Отговори
# 75
Здравейте !

Посещението ми при лекаря мина добре,няма да раждам още  Flutter В смисъл аз вчера вечерта се поуплаших малко
и взех да се настройвам психически,но се оказа че разкритието си ми е 2 см,скъсена ми е шийката,това е както и
миналия път беше,тоест никаква промяна.Болките които съм имала са били контракций.Когато имаме стягане на корема придружено с болка в областта на корема или кръста това са контракций.Аз обаче имах и едно пробождане,което вероятно било от някой
нерв,който беба е притиснала.Така ми беше обяснено.Продължавам с Магнерота и Гинепрала,но постепенно ще ги намалям.
Взеха ми пак секрет за Микробиолигия,в началото на 9-ти месец е задължително да се направи и ще слагам Полижинакс 10 дни
за изчистване на родовите канали,профилактично.Аз имам много обилно воднисто течение,но така и незнаем от какво,нямам
нито бактерий,нито гъби,поне на последните МБ,а аз ги правя на всеки 2 седмици (за мен е задължително).Така че сега почвам
Полижинакса и така.Може би ще раждам нормално,още неможем да се разберем със сигурност.То явно на момента ще се реши.
Това ми беше прегледа,общо взето.

Готика Добре дошла !!!
evil аз съм носила колан след раждането,обаче не си го купувах готов,а си го ших.
Исках да е до коленете и затова,пък и си го направих по-специален,за да мога да си обувам бельото върху него.
Мисля че ми помогна,ноооо е много неудобен.  ooooh!Пазя си го и мисля пак да го ползвам.
Аз раждах нормално и още на 10=тия ден започнах да го слагам,а
една приятелка след секцио изчака 1 месец и тогава сложи колан.За спортуването пак минимум месец трябва да се пазиш,
ако не и повече.Така казват лекарите,Никакво тежко,никакво напъване.
За стволовите клетки - ние няма да запазваме,нямам доверие и това е.Дано не се налага да се стига до тях. Praynig Praynig Praynig
Бургаските ни мами,много сте хубавки и с тези коремчета сигурно всички в ХЕПИ са ви се радвали!  Grinning
Мери  БРАВО,3 килограма си е много добре.
Няма ли да сложите снимки на големите тумбаци,аз вече сложих.Струва ми се че моя е много голям,и много му се кефя !
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=117
Пиша си поста вече повече от час  Crazy все за нещо  ставам от компа,затова сега ще публикувам и ако трябва ще допълвам.

Лека вечер на всички !  Hug

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 01:01 от izabela83

# 76
Здравейте Simple Smile

Честити празници и радости на всички!

Моля ви за съвет: и ние най-после се задействахме за креватче. Аз си бях харесала "Съни" на "Дибо",
http://www.dibobg.com/products.html#
но като го видях на място в магазина ме притесни това, че долното ниво е много ниско - пада се на около 30 см от земята (заедно с матрака). Продавачката ми даде идея ако ми се вижда ниско да си купя още 1 матрак (от евтините) и така ще стане с 10-на см по-високо.
То от една страна - добре, че като се махнат част от решетките ще е лесно на бебо да се качва и няма да пада отвисоко, ама май имаше някакви норми за височината на леглата, не помня заради праха ли... и не беше добре да е толкова ниско. А и ще трябва да се навеждам повече като го вдигам толкова от ниско...
Според вас това проблем ли е?
Гледам че всички легла от този тип са сякаш 1:1, явно е възприето. Не разбирам какво толкова им пречи да направят чекмеджето по-дълбоко - хем повече ще събира, хем нивото ще се повдигне Sad

# 77
izabela83 Много си добре  даже на снимките , какьв е проблема newsm78
Почивай си повече  tv, щом са били контракции и слушай докито ти какво казва  doctor
За сега лека нощ на всички  lovekiss

# 78
Добър вечер и от мен, нещо не ме лови съня, нещо ми е криво и кисело, ама няма на кого да си го изкарам, а трябва да ставам рано и цял ден ще съм като ударена с мокър парцал.  Crazy
Бубе мила, а ти защо не спиш? И не казваш, че имаш празник нали?  Hug
Честит рожден ден. Да си ни жива и здрава, все така усмихната и лъчезарна и да ни радваш с твоите римички. Желая ти много щастие и любов и две сладки бебенца през февруари.    bouquet

# 79
Бубе Честит рожден ден !!!
Да си жива и здрава и скоро да се радваш на малките си рожбички.
Всичко най-хубаво ти желая от сърце !

Разкрита си рано,рано  Laughing
Хайде като станеш,ще чакаме да почерпиш   party023

# 80
  • София
Бубееееее, много щастие, усмивки и сбъднати мечти, които февруари ще чукат на твоите врати:)  bouquet!

# 81
Бубе Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива, здрава и щастлива. Да се радваш на още две рожби през февруари.
Късмет миличка
  Hug Hug Hug

Изабелка пази се още малко, почивай си повечко.
Мери страхотни мерки на беба.
Дуол добре завърнала се, чудех се къде се изгуби  Hug

Бургаски мами много свежарски изглеждате пу пу.

Да питам пак за тези испански одеяла, за какво се използват и ако може някой да пусне снимка как изглеждат, направо ме заинтригувахте в миналата тема.

# 82
  • Варна
Бубе Честит Рожден Ден! newsm51

# 83
Честит Рожден Ден на бубето!!!Нека чтири ръчички да те гушкат през февруари!!!Много щастие,любов и късмет!!!

# 84
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕйййййййййййй такава изненада не бях очаквала , направо ме оставихте без думи   newsm09  АЛЕКС 99, изабелка ,ефросинка ,Естрелка , Зузулинка много сте ранобудни  цялата дружинка ,но сега ще ви почерпя с най -хубавите торти за 2007   за да си изберете коя ще хапвате newsm03

Мили мои мамчета, за миг поне си помечтайте
    и с мен на празнично настроение се отдайте !
Искам  заедно  най -щастливите мигове да споделим ,
и парчетата от тортите  с вас  по равно да си разделим !!!
Целувам ви много всички предварително ,
от сутринта ме изненадахте доста убедително !!!

Напьлнете пьлни и искрящи чаши
здрави и щастливи да дочакаме бебчетата наши !!!

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 09:02 от бубето 29

# 85
Бубееее, честит рожден ден и от мен....
Не мога като тебе рими да редя,
но ще се опитам моите пожелания
в стихче да ги подредя
и на теб усмивчица да подаря....
Желяа ти от все сърце
през февруари да гушнеш бебче,
не едно, а две....
Да си жива, да си здрава...
С рими всеки ден да ни сгряваш
и усмивки да ни подаряваш....
Това, което не съм го казала ти го давам с това букетче.....

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 09:15 от Iveto_86

# 86
Благодаря ти миличко ИВЧЕ 86 newsm51 А това  букетче чудно  бяло ... само любов и красота е насьбрало
МЕРСИ  newsm51 smile3525

# 87
  • Варна
Добро утро банда!
Честит празник на бубето 29  Нали празнуваш 3 в 1   Laughing все още ...

Благодаря и за отговорите за колана и спорта  Wink

Ей, как започва деня с шампанско...до довечера какво ли ще е  newsm78
Бургаския отбор много сте сладки  Simple Smile

# 88
ЕВИЛКА  smile3525  Да ,все още  за радост празнувам 3 в 1
 и това го поддьржам с каране на колело  newsm39  хахахааааааа...

# 89
Бубе,честит рожден ден!!!
Желая ти всичкото щастие на света и здрави и послушни бебенца през февруари!!!
Бургаските мами,много добре сте си изкарали,другият път ще направя всичко възможно да дойда и аз newsm10
aaa73,сега измерих леглото на Петьо от пода до матрака  и е 35 см,не мисля че е ниско newsm78.А пък и те май имат някакви стандарти детските легла и кошарки 1crib
Колан за след раждане аз предният път не съм носила,но сега и аз се чудя дали да не си взема Thinking,макар че още не знам как ще раждам,дали нормално или секцио.
Изабелка,много ти е хубаво тумбачето preggo,и аз тези дни ще щракна моето и ще го кача в албумчето Peace
Приятен ден на всички от мен newsm51

Общи условия

Активация на акаунт