Споделете 39

• 26 281
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 1 050
Абе искам да питам, ако жената е бременна, но все още не знае (то нали все разбира, когато е на няколко седмици вече), а през това време докато не е знаела е пила алкохол, макар и малко, опасно ли е...Винаги ми е бил чуден тоя въпрос, защото нали няма как да знаеш за бременността от самото и начало...
.....То като се замислиш толкова дълбоко някои жени пият и пушат и до деветия месец така, че...
Месецът в който забременях със Слави ми беше най-пиянския и най-пушаческия  Crazy

Пък аз с Яна май бях смъркала амфети веднъж, за да ходя на парти и да танцувам цяла нощ...е, не бих го направила, ако знаех, че съм брем. Сега на форумското парти знаех, че съм бременна, но още не ми ставаше лошо и гаврътнах две чаши мерло, без храна. Тъпо е ако е системно, особено цигарите.

# 1 051
А явно първите симптоми (различните такива) се появяват след 3-та, 4-та седмица или поне аз оставам с такива впечатления. В смисъл примерно първите дни и седмици след забременяването може да не усетиш по нищо...Или е индивидуално и някои усещат още от първия ден  newsm78  Абе питам си, образовам се...

# 1 052
Естер, така е, ама той си говори за жените- програмисти. Аз само предавам, нямам общо Mr. Green
НЕ се притеснявай толкова за пиене, пушене и пр.

# 1 053
индивидуално е. Аз мога да не се усетя, докато ми порасне корем. Излъгах, де  Wink но добре, че направих тест, че щях да съм още в чуденка.

# 1 054
  • Стара Загора
А явно първите симптоми (различните такива) се появяват след 3-та, 4-та седмица или поне аз оставам с такива впечатления. В смисъл примерно първите дни и седмици след забременяването може да не усетиш по нищо...Или е индивидуално и някои усещат още от първия ден  newsm78  Абе питам си, образовам се...
Симптоми нямах аз въобще...добре, че докторката видя плоден сак иначе щях да се пиша още в графата небременни. Нито болезнени гърди...нито гадене..нито повръщане...нито по-късно кафява линия на корема...добре, че родих а не беше просто дебелеене Mr. Green
Аз мога да не се усетя, докато ми порасне корем.
По този признак може да се усетя и в осмия месец /тогава ми пролича със Слави/ Mr. Green

# 1 055
Сигурно е по-лесно да разбереш, че си бременна без да си правила тестове и т.н. ако си била вече бременна с друго дете, ако очакваш, че е възможно да си бременна и изобщо ако имаш нетипични досега сипмтоми. Тъй като при мен към момента не е изпълнено нито едното, питам за да съм подготвена поне теоретично за него ден  Wink

# 1 056
Ако тоя, на когото изневеряват, не научи никога. Той може да бъде точно толкова щастлив, колкото ако не му изневеряваха. Това е основателна причина да не се съмняваме, да не търсим и ровим.
Ние сме абсолютно еднакви, специалност, профил и т.н. Снощи сънувах много странен /за мен/ сън. Подреждах голяма раница, с много външни джобове, брезентова. Жена ми и още една друга жена, която ту беше кумицата ни, ту една нейна приятелка. Двете седяха излегнати. Жена ми през цялото време мърмореше, че джобовете й висят, а аз я убеждавах, че дори и с дамски превръзки да ги напълня, пак ще висят, защото такава им е конструкцията. Накрая ми писна и й наговорих маса глупости, разсъждения на тема аналогия между жена и гайда. Как трябва от време на време да се надува, как или квичи, или ручи, според това кои дупки си запушил, как не може всички дупки да са запушени, да млъкне, и как накрая ще я обърна наопаки. Абе глупости.

# 1 057
Дам, явно мъниците в коремите са издръжливи...защото аз за себе си като съм се замисляла, поне не пуша, но понякога пия колкото да се каже, че съм пила, ама...или пък пия лекарства, а не винаги може да съм сигурна дали положението е чисто, особено преди всякакво закъснение. Благодаря.

По принцип по дебелите книги пише , че когато почнеш да бебеправиш-умишлено-трябва и двамата да спрат алкохол и цигари. Да живеят много, ама много здравословно.
Аз лично, когато направихме Станислав, също не съм знаела, бяхме на море, пиех си вечер бяло винце, червено, биричка...........а пък в ранна бременност ми се е случвало да изпия 2-3 ацефеина поради силно главоболие. Ми освен, че е БЯС, нищо друго не виждам да му е увредено. Все пак, трябва да се подхожда с внимание.

Почнах от снощи да пия силните отрови и днес една идея ми е просветнало.

# 1 058
Сигурно е по-лесно да разбереш, че си бременна без да си правила тестове и т.н. ако си била вече бременна с друго дете, ако очакваш, че е възможно да си бременна и изобщо ако имаш нетипични досега сипмтоми. Тъй като при мен към момента не е изпълнено нито едното, питам за да съм подготвена поне теоретично за него ден  Wink
Абе аз признаци съм имала от самото начало, ама си мислех, че ги дължа на друго.
Например, сутрин едвам изтрайвах и бягах веднага за банички. Освен това ми се появи течение.....и си викам как става тоя номер, при положение, че не ползвма басейн? newsm78
А....и нощем ставах до ВЦ.
Но голямото гадене и повръщане почнаха след като се прибрахме в Сф, тоест, някъде 8-9 седмица.

# 1 059
Абсолютно индивидуално. Аз преположих още след половият акт, че съм забременяла. На другият ден вече усещах специфичен вкус в устата, нищо чудно да съм си внушила. Към 4та седмица, тоест около две седмици чисти след забременяването си бях сигурна. В пета - три седмици след акта -  вече повръщах яко. А тогава още и на видеозон може да не се разбере. Нямаше да ме приемат в болницата, защото не са минали 14 дни от закъснението и нямало да се установи бременност, можело и от гастрит да повръщам. Даже минах по друга клинична пътека.
Естер, обикновено след закъснението на менструацията почват да усещат повечето жени...хормонът, който се отделя се увеличава постепенно май.

# 1 060
Дам, а току що от теб, ДеЩо, научавам (невежа съм, знам  Embarassed), че първата седмица се брои две седмици преди самото забеременяване, т.е. от последния цикъл явно. А аз досега си мислех, че броенето си почва от предполагаемата дата на забременяване... Embarassed

# 1 061
  • Стара Загора
Дам, а току що от теб, ДеЩо, научавам (невежа съм, знам  Embarassed), че първата седмица се брои две седмици преди самото забеременяване, т.е. от последния цикъл явно. А аз досега си мислех, че броенето си почва от предполагаемата дата на забременяване... Embarassed
Датата на М се води 4 г.с...една седмица закъснение - 5 г.с......40г.с е термина.

# 1 062
Естер, какви са тия размисли, да не ставам леля Whistling Да не те е хванало проклятието от първа страница  Mr. Green
Споделям новия си десктоп:

# 1 063
Майко, колко заблудена съм била. Интересно. Дори и ако си сигурен кога точно си забременял, такова е броенето значи. Ето защо са общо 40 г.с. а аз се чудих защо не ми излизат сметките, че 9 месеца по 4 седмици са 36, а не 40. То досега не съм се и заинтересувала за тези неща, откъде да ги науча.

Ео, не знам, рано е да се правят тестове, въпреки че според новите изчисления ако има нещо, то би било в почти 3 г.с.  Crazy

# 1 064
Mr. Green Mr. Green
тази дата обикновено никога не може да се знае 100%.Затова се прави това изчисление с гестационните седмици.
А ти имаш ли някакви подозрения? Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт