Отговори
# 180
Роси, ужасни неща са ти се случили днес, дано никога не се повтарят!  Hug Hug Hug Почивай си повечко поне тези дни и се поглези!
thedragonbg, и ти си имала добре уплътнен ден, сега се поглези малко!  Hug
Пухка, аз все още мия дупето на Благун при всяка смяна на пампата, дори само да е пишкан. Кърпички използвам само за да изчистя акото преди да го мия или когато съм навън и няма как да го измия.
Мария, остава ти по-малко от месец! Grinning
Днес направихме разместването в къщи и Благун вече спи в моето детско креватче. Неговото сега е в нашата спалня и чака бебата, за да бъде застлано. Радвам се, че не се стесни много стаята като го преместихме, че се бях настроила да стане като килийка.
После си чистих къщата и се разходихме с татито до пазара за полодове и зеленчуци и по една негова работа.
Вече почти всичко съм приготвила за утре - ще посрещнем Нова година у дома с родителите ни. Свекърва ми ще прави вечерята, а майка - баклавата и направо ще ми ги донесат, аз вече съм си нарязала и приготвила всички мезета и утре има само да направя една баница и да сервирам масата. Много се радвам, че тази година си останахме у дома по празниците.  Laughing
Сега отивам да се трупясам, че на дребчо му избиват кучешките зъбки и миналата нощ порева, сега се чувствам много уморена.
Много  Hug на тумбачетата!

# 181
Готика, Евелинка, мерси и на вас за отговорите на памперските ми въпроси. Лекциите планирам да ги изчета от-до през януари. Аз като се паникьосам забравям всичко, та затова изчаквам последния момент. За първото раждане на котката ми така четох, четох и накрая, като дойде момента, всичко ми изфиряса и гледах като тъпунгер. Добре че мъжът ми запази самообладание и акушира на родилката в буквалния смисъл, защото котенцата бяха шест и тя беше също толкова шокирана, колкото и аз. Май и сега е добре да му прочета на татенцето ни това-онова, защото си нямам доверие ooooh!.

# 182
Благодаря ви за отговорите за количката   bouquet
Гледах Да срещнеш Джо Блек по БТВ, не го бях гледала  и много ме впечатли. Напоследък трудно се заглеждам във филми в този изобщо не очаквах защото е много дълъг, но си заслужаваше.
Мамчета въоражете се с търпение. Аз лично нямам кой знае какви очаквания за празниците само се моля да са спокойни за сега Коледата мина добре надявам се и утре да посрщнем здрави Новата Година пък догодина ще имаме възможност за по-щури изяви с вече по-големите си семейства  Laughing
Приятни сънища за да имаме сили за утре вечер и  Hug

# 183
Айде и совата да се разпише 
Първо на Роси да кажа, че ти стискам палци и давам кураж, всичко ще е наред мила, но наистина макар да си пружинка спри да навиваш за малко механизма и си дай почивка!!! Достатъчен труд е да създадеш и отгледаш една рожба в себе си! Много ми домъчня като те четох   Обичам те!
Дес , нямам поглед за Роял-а, но видях в сайта че е 13кг, което според мен е решаващо, Принцес-а е 9кг. Иначе на Маговете всичко се сваля и пере в пералня без проблем.
Пух, аз смятам че водата изсушава кожата (това предразполага към дерматити). Мия Ива само ако е много омазана, иначе веднъж дневно по време на банята вечер. До ден днешен ползвам кърпите на Памперс и съм много доволна, имат неутрален лосион и така избягвам мазане с друго.
Мама Ави видях количката, супер е!
thedragonbg големи премеждия, но важен е добрия край все пак! Peace
Евелинка не мога да не ти завидя отново благородно за сплотеното семейство и за помощта която получаваш, на мен ми липсва и едното и другото... Да сте живи и здрави!
Мария аз съм родена на 29.01. Честита ти дата! Поне не си в неизвестност вече.
Аз днес си направих плънката за сърмите, но утре ще ги завивам, утре и баницата, месото, баклавата, салатите, малко натоварено, но няма как. Тян няма да е с нас за първа година и ми е малко тъжно, но няма как...
Днес напръскахме с препарата за мухъл, вълшебен е наистина, но много вони, сега сме на отворени прозорци а радиатора на 6 и така и ще спим, иначе ще се издушим.
На болните пожелавам да оздравяват бързо и да посрещнат празника усмихнати и весели!

# 184
Puhka, аз не съм мила дупето всеки път при смяна на памперса - новородените бебета акат 6-8 пъти на ден и някак прекалено ми се струваше да го мия толкова често. Миех сутрин, вечер и ако много се омаже, през останалото време бърсах с мокри кърпички. Сега с второто ще пробвам естествена бебешка хигиена от самото начало - демек ще следя сигналите му (поне за акането са очевидни) и ще го издържам над леген, което смятам, че ще ни спести омазването до голяма степен.  Simple Smile

# 185
  • София
ЛЕЛЕееее Роси, пази се бе душа! Сигурно е било ужасно, дано вече се стабилизираш и да не правиш подобни изпълнения. А и горките ти близки, сигурно са яко нашашкани.
Гот, права си душата:), чела съм лекциите ти, но именно по този въпрос лично питах акушерката на една от рекламните презентации на Себамед на една от малкото лекции, на които присъствах;). Иначе съм ти адски благодарна, че така стриктно си записвала, защото си мисля, че даже и да бях ги посещавала всичките, не бих могла да съм толкова подробна. За пример ми е тази, на която бяхме заедно аз, ти, Алина_си и звездобройка. После я четох и установих, че повечето неща бяха, както влезли през едното уше, така излезли през другото, а и ти си чувала явно по-добре от твоето място:). Не знам дали това, което са ни казали на теория е приложимо и в практиката, защото и на мен ми се струва малко множко да го мокрим бебо на чешмата по толкова пъти на ден, а пък и зимата тази година е студена, но знам ли. Аз ще опитам и по двата начина, пък сама ще преценя после кой е най-добрия вариант за нас, но от личен опит.
дес26, благодаря ти за успокоителните думи (както и на всички, които взеха отношение) за един от предните ми постове за Шейново. Може би сега се шашкам повече от нормалното, но пък тук всички ме разбирате и знаете как е, особено като ще ти е за първи път:). Мисля на 3-ти да отида до Втора градска, че ми е доста близко (на минути пеша) и да видя там как седят нещата на място. Препоръчаха ми и доктор и се разбрах с него като е на смяна да ходя и да разгледам:). А "Да срещнеш Джо Блек" ми е мноооооооого, ама много любим филм (гледах го още на времето, когато излезе по кината). Но това е уникален актьорски тандем, които винаги прави шедьоври и поотделно, а да не говорим като ги съберат в една продукция (Брат Пит-Антъни Хопкинс...играят също и в "Легенди за страстта").
На всички ви желая днес невероятно посрещане на Новата Година. Аз за съжаление, няма да съм от празнуващите, защото хич не ми е до това сега. Дядо ми почина в събота следобяд и днес ще го погребват Cry. Но какво да се прави, явно много често така става, един живот си отива, за да дойде друг:(..май има някакъв такъв баланс. Но човека много се измъчи и за него това си беше спасение, поне с това се утешавам. Мислехме да се съберем с родителите ми, но сега не трябва и да седя около тях, защото те ще ходят по гробища, а бременни трябва да седят далеч от всичко това. Може би само за вечеря ще отидем при другата ми леля и после по леглата.
Бъдете здрави, пазете се и до нови срещи следващата година:)!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 09:46 от ephrossina

# 186
Добро утро момиченца  мили ,
кои  поуспали се , кои подранили .
Нека бьдем вече по-силни ,здрави и щастливи ,
а февруари да посрещнем с бебета красиви.
През новата година успех ,кьсмет и  любов ви пожелавам аз,
Бог да ви помага  непрестанно вьв всеки ден и час !!!

# 187
Роси, лоша работа е това с кръвното, дано не се повтори.
Мария, честита ти дата.

Мисля на 3-ти да отида до Втора градска, че ми е доста близко (на минути пеша) и да видя там как седят нещата на място. Препоръчаха ми и доктор и се разбрах с него като е на смяна да ходя и да разгледам:). .

Ефросинка, радвам се че все пак си се замислила за друга болница. За Втора Градска няма да съжаляваш.
Моите съболезнования за дядо ти.  Flowers Rose

Ако не успея през днешния ден-последен за 2007 година да седна на компютъра, ви казвам сега на всички вас, че през изминалите месеци сте запълвали дните ми, понякога с тъга, но повечето пъти с радост. И пожелавам на всяка бъдеща мама да има живо и здраво бебе, което да отгледа и възпита с цялата си майчина обич. Целувам ви!

# 188
Добро утро и от мен Hug
ephrossina,съжалявам за загубата на дядо ти,мила Weary  Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseЗнам колко ти е тежко сега,но заради бебчето трябва да си силна.Моята баба почина когато бях вече бременна в 3-4 месец и аз отидох на погребението й,просто исках да си взема последно сбогом с нея Cry,и на мене тогава ми забраниха да ходя,защото бременни не трябвало да ходят на погребение.
За миенето на дупето аз не съм го мила на всяка смяна на памперса,миех го когато беше по-изцапан,иначе и аз ползвах мокрите кърпички на Памперс. smile3545
Чудех се кои ще бъдат последното бебе за 2007г и първото за 2008 newsm78Само да не са от нашите,че още им е раничко Naughty
Сега чакаме гостите ни да дойдат и започваме приготовленията за довечера,така че днес може би няма да мога повече да пиша.
На всички пожелавам весело посрещане на Новата година и нека старата отнесе със себе всички негативни емоции и болежки!През Новата 2008 година на всички много здраве,любов,щастие и късмет и най-сладките и здрави бебенца!!!
Целувки на всички  love001 Hug Hug

# 189
Eфросина, моите съболезнования! Казват, че Господ прибира по такива празници много специални хора. Баба почина на 27 декември 2003 г. и още не мога да я прежаля. На погребение ходих още в началото на бременността ми, когато почина вторият ми баща, но панихидите през последните месеци ги пропуснах от същите съображения. И аз като теб се притеснявам за много неща в "Шейново", но си оставам твърдо там заради докторката ни. Надявам се да се уредя с ВИП-стая, защото си държа на това. В началото на годината ме очакват един куп нови изследвания заради кръвната група и алергията ми към гамаглобулина. Дано бебчо да е взел моята група, че поне инжекцията след раждането да си спестя (не знам как ще ми понесе, ако още съм алергична).
На всички пожелавам хубаво прекарване на новогодишната нощ и да си намислите желание, ей. Аз отивам да подреждам за пореден път рафта на бебо в гардероба, че постоянно го разбърквам да му гледам дрешките. После ще се занимавам с пуйката.

# 190
ефросина ,моите сьболезнования за дядо ти..........В такива моменти човек остава без думи ...Бьди силна
Пухка м аз вече я пека ,че довечера сме малко на гости и искаме сега да си хапнем ......Целувки ... Hug

bouquet      http://www.phrier.com/soul/main.swf              -незнам дали ще допадне на всички ви .......... Embarassed

# 191
Момичета хайде и аз да почерпя виртуално, днес имам Рожден ден!
Желая на всички една Нова прекрасна година с много положителни емоции и много много здраве!
Нека Новата година Ви донесе най-прекрасните и здрави бебенца! И много здраве и любов на Вас и семействата Ви!

# 192
Zdravejte momi4eta ... syjalqvam za latinicata, no tozi komp e nov i o6te ni6to ne mu e slagano.
Iskah samo da vi pojelaq weselo posre6tane na novata godina, da ste jivi, zdravi i naj-6tastlivite mam4eta prez fevruari. Hug
Celuvam vi vsi4ki  love001

# 193
  • ВАРНА
Karry, Честит Рожден Ден!
Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!

# 194
Karry Честит рожден ден ,нека всички твои желания се осьществят през новата 2008 година ,здрава и многоооо щастлива бьди и весело си изкарай двата празника днес ...

Общи условия

Активация на акаунт