Споделете 39

• 26 290
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 1 020
Нашите интереси, с изключение на моя към бебетата, са общи.Хубаво е, препоръчваме си книги, групи, учи ме да се бия, подари ми кинжал  Mr. Green Преди да се запозная с него, умирах от възхищание по хладни оръжия в разни магазини. Особено ками и кинжали. Изработката им, остротата, направо в транс ме хвърляха. Но никога не бях докосвала в реална обстановка подобно нещо. Освен нож за ядене Mr. Green Та това беше и една от причините да се запознаем. После ме учи да се бия...Не ми дава неговата катана, но ми е обещал да ми подари една. Засега тренираме само с бокени, защото дръжката на катаната се откачи. Той е невероятен по време на тренировка, с двата бокена. Такива изящни движения, такава красота...Отплеснах се. Ми обичкам го, пък Heart Eyes Blush

# 1 021
Ео, в този ред на мисли мога да кажа...Той е невероятен като е на компютъра, а още повече ако е на повече от един компютри. Такива изящни движения, такава красота, такава сериозност, такава концентираност, такъв плам в очите...отплеснах се. Ми дразни ме, пък  Mr. Green
/особено ако междувременно се опитвам да му привлека вниманието/

# 1 022
Споделям интересен подпис. Интересно ми е, какво ли е посланието на ани меткалф?

# 1 023
Не мога да не споделя, нета ми по принцип си ок, но сега нещо се опитвам да си проверя пощата в абв-то, а то се бави сто часа, при което, за стотни от секундата през главата ми мина мисъл: дали не е от тоя сняг  Crazy Време е да си лягам, явно. Лека нощ. До утре.

П.П. Мила ми Цветанке, посланието на ... трудно ми е да го напиша е - информирай модератор  Wink

# 1 024
Естер, на програмистката страна от него харесвам само това, че евентуално някога би трябвало да печели повече от мен Mr. Green
Иначе дословно мога да те копирам. Laughing
Цветанке, размисли ме. newsm78 Може би да не ходим с платформи по плочки?

# 1 025
Ау, обърках се да вляза в рецептите, да търся нещо за лазаня. Свят ми се зави, поне 30 теми излязоха. Ео пак ще си маца нещо там сбрано от всички рецепти. Thinking

# 1 026
Споделям, че си лягам с чужд мъж в семейната спалня, докато мъжа ми в другата стая гледа телевизия и няма нищо против.
С Борис Виан, да не си помислите, че сме извратени нещо... Mr. Green

# 1 027
Посланието от подписа на Ани Меткалф
призовава към нечистоплътност. Толкова
лъснат под не води на добре. Бъдете мръсни.

А видяхте ли аватара на Буба? Това дали е тя?
Или е някой нашумял български травестит?
Моля за извинение, но не съм наясно с развитието
на така наречената българска култура. Познавам
само Бате Енчо и Христо Гърбов, и то облечени.

# 1 028
Съвсем натурална Буба си е, Лиске. И да, аз също мисля, че е красива. За умствения и багаж нямам мнение все още.

# 1 029
Споделям, че съм болна. Мразя да съм болна. Ако не бях щяхме да излезем днес с детето и мъжа ми навън и да повозиме малкия с шейната. Дано бързо да се оправя  Praynig

# 1 030
Ще споделя нещо, което не споделих на домашните Mr. GreenДокато готвех ве4ерята, обърках бутилките и вместо доматен сок изсипах неразреден плодов сироп в яденето. Добре, че спрях бързо и се опитах да изгреба сиропа. После замаскирах положението  с кубчета бульони и подправки разни. Резултатът е, че никой не усети грешката и всички си хапнаха доволно. Mr. Green Хепи енд.

# 1 031
Споделям, че се събудих в 4.45 и не мога да заспя.
Малко ми е нервно. Днес ще проведа разговор, който избягвам цяла година, а след него нищо не се знае  Confused
Е, знае се...но се надявам да не се случи.
После ще ви мрънкам  Laughing

# 1 032
за бъбреци гледам си говорите,червена урина от бъбреци ли е... Thinking дали да пускам тема в здравния Thinking

Гледам, че снощи сте нищили пикливи теми.  Mr. Green
Червена урина може да не е само от бъбреци. Историята познава случаи, в които се дължи на прием на лекарства (амидофен, някои антибиотици и др.), на оцветители в храната (там асортиментът е прекалено богат, ще ме баМнат, ако почна да изброявам) или напитките (същото!).
Така че спокойно, моряци, място за паника няма. Корабът потъва, най-близката суша е дъното, вода има за всички!  Hug

# 1 033
  • Стара Загора
Споделям - преживях ноща  Mr. Green
Сийке днес няма девствени работи май Whistling
Подписът - ония с посланието го няма вече.

# 1 034
Хера, да те уча ли как се членува в женски род Whistling
Пляс, пляс по ръцете, дето все им идва да поправят грешки Crazy

Общи условия

Активация на акаунт