Отговори
# 90
  • София
Бубе, честит рожден ден - желая ти много радости и щастие, здрави и пухкави бебенца  Simple Smile

Да ви споделя, на 27.12 за малко да ме вкарат в болница за няма нищо! Отивам на редовна ЖК и доки казва, че всичко е наред. Написа ми болничния и направлението за раждане. Мерят ми кръвното и какво се оказва 130/90, на минутата ми пише направление за приемане с диагноза - прееклампсия! Аз се паникьосах, обадих се на лекарката при която ще раждам и тя се смее, това кръвно не отговаряло на диагнозата, нужно било над 140/90 и то няколко пъти. Отидох да ме прегледа, всичко си е ок и кръвното също 115/75! Всичко това за няколко часа се случва, ама направо щях да умра от страх, не обичам болниците, а и за нова година да съм вътре. Сега си следя кръвното и е абсолютно нормално  Simple Smile!

ХУБАВ ДЕН!!!

# 91
Добро утро !  smile3507
Хвана ме безсънието май,с хиляди трудности успях да заспя към 5 часа и в 9 отворих очи,мъча се да се приспя
пак,ама .... нъц !  Вие така ли сте ? Като си спомня първия триместър неможех да се събудя,сега не мога да заспя... Laughing
Бубе мерси за тортичките , ще си взема и от двете  Peace

Тя Естрелка е питала вече,но и аз да си кажа. Слушам много за "испански одеала" но незнам на кои точно казвате така.
Ако може наистина да дадете някакъв линк.

......
Да питам пак за тези испански одеяла, за какво се използват и ако може някой да пусне снимка как изглеждат, направо ме заинтригувахте в миналата тема.

# 92
Честит Рожден ден, Бубе,  
Пожелавам ти всичко най-прекрасно здраве, щастие, късмет и вяра и най-великолепния подарък през февруари, две прекрасни и божествени съкровища.
Бургас, стрхотни сте на снимките, съжалявам, че не дойдох, но ми е навик да се разболявам преди празници smile3518
Ние заминаваме за Варна, там ще празнуваме.
Желая на всички весело посрещане на Новата Година. Нека тя бъде по-добра, по-спорна, по-щастлива. Нека се сбъднат мечтите ви и да се чувствате прекрасни и преизпълнени с нови сили, с нови емоции и с нови желания, и най-скъпоценни дар да получи всяка от вас през февруари. Забавлявайте се

# 93
Бубе, честит рожден ден!  bouquet
Испански одеала

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 12:40 от zdravi4

# 94
  • София
Бубе, да си жива и здрава, много щастлива!Благодаря ти за веселото настроение, което внасяш с пстовете си Grinning

Готика, добре си се завърнала Grinning Липсваха не  пъстрите постове Grinning

Мери, като чета за твойта бебка и все си представям  моето бебче, нали сме по едно и също време с теб Grinning

За пелените да допълня, аз също съм ги ползвала само за след баня , не съм повивала, но нашето педи искаше да си носим и по  две за консултация, да си постиаме на кантара и на масата за преобличане.

Пловдивски мами, да не забравите утре за срещата- К2 в 13ч. Ние след малко тръгваме за Пловдив, така че няма да съм на линия 3-4 дни. Затова искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година Grinning

# 95
Здравейте мили мамчета!
Честит Рожден Ден Бубе и аз се присъединявам към пожеланията за здрави и сладки бебчета и едно безпроблемно раждане   bouquet
Бургаски мамчета страхотни сте  Heart Eyes всички излъчвате позитивизъм и красота !!!
За себе си вече установих че разходките много не ми понасят. В Четвъртък ми се наложи да изляза на 3 пъти и се почувствах като развалина.Цяла нощ след това ми търняха краката.
Бях се поизпашила с хемоглобина си защото беше 87 и доторката ми каза че ако не се е повишил ще предприеме по-драстични мерки и евентуално някакви системи кито можели само в болнична обстановка да се прилагат. За щастие обаче се е покачил на 101 и очаквам че ще си остана само на хапчетата  Simple Smile
Да ви се похваля - вчера си взехме съдомиялна още не сме я свързали, но вече ми грее душата само като зная че я има. Край на безкрайното висене над чешмата  Laughing
Искам да попитам маиките които иат впечатления от количка Маг Ингланд Роял. Тя ми е последния фаворит в задълбочените ми размисли  Grinning Кофтито е че в Монана май няма да има от кде да я взема и ще се наложи да се ходи до София, но да му доиде времето пък ще му мислим!!!
Много цунки на всички и добро здраве - сега както на всеки от семейството му има по нещо се убеждавам, че най-щастлив трябва да е здравия човек  Hug

# 96
Бубе, желая ти от сърце най прекрасния празник днес  Hug Запази в себе си това настроение дълги години, бъди здрава и смела, чувствай се винаги най-обичаната и най-желаната мама и жена на света. ХИЛЯДИ ПРЕГРЪДКИ от мен  Hug Hug Hug

# 97
ЕЕЕЕЕЕЕЕ йййййййй,страхотно ви благодаря на всички ,за чудесните пожелания и думи ...
Момичета ,за такива ли говорите одеалца    http://shop.danet.bg/index.php?cPath=22_140&osCsid=dffe0c94e … 58a08786dd625fd21

Деси 26 браво за миялната машина smile3501
    smile3525 Роси боси , евелинар  и баленка мерси  smile3525

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 11:29 от бубето 29

# 98
Бубе, честит рожден ден! Желая ти да си най-обичаната и уважавана жена и майка!
Нямам снимка на испанските одеала, но ще потърся.
Изабела, радвам се, че си по-добре! Почивай си повечко и се пази, още мъничко остана!  Hug
Днес е мой ред да ме присвива коремчето, но май е от вчерашната вечеря. Татито беше така добричък да ме покани на вечеря навън и ходихме в един ливански и гръцки ресторант където храната беше  Sick. Много ме е яд, защото се бяхме запътили към "Егур егур", а там всеки път ме изкушават с невероятни специалитети и в последния момент се набутахме в този ресторант.
Сега ще отиваме при свеки да си вземем диването, че в къщи е прекалено подредено и има нужда малката хала да се развихри  Mr. Green. Само татито да свърши работа. Tired

# 99
ЧРД Бубе!
Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце,
Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 100
Който спи до късно събота и неделя, пропуска хубавите новини luvbed. Бубенце, пожелавам ти леко раждане, много, много щастие и енергия да се оправяш с гладничетата newsm64

# 101
Бубенце, мило човече, честит ти празник! Пожелавам ти да си много здрава, все така слънчева и прекрасна, усмихната и сееща усмивки! А през февруари най здравите и красиви бебета да гушкаш!

Одеялата не мога да покажа, нямам снимка, но ще гледам да направя на ивеното тия дни. Гледах линковете които сте дали но не виждам материята. Испанските са пухкави като къс губер, много дебели и топли,не се скубят, много са меки, с чудни десени. Става за количка за големите студове и за легло по натам, Ива сега спи с него. Нашето е ползвано 3 години и е като чисто ново, за това търся истинско, тези по магазините ми се струват сега различни и малко ме съмнява качеството. Но си поръчах от София за мен и сестра ми, от старото ми магазинче, надявам се след празниците да ми ги пратят.
Ивенце, благодаря, нагушках и намачках Ива от теб! Hug
Деси честита миялна! Със здраве да си я ползваш!
Да вземем да излезем до парка с Ивата докато пече. Хубав ден на всички ви!

П.П. Днес е термина на систера, чакам с трепет и чак ми се мае главата от вълнение  Praynig Господ да я пази и помага!

# 102
Отново мерси на всички за супер пожеланията , МЕРИ стискаме палци за сестра ти , дано всичко е ок ,пиши новини ако има после   bouquet

newsm51ЩОМ СЬМ ПРЕДИЗВИКАЛА У ВАС УСМИВКА
НАЙ-ГОЛЯМА СЬМ ЩАСТЛИВКА  newsm51 smile3525

# 103
  • Варна
Честит Рожден Ден Бубенце   bouquet
Да си ни жива и здрава и все така жизнерадостна и мила  Hug
Ех Бургас много сте сладки, както винаги Wink
Явно всички сме започнали да се шашкаме, защото и аз се разходих до родилното на 25.12  Blush но слава богу всичко е ОК.
Започнах сериозно с подготовките за бебо, останаха ми още няколко дреболийки и бебо вече може да ни изненадва  Mr. Green

# 104
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  БУБЕ   Tada  party023
Пожелавам ти много здраве, много положителни емоции и най-вече търпение,за да си най-страхотната мама на порасналото си семейство.
Бургаски мами - страхотни сте,незнам защо се притеснявате от размерите си - изглеждате великолепно Heart Eyes
Аз не съм от най-редовните във форума,но се радвам на добрите новини на всяка една от вас и се тревожа,когато има проблеми.  Общо взето форума се оказа един малък отделен свят за мен и без него незнам дали щях да се справя с бушуващите хормони, с всички онези въпросчета, които за небременните сигурно са глупави, с дребните болежки или просто емоцията от поредния видеозон......и сладките римички на Бубето.....и съветите на Мери.....
ОООХХХХХ много се разчуствах, просто исках да ви кажа, че в този наш малък свят се чувствам много уютно, а сигурна съм,че и с вас е така ....да сте ми живи, здрави и много, много щастливи майки, бъдете все така искрени и добронамерени и така живота ни ще бъде малко по-добър и по-лесен.
Желая на всички весело посрещане на 2008г. 

Общи условия

Активация на акаунт