Отговори
# 165
Леле  Weary роси боси , какво си преживяла днес ,ужас , добре че се е разминало всичко, ама си е бая страшничко ,дори само като го прочете човек. От какво така ти се получава бе,ама че работа  -ще се моля newsm17да се оправиш по-бьрзо . Нека наистина всички болести и лоши неща останат в 2007 , а ти си почиваййййййййй   ... smile3524    Пази се много .После пак пиши да разберем как си    love001

БРАВО НА БЬРЗА ПОМОЩ  smile3501

# 166
Eфросина, Бубе, мерси за съветите по "дупешкия въпрос" newsm30. Росе-Босе, случвало ми се е и на мен това със сърцето, но слава Богу, не и откакто съм бременна. Имаш чувството, че е спряло и не бие изобщо и усещаш някаква страхотна тежест в сърдечната област. Паниката е ужасна, като стане нещо такова. Обаче после пък какво облекчение е като размине...Чукам на дърво да не се случва. Нали си спокойна вече?
Илианка, мен само ме плашат с това падане на корема, защото мъкна много тежко, навеждам се рязко, прикляквам, подтичвам. Хич не се съобразявам със "състоянието ми". Но коремът ми си стърчи бодро напред и нагоре и се надявам да се задържи така до февруари.
Бубенце, пуйката ще я напълня с плънка от кайма, гъби, лук и малко ориз, а отстрани ще е с кисело зеле. В началото я покривам със зелеви листа, за да не изгори, а после ги махам, за да хване коричка.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 16:42 от Puhka

# 167
Здравейте мамчета  Hug
Роси, надявам се бързо да се възстановяваш и да не се повтарят тези ситуации  Praynig
Качих снимките от пловдивската среща, бяхме малко, но пък добре си побъбрихме  Hug и похапнахме (особено аз), вземам един душ и се катурвам в леглото че май се разболявам, ужасно ме боли гърлото, имам в къщи Bioparox спрей ще взема да пръскам, за да не стане по лошо, доколкото знам може да се ползва от бременюхи. Момичета много са ви готини тумбаците после ще се щракна и аз.   bouquet

# 168
puhka  newsm51  мерси за рецептата ,и аз ще я правя с кисело зеле ,но не знаех  сьс какво да я напьлня. Мерси   love001
Сенди ,не е важно колко сте били , а как сте изкарали  Hug Браво  smile3501 Лягай и се пази ,ще чакаме снимки  newsm51

# 169
Айде да се разпиша и аз за днеска.
Роси, дано се оправиш миличка, много лошо това със сърцето, дано всички проблеми и болежки останат в старата година и от сега нататък само хубави моменти да имаме.
Мойто тумбаче и то си вири гордо, още ми е под гърдите, ама така е по-добре.  Wink
Аз днеска си направих една разходка и уж не съм вървяла бързо или пък много, ама сега като стана да вървя и много ме боли коремчето долу, като тежест е. Не са контракции и бебчо си мърда порядъчно, ама болката е много гадна и тъпа, сякаш ще се изсипя, едвам мърдам. Confused При предишната ми бременност не е било така.
То вярно, че последно време само се оплакваме, ама после ще се хвалим с бебоците си.  baby_neutral
Ние сме малко на гости и ще караме празника наготово, то от сега само вървя и ям де що намеря, хората ще се видят в чудо с мене, ама те са роднини, ще ми простят.  Hug

# 170
  • ВАРНА
 Здравейте бременюхи!
rosi_bosi, страх ме хвана, докато ти четях поста. Но се радвам, че си се разминала леко днес. Пази се повече  Praynig Hug.
Ние най-сетне приключихме с местенето. Днес си върнахме ключовете от квартирата и вече сме при нашите. Леле, такъв ужас не бях преживявала при местене. Как се събират две къщи в една. УжасТ. Аз забелязах вчера, че ми се надуват краката. До сега не ми се бе случвало.
За коремчето, не ми е паднало още. Гордо си стърчи напред.
Искам да пожелая на всички весело посрещане на празника утре. Забравете всички лоши мисли, отпратете ги със заминаващата си година. Бъдете положително настроени към всичко и всички. И знайте, че на всички ни предстоят само добри неща.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 19:28 от de3demonka

# 171
Роси Боси ужасно е това което си изживяла. Радвам се че нещата са отшумели и дано да не се повтаря  Peace
Аз вече 2 седмици я влача тази хрема и до гуша  ми доиде, но дано други проблеми да нямам. Малкия за съжаление и не издържа от толкова кихане и кашляне около него. Сега е на антибиотик, а от днес и разстроиство има  Cry
Толкова ми е мъчно. Той е при маика ми и баща ми ако не бяха те незная какво щях да правя. Държи се обаче юначето само сутрин е зле, но след това бодърства и играе. Охххх дано се оправи и всички да оздравяваме за да му се нарадвам и нагушкам!
alex99 и мен вече никак ме няма в разходките в Четвъртък повървях и цяла нощ ми търняха краката - много съм се обездвижила, но в този студ и мъгли не виждам друга алтернатива!!!
 Момичета аз вече попитах, но не получих отговор може и да е защото нямате впечатления от тази количка, но все пак отново да се допитам за Маг Ингланд Роял някакви отзиви или впечатления да имате!?
Като я гледам в саита http://www.shtarkel.com/ си мисля че би ме устроила, но не съм сигурн дали се сваля тапицерията и така че да мога да я пера в пералнята. А и друго е да чуеш лични впечатления!!!
Ние ще посрещнем Новата Година в една моя братовчедка в домашна обстановка, което смятам че за състоянието ми е най-добрия вариант  Simple Smile
Целувки на всички  Hug

# 172
des26,аз лично съм се спряла на другият вариянт с 4 колела,защото първият път се измъчих с baby max,а моя приятелка имаше МАГ и беше много доволна.А относно прането виж в албума Gotika80, я е снимала разглобена(в първи неща за бебето)

# 173
Благодаря ви момичета за милите думи Hug Hug Hug
Май ще си остана за нова година у дома вместо ходенето до Сл.бряг. Следобеда изкарах в леглото и така ще си остана за сега. кръвното ми си прави каквото си иска  #2gunfire Накрая ще стачкувам и аз срещу това сърце и това гадно кръвно. Много ме е яд, защото съм такъв живак а сега си стоя в леглото  smile3514 smile3511
Дано всичко лошо остане в старата година, всички болежки да си ходят  IllКъш smile3513

# 174
Здравейте Hug
Роси,дано не се повтаря повече това и да се чувствате добре ти и бебо PraynigПиши когато можеш как си.
Болните мами и дечица бързо да оздравяват и по-малко болести през Новата година Peace
des26,първата ми количка с Петьо беше Маг Ингланд Принцес,прала съм я в пералнята няколко пъти и не е мръднала,всички текстилни части се свалят.За зимно бебче е супер newsm10
Аз вече качих снимки на нашата количка в албумчето.
Ние днес правихме основно почистване на целия апартамент,основно таткото де newsm79  clean 1dishes),аз само помагах,че вече ми тежи коремчето preggo
Лека вечер засега от мене Hug Heart Eyes,пазете се и си почивайте повечко.

# 175
Пак сте напреднали с писането!  Wink
Аз само мога да се оплача от нашия интернет доставчик - нета хич го няма: 10 минути има, после 1/2-1 час няма  #Cussing out направо откачам! И ако утре продължи ще отида там и ще се караме, защото хем си плащам таксата навреме, хем не получавам качествена услуга.
Иначе днес направихме някои непланирани разходи - печката в кухнята (отоплителната) сдаде окончателно багажа и се наложи току пред нова година да търсим магазин за печки. И ходихме в Перник да купим такава. Там моите свеки абсолютно неориентирани (при положение че ходим да гледаме за 2ри път, първия път беше октомври някъде) и не могат да решат кое искат, за колко пари и тн... Накрая се оказа че и транспорта дето ни зарибяваха че щял да е безплатен се оказа платен (щяло да ни оскъпи с има няма 100на лв!!!!!), и както бяхме 5 човека в колата (и Вики беше с нас разбира се   Simple Smile ) се наложи да натоварим печката в багажника и да се возим на "проветрение" до вкъщи  Twisted Evil После беше тормоз да се изкара старата и да се монтира новата, пък кюнците несъразмерни, не щат да паснат точно, та ги напасвах аз... Сега поне е топло и спокойно. Ще кача снимки от придобивката като я снимам тези дни.
Лошото за мен е, че стисках на връщане и като слязох от колата не можех да се изправя. Бях в полунаведено положение, минах през 00, и като че ли още по лошо стана. Като ме свиха отдясно коремните мускули поне половин час бях в стойка "Г". Милото се притесни и щеше да ме кара в болницата ако беше продължило още малко. Та около нас все такива интересни работи.
Много ми е болно да чуя за това което се е случило с Роси-Боси, миличка, много се пази и почивай повече. Работата никога няма да избяга, а животът си е един, още повече че твоето голямо семейство има нужда от теб!
Пожелавам ви лека вечер и до утре (ако имам нет).  Hug

# 176
Роси Боси : по - полека карай! не се преуморявай! направо ми настръхнаха косите като ти четох поста и доста се притесних! както една мама беше писала: Браво на Бърза помощ и на докторите, че са ти обърнали толкова внимание и  са се постарали да те оправят възможно най - бързо! ама и ти малко се поспри! заслужаваш да те натупаме здраво всички февруарки! дръпни ръчката, че хората покрай теб ще полудеят - мъжът ти и детето, пък и всички останали! ПОЧИВАЙ СИ!!!!! ЧУ ЛИ?

ДЕС26 аз съм си купила маг ингланд, не знам дали е роял, мисля че е принцес - абе държах много на това да НЕ и се връткат гумите, защото бутах няколко колички с въртящи се гуми и съвсем се бях отчаяла - не можах да се справя. както мемо1982ф е писала количката ни беше изцяло разпарчетосана - миро свали всичките неща, които можаха да се изперат и ги изпра, ама не в пералнята, а на ръка. не знам дали може в пералнята, той си предцени, че на ръка ще е  по - добре. освен това мисля, че Мери има същата количка, много е доволна и до момента си развозва Ива с нея.... Joy ако искаш погледни я в нашите снимки в "първите неща за бебето"

Пухка: в лекциите, които съм си водила, докато ходех на училище 9 месеца е описано дали трябва да се мие дупето на бебето след всяка смяна на памперса. не мога да си спомня в коя лекция са точно, но ако имаш желание, можеш да провериш. мисля, че лекциите са качени в нашата ел. поща. пробвай там. но да ти кажа Ефросина е права и аз подкрепям мнението и!
Ефросинка: във въздуха усещам, че си чела лекциите и мога да ти кажа само едно: Браво!!!!! надявам се да са полезни, аз смятам, че са много добри. поне всичко е обяснено от професионалисти, които не само са учили доста дълго време за това, а и са майки!

Всички болни да оздравяват, щото утре им е крайният срок за болежки! Новата година трябва да я срещаме ЗДРАВИ!!!!

айде ако не смогна утре да пиша:

Весело посрещане на Новата 2008 Година! каквото си пожелаете да се сбъдне! обичайте се и бъдете обичани, здрави и усмихнати! и не на последно място - много късмет! Целувки!

# 177
Роси не се предавай мила. И аз бях така само че с асматичен пристъп почти неможех да ис взема въздух, но слава богу всичко отмина и сега да чукна ми няма нищо. Дръж се и се оправяй, стой си в леглото и почивай.

# 178
  • София
Роси, много се радвам, че си по-добре! Дано всички лоши работи останат в старата година, а новата да я започнеш с позитивизъм и добро настроение!  bouquet

# 179
Здравейте и от мен. Ние сме добре. Бебко си подскача на воля и ми е смъкнал и мойто коремче вече. На 27.12 бях на предродилна консултация при д-р Лазарова. Много симпатична жена. Каза че бебко е по-дребничък за седмиците си но не било нещо притеснително, каза че не било задължително всички да раждат гиганти. Определихме датата за секциото - 29.01.2008г. !!!  Ще ме приемат на 28.01 ако господинчото не реши да излиза по-рано. Това е за сега от мен. Весело изкарване на всички утре. И нека новата 2008г. ви донесе здрави и хубави бебчета, много здраве на целите Ви семейства и безброй много щастливи мигове !!!

Общи условия

Активация на акаунт