Споделете 39

• 26 291
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 990
Паркингът отсреща е затрупан и колите са отдолу Whistling

# 991
Заспало, Кампари, заспало Simple Smile А на перона - видяхме други приятели, хъх, как сме се разминали от чист мързел (и незнание, че сме заедно в Бургас, де)

Беше ми.. уютно в Бургас. Приятелски град.
А София ни смая, с тоя сняг. Днес към 40 минути си чистих колата и около нея. Чувствах се героично - смела, борбена, сама срещу природните стихии, брулена от ветровете, но дръзка и непобедима..
айде стига съм си измисляла  Laughing

# 992
Благодаря за съветите!,
Ще изпия два аулина преди да легна, а утре  ще трябва да посетя джипито ни.
Добро начало на новата година, няма що!! Confused

Чесън, много се радвам, че се запознахме.Беше ми приятно във вашата компания.

# 993
Чувствах се героично - смела, борбена, сама срещу природните стихии, брулена от ветровете, но дръзка и непобедима..

И аз така , катерейки се по любимия хълм. И вятър насреща духаше със снежинки, а колата и хлябът тежаха в нежните ми ръце. Но аз упорито и борбено катерех ....Обикновено го взимам за около 15 мин на качване, сега ми отне половин час. Разбрах защо, когато запръска снежец, такситата ми задават въпроса "Горе чисто ли е". И отговора знам - не е  Crazy, няма и да бъде.

# 994
Ами аз от единия край на Разград с гръб към подстанцията ги виждах цяла вечер по небето, сутринта разбрах какво е. По права линия е около 5 км. Голямата искра си е голяма искра.
Чети искроразряд, пробив в диелектрик, диелектрична якост, означава се с епсилон.
На небето киловолтите са по-големи, но и разстоянието до там е по-голямо. Не знам след 20 000 и 36 000 волта кое е следващото стандартно напрежение по БДС. Това явление, естествено се наблюдава при влажен въздух и влажен, лепнещ сняг.
Тия изпитания за пробив във въздуха съм ги провеждал в ел факултета на първия етаж на ВМЕИ Варна при доц. Барудов.
Може да гледате гърмежи на различни подстанции. Във Варна влагата е солена, което е благоприятстващ фактор.

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 22:43 от Wolf

# 995
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=695 . secretgarden, това е идеално за скърцаща детска количка, не знам дали е подходящо за теб.
Wolf, благодаря за отговора, почти нищо не разбрах. Crazy

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 22:48 от galll

# 996
Барудов още преподава.
Оказа се че човекът, грозно подвел Илия Илиев бил от Разград. Wolf, влязохте в новините.

# 997
Чи той Барудов два мандата ректор беше, оу!

Ел факултата не е мръднал от втората св.  Crazy Аз от тогаз го повнъ Joy Joy Joy

# 998
Само съм го чувала Барудовия, пътят ми за добро или лошо не минава през МЕИ.

# 999
Да бе, с корумпирани полицаи. Миналата пролет попаднах в двора на ВМЕИ-то. Изпаднах в умиления. Дворът от степен, бе станал парков. Взех си едно дълго кафе и стоях на една пейка. Дойдоха двама студенти и взеха да коментират изпит по ОЕ. И им викам, момчета, по мое време Дишко Дишлиев колеше и бесеше по ОЕ, а те викат - още коли и беси.

# 1 000
  • на село
Еха, носталгия по МЕИ-то  Mr. Green.
По мое време май Барудов беше ректор, или се бъркам, може и да съм позабравила.

Моите най -ярки спомени са свързани с доц. Юдов, мъчеше ме с един инвертор.
А математиките с Гаго Точков.

# 1 001
Само съм го чувала Барудовия, пътят ми за добро или лошо не минава през МЕИ.
За добро е, нали знаеш къде свъшва. В терапията. (И мъжът ми е учил там).

# 1 002
за бъбреци гледам си говорите,червена урина от бъбреци ли е... Thinking дали да пускам тема в здравния Thinking

# 1 003
1984г започно строежът на психиатрията. Вицът беше, че ще има алея на отличника.
20г по-късно вицът бе, че ако студентите покажат добър успех, ще им направят топла връзка.

# 1 004
Вълчо, ти ли си на аватара Mr. Green? Каква брада!

Общи условия

Активация на акаунт