Споделете 39

• 26 283
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 1 035
  • на пясъка при черупките от миди
изобщо не ми се става от топлото легло, гушкайки се с мъжо  Mr. Green, а трябва да ходя на работа  Sick

# 1 036
Споделям докато не съм го забрвила - тази нощ сънувах мечтания си MP3 Player, че ми го подаряват за рождения ден, който е след седмица...Сега ми остава да се надявам сънят ми да е пророчески също като този на Джането  Blush

Марче, стискам палци всичко да мине възможно най-добре за теб Hug

# 1 037
  • Стара Загора
Споделям, че ми писна от даскалки.
Айде със здраве.
Пляс, пляс по ръцете.....

# 1 038
Сийке днес няма девствени работи май Whistling

Няма.  Tired
То не, че няма, ама не можах да им се нарадвам от гадния вятър. Цялата ми същност беше концентрирана да не ме отвее нанякъде.
Ей, тва жените угода нямаме! Като няма сняг, що няма, като има - що има и вятър... Тц, тц, тц...

# 1 039
Даскалката в къщи изпадна в умиление, докато си пием кафето.
Гледахме канал 1, журналиста Виктор Николаев. На госпожата ученичето.

# 1 040
В Бургас днес също има сняг,не е кой знае колко много,но има.Но и духа вятър-децата май ще поиграят само на терасата малко. Rolling Eyes

# 1 041
Ама сте обстоятелствени  Grinning
Чакам с нетърпение Ники да се събуди и да ходим да се бухаме в снега. Дано е оцелял и да не се показала мръсотията. От балкона ни се вижда само тясно каре, отвсякъде кооперации, но по средата има останала стара къщурка с дърво и кучешка колибка. Покрити са със сняг  Grinning

# 1 042
След едно- две оплаквания и преразказ на чутото по паркове и градинки Милото ми купи Mp4 плеър за РД. Голям рахат, ей. Пъхам тапите в ушите, слушам Бари Уайт примерно и хич не ми дреме за хорските приказки. А при това съм си извела детето без чорапи, представете си.

Чувала съм че браковете между лекари били най нетрайни. Познавам обаче  едни такива, от десетина години май са заедно, ако не са станали и повече. И комбинация лекар- счетоводителка имам пред очите си, изневерява й, което обаче не е гаранция за нетраен брак по принцип newsm78.
За различията не смея да се изказвам- ние сме с едно и също образование, работим в една и съща банка, имаме 12 години разлика ( т.е. сме една и съща зодия и по китайския календар), и двамата сме скорпиони...поживем, увидем.

# 1 043
Доброутро! Сънувах големи глупости цяла нощ, боли ме главата.
Естер, те са му колежки, мнго били зле професионално, за е...е ставаха ли, не ставаха ли- вече не помня, и други глупости имаше- не си чистели тоалетната. , например. Извинявам се,  естер е виновна!:mrgreen:
Рокси, браковете  между лекари са нетрайни, колегите не искам да ги коментирам кви мъже са, че нали не е хубаво да се обобщава.

# 1 044
  • София
 Абе вчера започнах да кашлям и днес вече съм много зле. Като кашлям имам чувството, че всичко ме боли - гърдите, гърлото, цялото лице и главата. Направо е ужасно. А ми нямаше нищо предната вечер newsm78
Както обикновено си назначих самолечение, но се притеснявам, че ако не съм улучила лекарствата пак ще стигна до антибиотик. Не знам дали ще успеем да се завлечем до лекарят довечера.

Дренка и аз сънувах абсолютни глупости, да ми се чуди човек от къде ги насметох  ooooh! Въобще не можах да си почина.

Майка ми пак започва да ми води политика да сме оставили малкият да си постои при тях, да не ходи на градина, че много студено, болни и т.н. И това всяка година зимата. Аз отказвам и после недай си боже да се разболее дете - Ние нали ти казахме, ама ти...

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 10:19 от Етиа

# 1 045
А, Дренка, аз мислех, че е казал някой лаф, а това, което описваш не е до програмисти, жени или мъже, а до човек...

Абе искам да питам, ако жената е бременна, но все още не знае (то нали все разбира, когато е на няколко седмици вече), а през това време докато не е знаела е пила алкохол, макар и малко, опасно ли е...Винаги ми е бил чуден тоя въпрос, защото нали няма как да знаеш за бременността от самото и начало...

# 1 046
ами тогава се и пие, и пуши, и се правят сума ти щуротии.  За опасностите - има ги винаги, навсякъде и всякакви.

# 1 047
  • Стара Загора
Абе искам да питам, ако жената е бременна, но все още не знае (то нали все разбира, когато е на няколко седмици вече), а през това време докато не е знаела е пила алкохол, макар и малко, опасно ли е...Винаги ми е бил чуден тоя въпрос, защото нали няма как да знаеш за бременността от самото и начало...
.....То като се замислиш толкова дълбоко някои жени пият и пушат и до деветия месец така, че...
Месецът в който забременях със Слави ми беше най-пиянския и най-пушаческия  Crazy

# 1 048
Ох, да се изкажа преди да съм ви изчела, че интересни неща сте коментирали.
За времето и обстановката - тук пекна слънце. Снощи полвината ни вход нямахме три часа ток. Отидох на бар с приятелка пианистка, която живее във Виена и се виждаме три пъти в годината. Порязах се на капачката на бира. Що не ги носят отворени. Едва щрапах през снега.

За връзките - и на мен ми е по-интересно като са с различни образования, области. Да речем съчетание хуманитарни науки - природни науки или точни науки-хуманитарни или медицина-музика...имам наблюдения от двойки в тия области. Винаги има теми за разговори извън битовизмите. Лично на мен ми е интересно в такива разговори да намирам общи неща между областите, абе всичко интердисциплинарно ми е забавно.

За децата и телевизора - максимално ограничавам. Напоследък ми е трудно, много е зарибена по Франклин. До тригодишна не е гледала нищо, освен Бон-Бон в неделя сутрин. Час и полвина на ден ми се струва много, Яна с дни не гледа филмчета, използвам ги за моменти, когато наистина вече не ми се занимава с нея или да свърша нещо. Съботно-неделно може. Засега иска да спирам всичко, на което има страшни моменти и общо взето е фенка на Франклин и Мечо Пух. Ето сега от сутринта поне час сме чели книжки. сега пее и игорае с кукли, реди пъзели, разглежда мои стари албуми, танцува си. сега почна да яде мухи, ближе с език на-различни неща от къщата и е франклинка.

За червената урина - в Англия за около месец - два по цял ден докато берях ядях от ягодите. по цял ден само това, а вечер вечерях друга храна. На две от нивите в края на деня виняги пикаех червено, бяха едни с огромни ягоди и капково напояване. Ох, изяждах огромни количества.

Забравих за какво друго сте говорели, Вълчо си е по-як с брада, ако съм на жена му ще го карам и лятото да си я задържи, ама доста доста по-къса, просто набола някаква, най-много едноседмична. Макар, че за 40-50 годишен мъж едноседмична сигурно е по-дълга от на 25-30 годишен....  newsm78

Кфи ме да съм обстоятелствена, много ми липсва женска компания и бърборене, замествам липсата и с вас. както беше казала всеобщата ви любимка Лни - невъзможно ми е да се изразявам кратко.

# 1 049
Дам, явно мъниците в коремите са издръжливи...защото аз за себе си като съм се замисляла, поне не пуша, но понякога пия колкото да се каже, че съм пила, ама...или пък пия лекарства, а не винаги може да съм сигурна дали положението е чисто, особено преди всякакво закъснение. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт