Отговори
# 120
... А малкия звяр ми разказа играта тези дни - станала е лигава и капризна, защото само й се угажда от баба и дядо, и все те са спасението а ние с баща й сме бита карта. Въобще не ни слуша, опитва се с рев и сръдни да се налага за всичко... Посъветвайте ме какво да направя, наистина на моменти е непоносима.
Иначе когато е спокойна е много добро дете, разказваме си приказки, пеем, играем, занимаваме се... Но като си науми нещо освен с физически средства с друго не можеш да я спреш, не достигат нито думи нито нещо друго до ушичките й! Има избирателна "чуваемост".

Не се притеснявай, при всички деца е така. Но е само период през който трябва да се мине. Петър беше ужасен до преди няколко месеца и изведнъж сякаш порастна. Звучи странно, но е така.Е, ината си го има, но сякаш по-бързо "слиза на земята". Дано и при вас положението стане подобно поне Peace

# 121
Мамо Ави, честита количка! Пожелавам ти дълго време да я ползваш и да ти е много удобна!
Аз днес почти приключих с пазаруването за бебата. С татито ходихме до "Хиполенд" и купихме чаршафи и обиколници за кревата на Благун и нейния креват (утре ще правим разместването), 2 шишенца на Авент и 2 бибки-залъгалки на Нук, иначе съм купила няколко чифта чорапки и повивалник. Остана ми само да ида до Бялата къща като намеря време и да взема едно одеалце и 2 пелени от полар и съм готова.  Laughing Дрешки няма да купувам, комплект за изписване ми подариха.
Ефросина, и мен ме предупредиха за тези контракции, знам за тях даже от преди да забременея. Аз и след първото раждане ги усещах, но много слабо. Не знам дали ще ме обезболят допълнително, според Нинка матката трябва добре да се контрахира, така че май нищо няма да ми даде за болката освен да си гушкам бебата и да я кърмя по-често. Щом е раждане е нормално да боли, като си видиш бебето другото май няма значение.  Hug
thedragonbg, и Блажко има периоди в които ми се тръшка напоследък и те разбирам колко е изнервящо. Май бабите доста го глезотят и в къщи понякога се налага да раздавам правосъдие. Все си казвам, че е период и ми изпитва нервите.
Отивам да приготвя вечеря за татито докато змея спи, че да хапнем на спокойствие.

# 122
           GALADRIEL ,Льонеберя ,thedragonbg ,memo1982f    благодаря ви ви за пожеланията ,задьлжително ще си пожелая нещо наум  smile3525  smile3521
КАТТТ -просто нямам думи  smile3501 Шапо мадам ,както казват французите  bowuu
  Kissing Heart Two HeartsСТРАХОТНИ СТЕ МОМИЧЕТА ,МНОГО ВИ ОБИЧАМ ... Two Hearts lovekiss

# 123
Ефросина, аз раждах в Шейново преди 2 години и не съм доволна. Всъщност най-големият недостатък е това, което ти каза - бебетата са отделно от майките и изобщо не насърчават кърменето, дават добавка, вода. Моето бебе ми го дръпнаха от гърдата, защото го държах на нея повече от положените 10 минути  Wink Не ти дават никаква информация за бебето - нас, например, трябваше да ни изпишат на 5ия ден, но просто не ни изписаха без да обясняват нищо - имало проблем с бебето и това е. Оказа се някаква инфекция, която лекуваха с антибиотик, но трябваше 5 пъти да ходя до детското отделение и да питам какво става. Няма да ви обяснявам колко се притесних.
Иначе ВИП статите там са много хубави, има допълнително легло, някой близък може да остане при теб, тоалетната е една за две стаи.
Но аз определено няма да раждам там  Naughty

Бубе, честит рожден ден и от мен   bouquet
Изабела, имаш много хубаво голямо коремче  Grinning
Мама Ави, честито, чакам да покажеш количката  Simple Smile
Аз още нищо не съм купила за бебето.

# 124
  • София
Здравейте!
Бубето, Честит да бъде този ден, в който ти си се родила, и нека да се сбъдне всичко, което си си наумила!Лелееее, докарах и аз една рима!  bouquet
Ави, честита количка! Със здраве да си я ползваш!
thedragonbgтози инат ми е до болка познат, понякога ми иде да я смажа мойта хубавица... Embarassed
Колан за след раждането не съм носила, не знам дали и  сега ще сложа... newsm78 А наистина казват, че много помага.
Бургаски мами, големи сте сладурани! Hug
Ефросинка,  Confused направо нямам думи. Аз съм се насочила към 1АГ Света София, нормално ще раждам. Доволна съм от първият ми престой там преди четири години, дано и сега не се разочаровам. Rolling Eyes
Евелинка, Егур-Егур е наистина един добър ресторант. thumbsup
За испанските одеала, имаме и ние такова и съм много доволна. Топли и е мекичко, Лили си го обича много.
Лека вечер от мен!

# 125
Ето ми я и количкатаhttp://www.prodavalnik.com/ppc/showfull.php?product=138480&b … mage=PC050124.JPG.Днеска цял ден й се радвам newsm53.От продавалника я купих на много добра цена и е като нова. Вече я разглобих и изпрах ,като е готова ще пусна снимки в албумчето.
thedragonbg,май всички дечица си имат такива периоди.Моят син по принцип е послушен и кротък,но след няколко дни прекарани при баба и дядо става непоносим.Просто там много го глезят и всичко му е разрешено и мисля затова е така.Аз не му обръщам внимание като започне да се глези и да ме ядосва и така по-бързо му минава smile3503
evelinar,честито ви нови покупки и на вас newsm71

# 126
Ее, mama avi, обявата вече е изтрита, пусни снимки да я видим.

# 127
Здравейте, скъпоценни!
честита количка!!!
честита съдомиална!!!
Изабелка, да ти кажа и аз имам доста обилно течение, постоянно сменям ежедневните превръзки и дори днес след като ходих да пишкам и по едно време усещам как започва да ми тече нещо. за миг не съм си помисляла, че са околоплодните води, но много се учудих. и предполагам, че просто от време на време не мога да си контролирам тазовите резервоари, което считам за нормално. то бебето ми е окупирало цялото вътрешно пространство - имам чувството, че цялата ми карантия е набутана незнайно къде и малкия малчуган сами дивее и лудее в корема ми. и аз чакам резултати от влагалищния секрет и се надявам всичко да е в ред, щото много ми се иска да си родя нормално. до сега ми взеха един или два пъти влагалищен секрет и всичко беше наред, надявам се и сега да е така. но да ти кажа, то не зависи изцяло от нас, не се и съмнявам, че всички поддържаме възможно най - стриктна хигиена, но понягока се намесват и други фактори, в следствие на което се появяват разни гъбки - Господ да ги порази -, инфекции и т.н.
ефросинке, направо ме разби с тоя пост!!!! аз вече взех решение, че ще раждам там и думите ти изобщо не ме зарадваха.... ама мисля, че няма връщане назад и се надявам Господ да пази мен и бебето докато сме там и дано да престоим само за най - краткия възможен период, пък после ще има да се учим да се кърмим с бебето у дома... а аз съм си резервирала и една неповторима помощничка - майка ми, така, че ще стисна здраво зъби, само дано бебето да е здраво и да ни изгонят набързо от болницата.
може би исках да напиша още нещо, ама ме обхваща бременната забрава и не се сещам!

за бубето:

За рожденничката наша,
вдигам с обич пълна чаша,
най - горещо и желая
всичко, дето си мечтае!

Бързо, леко да роди
две здрави, румени моми.
Те къщата да огласяват,
но не със плач, а с радост!!!
[/size][/color]

# 128
Бубе честит рожден ден!!!  bouquet Пожелавам ти две приказни красавици,живички и здравички да се гушкат в теб февруари!!! честито и за новата количка с кеф да я бутате!!!
И както за теб така на всички февруарки най-здравите дечица  Praynig другото от само себе си ще дойде!!!
Аз пък да ви кажа така ми е криво че се скарах със сетра ми и тя е бременна също и стана fight fight направо такива искри представете си!!!И щахме да караме там нова година и сега... май аз ще се стягам вкъщи.малко ми е криво  Cry хвърчаха едни хормони ужас и съм с контракции сега не са регулирани,но изобщо не съм имала досега и се притеснявам малко да не родя без време за глупости само.  ooooh!

# 129
ЧРД, Бубе! Бъди жива и здрава и много щастлива!
Снощи и аз получих първите осезаеми контракции и си казах край - рано е ама ще се ражда. Слава богу отшумяха за около 2 часа, но бая се изплаших.
Да ви се похваля днес си купих тоалет за подписването - за 100 лв. и ботуши и рокля. Има само един проблем - цвета е черен. зная, че доста от вас ще ме нахокат или поне ще си помислят, че съм луда, но само в това се харесах  Embarassed.

# 130
Здравейте момичета аз да напомня за пловдивската среща утре!!!
Остана време и наснимах покупките на бебко с изключение на количката тя ще е друг път  Wink
Беше голямо обикаляне днес за кокосов матрак, така и не намерихме фирма която да работи с кокос понеже нашите размери са малко нестандартни иначе готови има, но не ми вършат работа. Поръчахме си матрак, който е със материал "стратекс" вътре нека по опитните мами кажат ако са наясно що е то  Blush. Продавачките в Тед ме убеждаваха, че било по-добро от кокоса та ще дойде чак след седмица. В кошарата си има матрак, но нещо не ми се хареса  Thinking
За испанските одеяла: не намерих в Пловдив и си взех едно нашенско, което смятам никак не отстъпва на другите с изключение на това, че не става на порт бебе, но за тази цел аз си взех друго едно плюшенко  Peace
Доста се поизморих и сега едни контракциики  ooooh! не са болезнени де ама все пак.
Искам да ви попитам хълцат ли бебоците ви, моето всяка вечер му прави една дълга серия от хълцукания Party
След голямото обикаляне когато се прибрахме в къщи намерих и моя подарък:
http://store1.data.bg/bindermish/P1010783.JPG
Четох, че коментирахте клиновете за стягане след раждане и си взех днес този, надявам се да има ефект макар и минимален Praynig:
http://store1.data.bg/bindermish/P1010784.JPG
Аз имам сериозен проблем и със стриите вече по дупето и бедрата, в аптеката много ми нахвалиха "Матерн" с двойно действие и сега клепам и с него + пшеничено масло на Икаров по съвет на Изабела, та ако има мами които са били в подобно положение нека кажат дали избледняват тези гадории, че моите са едни лилавииии  ooooh!
Това е за сега от мен, гуш по тумбаците и ако се присетя още нещо ще драсна, че май се поулях малко  Laughing

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 21:05 от Сенди

# 131
  • София
БУБЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, СИЛНО ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА И МАЙКА И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ С ТВОИТЕ РИМИ! И НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!
Май не само мен не ме хвана съня тази нощ! Ей, тази екстра е нова в моя репертоар, дано е било нещо инцидентно, че е много неприятно! Вчера ни се скапа бойлера и съм  smile3514. Как можа точно по празниците да стане това, когато няма кой да го оправи!
Честито на всички с нови придобивки!
ааа73, ние си взехме същото легълце - Дибо Съни, цвят бук! За начало сме му вдигнали матрака на второто ниво, а като порасне детенце, мисля, че няма да е трудно да се вади оттам, защото то вече ще е пораснало и ще стои право, когато иска да го вземеш, или ще се промушва през решетката (нали се махат три от пръчките точно с тази цел)!
Бургазлийски, много се свежи!
Целувки и спокойна нощ!

# 132
         smile3525 GoldenEyeful ,Duol , illana , jjoy ,gotika80   smile3525
страхотен ден имах днес благодарение на вашите чудни , мили и толкова ценни за мен думи , а ако седна мога да сьбера цяла стихосбирка с пожеланията ви  smile3501 НЕВЕРОЯТНИ СТЕ и на ГОТИКА -  хиляди благодарности за стихчетата , много сте готинки и си ви обичкам много  lovekiss
На всички , които няма да са на линия за Нова година -весело и щастливо посрещане ,много кьсмети от баниците ,за които сте мечтали.........  Hands Clap

ЗВЕЗДОБРОЙКА  -мерси  txtloves newsm76 

# 133
Здравейте отново, момичета.....
Честито на всички мами с нови придобивки....Със здраве да си ги ползвате...
Сенди, не знам за другите беборанковци, но моя хълца най-малко по 4 пъти на ден....Голяма лакомия е това дете, ей...Имам чувсто, че през ноща като ме усети и се разхълцва...Как го прави и аз незнам...Понякога като си сложа ръката на корема се усеща все едно, че диша....Незнам дали и вие сте го усещали... newsm78 Иначе стрийте ще избледнеят, когато кожата започне да се свива.....след радането.
Момичета, да ви попитам болките, които наподобяват менструалните, контракции ли са? От няколко дни имам такива болки, но са кратки и са по 2-3 на ден... newsm78
Лека нощ от мен/че мен безсънието не ме лови...спя си като пор/....Цунки и гушки по тумбачетата.... Hug

# 134
Ивче 86 ,да ,нещо подобно са + леко приболяване в крьста ,по принцип са контракции .........Но на колко време са е важно ,почивай си повече ,рано ти е........А иначе и мойте бебешоци хьлцат  newsm62  Супер са и двете като почнат .......... newsm03

Общи условия

Активация на акаунт