Отговори
# 135
  • София
Честити покупки за сладките бебоци и не само за тях, на всички мамчета! Със здраве да си ги ползвате и дълго да им се радвате! Party
Момичета, пуснах и аз една снимка на шкембето: ето.
Засега не се оплаквам от контракции, за разлика от преди няколко месеца. Simple Smile
Бубе, много се радвам, че сме хаирлии и ти е бил много хубав празника!  bouquet

# 136
Здравейте момичета и от мен!
Изчетох ви да не ми се събира много, но за писане нямам нещо сили, преуморена съм и с множество контракции от няколко часа насам, надявам се да не станат регулярни  Praynig
Ивето точно каквото описваш са контракциите, но бъди спокойна, това сега са Бракстън хикс, те са подготвителни, за да родим по лесно после  Peace
Честита количка на мама Ави и нови придобивки на всички!
Ефросина съжалявам че си разочарована, но от друга страна поздравления за правилната насока на мислите ти, точно така е всичко което описваш и правилно преценяваш положението!  bouquet Много е важно началото! Подкрепям Дуол в казаното!  Peace
Лягам си, ще пиша по късно пак.

Изабелка и Кат, страхотни пупи имате!

# 137
Здравейте и от мен   Sad
Мери и аз като теб днес не ми е ден - болна и хремава и много уморена. Днес бях на масаж и това беше най-прекрасния момент от деня. Мери карай я по леко и не се ядосвай - трябва ти спокойствие.
jjoy въобще да не ти пука мила. Традициите не са това което бяха. Важното е ти да се чувстваш добре. изобщо няма да те хокам, а напротив - подкрепям те! Това е твоя ден и ти си важната!!! Отдавна не плащам "данък обществено мнение" Дай им на всички ignore2 и им покажи че си  newsm74
Честито на всички мами които са направили своите нови придобивки....
illana опитай се да се сдобриш със сестра си. Поговорете когато сте по спокойни и ще видиш че всичко ще се оправи. стискам палци
Отивам да си направя поредния чай yu5  Ill. Ще се напишкам от него, а не помага  168uu

# 138
Росинко бързо оздравяване сладка!  Hug Heart Eyes
Джой и аз мисля като Роси, важното е да ти е добре, защото това е твоя ден ако ще в туринчево и пимбяно да си облечена  Peace  Hug
Илана ще се оправят нещата разбира се, не си проваляйте празника особено щом сте имали планове. Без значение коя е по голяма и коя по виновна, направи крачка и поговорете, за да не ти тежи по нататък (поне аз така постъпвам). И аз с моята не се разбирам особено но с много компромиси някак поддържаме отношения в името на спокойствието на баща ни (от един баща сме но от различни майки) До скоро даже бяхме в недобри отношения, но като наближи раждането все да се шашка и да ме търси повечко, аз пък не съм злопаметна и така нещата се поуспокоиха. Стискам ти палци!

# 139
Момичета много скоро някои от нас влизат в 9 месец и почват хубавите изненади   bouquet Моята свекърва твърди,че като влезнеш в 9тия месец можеш да родиш и на първия ден и не е страшно.Вече остана толкова малко,а аз ставам все по нетърпелива така ми се гушка бебче вече.....
Бях при моят АГ вчера(милия той като ме види вече и  #Crazy) аз за всичко тичам при него че имам обрив,че ме боли таза,че съм се подула,че съм се напишкала Embarassed и т.н.И вчера направо така ме нареди незнам дали нарочно..... Сега да ви разкажа:
Влизам аз(имам херпес на устната)и той ми вика:"А херпеси са те избили предродилни" и аз Shocked  #CrazyАз му казвам,бебчо се обърна,защото ми падна корема а тои ми вика"Той корема ти е паднал,защото скоро ще раждаш" После излизам,а той с усмивка ме изпраща и ми казва"Следващата консултация е на седми,ама ако дотогава има нещо ми звънкай каквито и оплаквания ако ме няма тук съм във 2ра градска". Абе какви бяха тези намеци незнам направо незнам и аз сега стоя и стискам кълки вкъщи.Честно да си кажа ме хвана страх Crazy

# 140
Мери ,почивай си дееее.......Без много притеснения и емоции ,по-спокойно го давай  Hug Пази се  Heart Eyes
ЕЕЕйййй ИЛАНА ,сестри сте -недейте точно по празниците да се карате , чуйте се като сте спокойни и се оправете  Hug Hug
РОСИ  да се оправиш бьрзо  Hug  bouquet Hug

# 141
Ми на сестра ми ще се извинявам както винаги въпреки,че не беше права ама нали си я обичкам повече тя е по малка от мен.Винаги така става,но в името на примирието...
 ooooh! оспамих темата ама си седя пред компа и само си ви чета,че ми е толкова готино във форумчето.След месец няма да имаме тази възможност да пишем толкова често

# 142
Роси,бързо оздравяване newsm10,пробвай чайче с мед и лимони,на мене много ми помогна.
Мери,пази се повечко и си почивай,още малко остана.
Иланка,наистина се опитай да се сдобриш със своята сестричка,така и на двете ще ви стане по-леко.Пък кой бил виновен повече и кой по-малко няма значение,сестрички сте thumbsup
Джой,както са писали и другите момичета най-важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре с дрешките които си си купила а пък другите  smile3505
Сенди,честито телефонче,много е хубаво  Hands Thumbsup
Лека вечер на всички  smile3524,аз отивам да си лягам че и мене ме мъчи безсънието в последно време и не мога да се наспя  love001

# 143
Роси, бързо се оправяй!  Hug Hug Hug
Мери, внимавай и не се преуморявай много, краят наближава!
Илианка, случва се и най-близките хора да се скарат, ако питаш мен не е толкова важно кой крив и кой прав, някой трябва да отстъпи и да се изгладят отношенията ви. Сестрички сте, една кръв, вие знаете как да си се сдобрите!
Джой, честит тоалет! Няма значение цветът, а ти как се чувстваш!
Сега направих късметите за новогодишната баница - и ние ги слагаме на Нова година, а не на Коледа. Утре цял ден тук ще се размества и чисти, а на 31 ще се стягам за гости, така че нямаше иначе да ми остане време.
А Благун вампиряса, едва заспа като го гушнахме двамата с татко му, ако продължава така ще изяде някоя вечер голям тупаник.  Crossing Arms

# 144
За Пловдивската среща утре,аз ще отпадна.Имахме планове да идем преди Нова година извън Пловдив,но и това се отложи.
Сигурна съм че ще си изкарате прекрасно,снимки също трябва да има  Flutter
illana хормоните са виновни щом и двете сте бременни  ooooh! Сигурна съм че и тя вече съжалява,
сестрички сте , обичате се, ще се сдобрите още утре  Peace
 rosi_bosi бързо оздравяване !  newsm10
На Сенди и mama avi честити придобивки,чакаме снимки и на количките  Flutter
За хълцането,усещам го почти всеки ден,но по 1 или 2 пъти. Понякога е доста дълго време.

Като гледам сега как е вече полунощ,а аз съм като кукуряк  Shocked
Май пак няма да има заспиване до никое време.... Crazy
Лека нощ на всички останали  Hug а аз поемам нощно дежурство в темичката ни  hahaha

# 145
Честит рожден ден на Бубето на патерици!Да си ни жива и здрава , и бебенцата също  bouquet
Днес въобще нямах време да седна на компа едва сега.Сигурно и следващите дни ще съм така,че ще имаме гости по празниците и няма да имам много време .
Бургазлийки, големи сладуранки сте Hug
Аз също съм от нощните птици, лягам към 1-2 часа , но гледам телевизор и се въртя , на никъде вече не ми е удобно, голям тормоз е това лежане.
Като гледам , някои вече са почти готови за посрещането на бебчетата, аз направо не знам кога ще успея.След Нова година трябва да започна вече да пазаря , ама като знам колко съм трудна в избирането , чудя се как ще ми стигне времето #Crazy
Последно време ме е обхванала някаква параноя, че ще родя  преди термина  и няма да съм готова.
През последните няколко седмици нещо май започнах да прекалявам с почистването и ходенето напред-назад, че не знам докъде ще ме доведе това.
Честито на мамите с нови придобивки и със здраве да си ги ползвате Hug
Лека вечер на всички!

# 146
      Two Hearts Добро утро мамчета -поспаланчета  Two Hearts, не мога да видя на Сенди нито  подарька  no , нито клина  smile3506,незнам ,не ми отваря страниците , а количката на мама Ави вече е изтрита и не се вижда нищо ..........
taninana   -благодаря за вниманието ,няма значение кога си го писала ,важно е уважението love001
КАТТТ  -спокойно можеш да се явиш на конкурс за Снежанка -много си  готина на  снимката  newsm03
jjoy   - цвета винаги можеш да го освежиш -сега поне има толкова неща по магазините - бляскави цветя, фигури  за залепване или пришиване леко ,  букет ,който да е по-голям и интересен , някой  от  льскавите копринени   шалове или колан , чанта или по-голямо колие , които да грабнат вниманието на другите и си готова    love001

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 08:58 от бубето 29

# 147
Разгледах целия албум с коремчетата - мноооого сте готини всички!!!  Grinning Успокоих се като видях, че има и по-големи от моя  hahaha Не че моя е кой знае колко голям, ама нали все се притеснявам, че пак ще имам едро бебе и затова  Rolling Eyes А всички хора все едно са се наговорили и ми правят едни комлименти "Колко ти е голям корема, сигурно всеки момент ще раждаш..." Wink

Това бебе, за разлика от Андрей, не хълца изобщо - мисля, че само веднъж го усетих.

А контракции имам много често още от началото на бременността.

# 148
абе момичета имате ли проблеми с кръста?направо ще ме скъса.вечер не мога да спя имам чувство че ще се разцепи на две ,през деня също ме боли вече незнам какво да правя.дайте съвет ако и вие сте така ooooh!

# 149
Добро утро и от мен!!!
Днес дребосъка спа до 9 часа почти(изключително рядко се случва Simple Smile)и ние успяхме да поспим.
Вечер обаче ставам по 1-2 пъти да пишкам и после не мога да заспя 1countingsheep,въртя се в леглото и място не мога да си намеря.И докато заспя пак трябва да ставам до WC-то Joy
Моята бебка също много хълца,най-често следобяд.А болките в кръста си ги имам,но ме боли само от дясната страна,предишната бременност пак така ме болеше и доки каза че гръбчето на бебо е обърнато на тази страна и затова там ме боли,не знам до колко е вярно newsm78.Затова си ходя с една възглавница из целия апартамент и се подпирам на нея,особено като седя повечко пред компа,малко или много ми помага.
И ние утре чакаме гости ,Нова година ще си я празнуваме вкъщи със сестра ми,кръстниците(които са едно приятелско семейство) и още един приятел с гаджето си Simple SmileДнес с мъжа ми ще поизчистим ,а пък утре купувам всичко готово за хапване от Била и слагам масата newsm62
Сега отивам да си сглобя количката(вчера свалих и изпрах цялата тапицерия wash) и после ще пусна снимки photo
Роси,ти как си днес?Оправяш ли се?

Общи условия

Активация на акаунт