Разградлийка суровака мъжо с дряновица яка.

• 11 098
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро  Hug
Марго,благодаря за пожеланията   bouquet
Бен,Операта е чудесен избор,когато съм в къщи и аз използвам нея.Явно ти липсва някоя приставка към браузъра. Като се опитваш да гледаш клипчета не те липита дали искаш да си я изтеглиш  newsm78

# 241
Добър ден. newsm51

ЧЕСТИТО,ВИЕ спечелихте по  една чисто нова НОВА ГОДИНА модел 2008,гаранция 12 месеца да си я карате със здраве. newsm44 newsm44 newsm44

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЕДНА УСПЕШНА  2008 ИЗПЪНЕНА САМО С ХУБАВИ МОМЕНТИ.  love001

# 242
Мойто мъж се върна успешно от Търново!Сега отива да се бори за спасяването на сателитите на кабелната....

СУПЕРКРАСЕЕЕЕН! Mr. Green

# 243
# 244
# 245
"Сняг затрупа ни Разградеца,но в мазата зеленце и свинско нали има?!" Wink

# 246
Мирка ,свинското що в мазата бе?

# 247
Виж как си призна де е свинското, сега ще се промъкна .....и няма да има свинско Crazy

# 248
Да има рима... Mr. Green

# 249
мани римата,бягай прибери свинското на друго място,че Бубито идва....а за да не се развали го качи на тавана,чувам ,че у вас там било най-студено  Whistling

# 250
''РАЗГРАД ПАК ЩЕ СЕ ПОХВАЛИ С НАЙ- МНОГО СУРВАКАРИ"

# 251
  • там нейде .............
влизам за малко да ви нагледам Mr. Green

Мирка, браво на СУПЕРКРАСЕН, довечера да го пратиш към ДГ на водната, че ако продължава такаааааааа ........... наистина ще ни трябва СУПЕРххххххх да се приберем с малката Mr. Green

айде пак изчезвам .........

# 252
Айде за много години, мили мами!!!
За много години, здраве, щастие, любов и всичко което си помислите и искате, аз Ви го пожелавам!!!
Абе Марго ти къде се затри бе жена!!! Вече не искаш да пием кафе, а? Избяга от книжарницата и ни кост, ни вест вече от теб!!!  #Crazy
Айде лек ден Ви пожелавам!
Да ми стискате палци Ви моля, че съм в сесия, и ся на 5ти ми е 1вия изпит!  Praynig Praynig Praynig

# 253
# 254
Честита Нова година!!!
Да е спорна,благополучна,здрава и паралийска  Peace

ние на 01.01. се събудихме във вода ooooh!,в част от коридора и спалнята джвакахме и отводнявахме-викам на мъжо или ще ни е каръшка годината или по вода ще ни върви Mr. Green
Бъдете здрави и се обичайте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт