се ориентирам.  Sad Камо ли да се боря...

Следваш менюто от дясната страна. Най-напред слагаш размерите на стаята в сантиметри. Те са първата опция в менюто.  Base units - долни шкафове, Wall units - за стена. Разцъкваш всички възможни шкафове и с плъзгане ги поставяш на нужното място в стаята. С кръговите стрелки обръщаш посоката на шкафа. Първият час ще ти се опъне, но ще свикнеш.  Grinning За мен е значително по-лесна от Kitchendraw.

# 144
  • Варна
Благодаря ти много. Като отделя време и за това, ще кажа какво съм направила.

# 145
....някой има ли такава мивка и доволен ли е от нея

Чудя се между тия двете  newsm78

# 146
  • София
Първата по ми харесва, а това малкото не е ли много малко и за какво се ползва  Embarassed

# 147
  • Mediterraneo
Първата по ми харесва, а това малкото не е ли много малко и за какво се ползва  Embarassed

И аз това искам да разбера.

# 148
Kaто отцедник е. Някой нещо знае ли за аспиратори Cata? Испански са.

# 149
  • Пловдив
Първата по ми харесва
и на мен така,макар че аз си купих само мивка без отцедник на Бланко
Kaто отцедник е. Някой нещо знае ли за аспиратори Cata? Испански са.
аз лично не съм ги чувала   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт