Отговори
# 195
Karry, честит рожден ден, мила. На хубава дата си се родила. Да си жива и здрава, много, много щастлива и обичана. Приятно изкарване на двойния празник и нека се сбъднат всичките ти желания, а най-хубавото подаръче ще дойде през февруари да те гушка.
Ама тортата е супер, ще си резна едно парченце.  Laughing

# 196
Karry, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти smile3510!

# 197
Радвам се че пак пишеш Pile_5 - вече се чудехме къде се загуби!
Ефросинка - моите съболезнования за дядо ти  Sad Дано остане като светъл спомен в душата ти, и там да живее завинаги. Моите и двамата вече са на "оня свят" от доста време, единия от 13 години, другия от 5... Мама също я няма, след няколко месеца ще станат 2 години, а толкова много ми липсва! Особено сега когато чакаме новото бебе, но се радвам че доживя да види поне едно внуче.  Simple Smile
Иначе празника ще си ни бъде в тесен семеен кръг, ние 3мата с Вики и Ники и неговите родители. Тази година поне не е на смяна на бензиностанцията, като предните 2, та можем да си прекараме нормално.  Wink Миналата нова година я карах на бензиностанцията с него http://store3.data.bg/thedragonbg/novagodina07.jpg

Karry - Честит Рожден Ден!!! И нека хиляди звезди огряват пътя твой, а дългите години да се изнижат като бисери безценни, и всеки бисер да е пълен със спомени, които да те топлят!

# 198
КАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 199
Karry,честит рожден ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
karry Честит Рожден ден,
Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни. Дните да минават и да не тежът, годините да се трупат и да не личът.
Приятно изкарване на Рожденият ден и хубаво посрещане на новата 2008 година.

# 201
  • Варна
Послучай Новата година моя поздрав приемете
и нека радости големи Ви носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите Ваши в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.  

искам да ви попитам понеже сте с по-ранни термини от моят, когато си уговаряте датата за раждане, колко по -рано разрешава лекаря че можете да родите от термина

# 202
  • гр.София, далече, далече на Запад
Карри, Честит Рожден Ден и от мен Hug
Много здраве, щастие, късмет и хиляди сбъднати мечти за рожденият ти ден.

Ефросинка, мойте съболезнования -  Sad винаги е болезнено да губиш близък човек.

Момичета, ако не успея да се включа до края на деня - на всички весело посрещане на Новата 2008 година. За всички нас - тя ще съдбовна!Весело посрещане на празника и нека днес да загърбим всичко лошо и да погледнем напред с усмивка и много надежди, за по -добра, по-хубава и по благодатна година.
Целувам Ви всички ...и се радвам много, че ви познавам.!

# 203
Kарри Честит Рожден Ден ! Да си здрава и много спокойна и щастлива, а Февруари да те дари с едно здраво и сладко бебче!!!
Весело посрещане на Новата Година на всички Мамчета! За всички ни 2008 г. ще е незабравима, затова ви желая здраве и сили за да посрещнем с готовност най-приятната отговорност за една Жена - да стане майка!!!Целувам ви и  Hug

# 204
Весело посрещане на Новата година ,
да сте живи и здрави всички и
живи и здрави бебета скоро ,
само да ни радват !

Ефросина
,  моите съболезнования за дядо ти! ( И моят дядо почина миналата седмица ,  не съм ходила на погребение и на другите работи ) .  Бъди силна.  А за Втора Градска Болница ,  имам няколко приятелки и познати раждали там ,  всички са доволни. Ти ще видиш и сама ще си направиш изводите .  Знам че бебетата стоят при майките през деня ,  за през нощта не съм сигурна ! Успех !

Хубав ден!

Hug Hug Hug

# 205
Пожелавам на всички вас както и на себе си другата година да се радваме на най-здравите и прекрасни бебчета и да бъдем благословени,щастливи майки!!!Да ни радват нашите слънчица!!!Да бъдем добри майки и да имаме леко раждане.. Praynig Весело изкарване тази вечер с големите тумбачета радвайте им се докато не сме започнали да ги разменяме за малки бебешори!!!

# 206
Момичета сигурно няма да мога да вляза повече във форума  за тази година.
Моите съболезнования на Ефросина, Роси оправяй се и дано не те спохождат повече такива болежки.
Искам да пожелая на всички весело изкарване на Нова година, посрещнете я с усмивка , за да може така усмихнати да я изкарате цялата!Знам , че всички ще си пожелаем здрави бебчета и сплотено семейство в новогодишния час и дано тези наши  желания се сбъднат!
Целувки на всички!!!
До догодина! Hug

# 207
Karry Честит рождем ден !!!
Бъди жива и здрава и много щастлива.Съвсем скоро да те радва и малкото бебче което чакаш!

ephrossina и alina_si съболезнования за дядовците ви! Flowers Rose Flowers Rose

Роси,дано си се оправила вече напълно ! Много съжалявам за неприятната случка,
добре че всияко е свършило благопоучно и са те пуснали от болницата.И аз като
останалите искренно се надявам здравословните ти проблеми да останат в старата
година,а през новата 2008 да нямаш никакви тревоги.

Весело посрещане на новата 2008 година !
Нека всички бъдем живи и здрави и горди родители
на така чаканите от нас дечица !

# 208
кари честит рожден ден и от мен!бъди много здрава това е най важното.весело изкарване на всички довечера!между другото да питам текло ли ви е кръв от носа? Sadснощи както си спях и ми текна .незнам на какво се дължи дали е опасно???моля някой ако знае да каже че само за тва мисля и се депресирвам Praynig Cry

# 209
Искам само да ви кажа колко много ви обичам.
  Hug Hug Hug
Пожелавам на всички ви незабравима нощ, нека страданията и болката останат в старата година, а новата да я посрещнем с много усмивки и оптимизъм защото ни предстои най- прекрасното събитие. Прегръщам те ephrossina  Hug Hug Hug, а на Karry пожелавам двойни емоции днес .... и само положителни. newsm59
Аз се стабилизирам постепенно и се надявам сърцето да започне да ме слуша повече  Kissing Heart а кръвното да си е в границите на нормалното до като родя newsm26
Прегръщам ви всички и още веднъж в иблагодаря за подкрепата и милите думи.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт