Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 794
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ние сме 32 номер , ако това е всъщност номера-на входиране на молбата ни. това ли се гледа?

# 106
  • Варна
Ами не съм много сигурна.... но при 120 подали молби от сутринта до обяд - така ми казаха - при условие, че на повечето места целия прием е за 60 деца средно в ясла, просто шанса на такива като нас с номера от 98 и нататък - шанс нулев ....  Rolling Eyes май наистина ако искахме да имаме шанс, трябваше от снощи да сме пред яслата.... щото е имало и такива де  #Crazy

# 107
За яслата подадох молба когато Ралица беше на 6 месеца и вече бях закъсняла.
Влезнахме Октомври и то със съвсем случайно открита връзка и пак ми разправяха че детето ми е малко и ако мода да изчакам 3-4 мес.
Успех все пак и дано да ви приемат  по-рано Peace

# 108
За много години!
Честито на именничките, честито и на рожденничките Симби и мама Пастичка! Бъдете здрави и усмихнати!
  Галюшина, ама много ти отива късата прическа, както и на Кабранска, чак и аз се замислих да се подстрижа толкова късо, ама нямам смелост нещо Blush
  Да ви се похваля, че на 31-ви декември съм станала леля Simple Smile Братовчетка ми е родила бебе София, баш на рожденния си ден Laughing и тя тогава е родена, каква случайност. Много съм щастлива и се опитвам да се свържа с нея и не успявам Thinking, няма да се откажа обаче.
  Новата година и ние прекарахме с няколко семейства, децки смях и много хубава храна. По-късно и аз ще пусна някоя снимчица.

# 109
  • София
Момичета, тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251912.0
са условията за прием в ясли и детски в софийските ОДЗ  и ЦДГ тази година, обърнете внимание, че старите молби не важат и че подаването на нови става от 4 февруари само по електроенен път!

# 110
  • София
За много години! Да сте здрави, щастливи и все така весели!
Видях, че не сте ме забравили-въпреки моята несериозност Embarassed-не съм писала от сто години. Много мило ми стана за поздравленията, за рождения ми ден. Heart EyesПрекрасни сте! Пък аз ще Ви пусна някоя снимка , за да се подмажа и да ме мъмрите по-малко. Люба, за теб специални благодарности. Скриваш ми шапката, как успяваш да се справяш с всичко, че и никого не забравяш  Heart Eyes
Да взема да почерпя накрая
Поздравявам и моята астрална близначка Пастичка - прекрасно настроение в този снежен ден, да ни върви като по вода(агрегатното състояние е малко променено).  bouquet
Сиска, Чести Имен ден да получиш най-желания подарък   bouquet
Ние сме добре. Аз работя, доста усилено и не че се оправдавам, но не успявам да следя редовно какво пишете, а за отчет не ми стигат сили Embarassed Ще се опитам да се организирам по-добре.
Дребка се гледат с една жена, да чукам на дърво много съм доволна. Голям бяс е, но лелята не се оплаква. Видях обсъждате въпроса с яслите, аз реших и тази година да си седи в къщи, пък догодина живот и здраве ще мисля. А и нашето педи препоръча, след толкова боледуване да изчакам с яслите.
Малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84376&photo=18
Ще се опитам да компенсирам дългото ми отсъствие с още мат'риал тези дни. Wink
Приятна вечер на всички.

# 111
Добре,че си сипах сама,че Чемширова никаква я няма с питиетата Crossing Arms,да черпя и вас  по едно домашно червено:
Смайли,не се чуди..коса е -расте...а и като смениш прическата се чустваш нов човек/да не казвам,че и поддръжката е по-лесна като е по-малко/...а ако те е страх да рискуваш-пробвай първо тук/аз тая вечер колко време изгубих с тоя сайт....но можеш да сменяш дължини,кичури да слагаш......гримове да пробваш,очила...иска регистрация,но пък е интересно после/-http://www.makeoversolutions.com/makeover/virtualMakeover-ето и първият ми пит да си направя нов имидж-http://www.makeoversolutions.com/makeoverGallery/215071
Симби,радвам се че се разписа......и мерси за снимките на принцеската ти-много е сладка Peace

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 00:21 от Анонимен

# 112
Уна, ти пак ме разби с тези спрейове! Страхотни купони си организирате! Рали наистина ви е изкарала акъла тези дни, дано вече да е по добре и на Румен също пожелавам да се оправя по скоро!
Гале, честита ти прическа. Нямам търпение да я видя и във оформен вариант. Определено вече тази прическа те прави малко по голяма, но пак не бих ти дала годините. Мариска е много сладка и какво хубаво конче си има.
Любе очите ми залепнаха в сурвакницата на Сами. Аз и тази година майсторих , но нещо не ми се получи. Днес последно сурвакахме с нея и вече почти не и останаха пуканки, а чушките са увиснали до "петите и"  Laughing Ванила това момиченце с Миа чие е? На сестра ти ли е? Но не се сещам да си споменавала че има дете...

# 113
  • София
нeщо не ми се спи и да си зема винце от на люба  Mr. Green

ани, детенцето е на наши близки щерката на 6 г. е  Heart Eyes

много им бе смешна комуникацията на НГ. Миа ходи сле София и на всичко отговаря с Айде, демек съгласна е на всички игри. И в един момент пак казва Айде , дава някаква идея за игра, но без други думи и Софи се изнервя от затруднената комуникация и от детската се чува ядосаното й гласче:
Айде, айде, ама какво айдееее??  Laughing Joy

# 114
 Добро утро дами!

За всекиго по нещо!
   Ванила размя с вашият диалог Simple Smile Ей, големи са скици.
   ние подадохме миналата година февруари месец документите за яслата и бяхме 91 номер. Шанс никъкв. Обаче, голям късмет, някакво дете напуснало яслата, защото семейството сменило квартала и хоп ние бяхме наред и така. Но сега и аз разбрах,че ще важат само електронните молби. Руми е дала линк. Успех на всички!

# 115
  • София
Момичета, тук
са условията за прием в ясли и детски в софийските ОДЗ  и ЦДГ тази година, обърнете внимание, че старите молби не важат и че подаването на нови става от 4 февруари само по електроенен път!
Руми, това е за градините, те са към Министерството на образованието. Яслите са към Министерството на здравеопазването и там си важи старият ред. Подава се на място и то от началото на януари. Това дали подадените молби ще важат се решава от директорките, а те след като са приели молбата едва ли ще кажат след това, че не важи.

# 116
  • София
Момичета, тук
Руми, това е за градините, те са към Министерството на образованието. Яслите са към Министерството на здравеопазването и там си важи старият ред. Подава се на място и то от началото на януари. Това дали подадените молби ще важат се решава от директорките, а те след като са приели молбата едва ли ще кажат след това, че не важи.
За яслите, които не са към ОДЗ-тата, а са към МЗ важи старият ред, но за тези към ОДЗ важи единствено новият! Освен от форума, вчера и на място ходихме в 1-во ОДЗ, в което ще подаваме молба, да питаме и потвърдиха.

# 117
  • София
Така е. Там където аз съм подала от септември е само ясла. В ОДЗ са само по една яслена група, незнам дали въобще ще се доредя. Ще пробвам да подам и в няколко ОДЗ, но си предпочитам яслата и мисля, че поне за там сме сигурни.

# 118
За много години, скъпи мами и сладки МАй-ски калпазани!
Живи, здрави, весели, щастливи, сбъднати мечти и пълен джоб с пари! До година, до амина, сурва весела 2008 година и ............ камиони, шоколади!  Tada

ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН НА СИСКА (на патерица) - много здраве и късмет, бъди все така бодра и усмихната, събдване на всяка твоя мечта!  newsm51

Аз от вчера съм на работа, Никол на детска градина - сутринта като я събудихме и викаше МОЛ, МОЛ и аз я питам в МОЛ-а ли искаш даходим и тя - да! Като я заведохме в детската градина гледаше малко учудена, но бързо се адаптира и влезе при децата. Вечерта ни казаха, че цял ден повтаряла - баба няма, деди има. Чак лелките се притеснили какво е станало с баба й, аз ги успокоих, че това е резултат от 10-дневното гледане с баба си, малката хитруша веднага намери "мекото на баницата" и разбра при кой минават номерата и глезотийките.

Пишете за детските градини, това което знам, е че утре ще излезнат допълнителни указания на Столична община относно новата система за записване, която ще стартира първия понеделник на м. февруари т.г. и важи за общинските детски заведения на територията на Столична община. Моят съвет е да подавате молби направо в ОДЗ-та, защото яслите са до 3 годишна възраст, даже в нашето ОДЗ ако има места и детето е подготвено ги местят в детската градина преди 3 годинки. И аз така съм решила, живот и здраве!

Много  Hug на всички малки съкровища и да направите и по един снежен човек и заради нас!

# 119
Благодаря на тези които удобреха новата ми прическа аз лека полека свикнах, а и колегите много се изненадаха но удобриха постъпката ми  Embarassed
Ето ви още една снимка

Общи условия

Активация на акаунт