Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 720
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
И аз направих същата грешка с оризовата каша - давах я 10 дни без да комбинирам с разхлабващи. Та наложи се да въведа по-рано от плануваното плодови пюренца с круша и синя слива. Те оправиха положението и между другото много се харесаха. Давам ги винаги в комбинация с кашата за следобедно хранене!

# 16
Току-що се връщаме и бързам да ви напиша какво стана. Много бяха изненадани продавачите, но седнаха взеха да проверяват бройките в компютъра и да звънят на шефа и т.н. Оказа се, че в навалицата (аз ги купувах точно деня преди Коледа и имаше много хора на касата) явно продавачът е взел най-горната кутийка, която обаче е от мострата, изложена на витрината. И аз тогава адски много бързах, че мъжът ми ме чакаше отвън и да не разбере, че му купувам нещо, и само грабнах кутийката и изчезнах.
Та така. Бяха много мили и коректни, даже ни дадоха подарък ДВД - един много нашумял док. филм за Аляска - оказа се, че режисьорът е собственик на магазина Simple Smile Та такива перипетии. Много съм щастлива! Много блягодаря на всички за поздравленията, мъжът ми много се зарадва  Grinning 
Отивам да празнуваме Wink

# 17
Маслинка много благодаря за съвета, обаче ние сокчета още не пием и педиатъра ме посъветва соковете да са последни в захранващата схема.
Algara ми тя Андреа не е яла още нищо освен оризова каша и 3 лъжички пюре от морков. Мога ли да давам круша?
Попринцип мога ли да давам и плодови-млечни каши? #Crazy newsm78 Confused

# 18
EvieAndie сок от круша оправя положението и спри кашата за малко.
тиквата също

# 19
  • София
Еви тя Тед ти е казала за тиквата. И на Теди много добре и действа. Пробвала съм и круша, но при нас не се получи с нея. Но то всяко детенце си е различно.

# 20
Хайде и аз да се разпиша в новата тема.
Аничка, от сърце се моля утре да получих подранил Новогодишен подарък от Ели - зъбче. И да се окаже, че Т е била от това. А и нали знаеш, че при бебетата това хич не се брои за Т. Ох, дано да му се размине на бебчо  Praynig
Еви, и ние сме от късно захранилите и не мога да помогна кой знае колко Sad Но със сигурност моркова и оризовата каша запичат. Спри кашата и пробвай с 2-3 лъжички тиква няколко дни. Дано да се "отпуши" детето.
Босилече, да ти е жив и здрав съпруга. Определено ще помните този РД покрай подаръка  Wink
Честита месечинка на всички бебоци, които порастват днес! Да са мнооого послушни, яшни и щастливи!

# 21
Лууп и ние в новата тема  newsm08
Като първо да поздрвя празнуващите бебешоци-- Мая, Даниела , Теодора, Валери, Александър и Михаил.   newsm51 smile3525
на нас днес ни е много приповдигнато и празнично защото и ние ставаме на 6 месеца  newsm44
ето това е тортата дето ни подслади
а тук е принцесата малка

Босилече, ЧРД на  съпруга- жив и здрав!!!!
Аничка, Елито да се оправя бързо и да посрещате здрави празника!
Принцеска, браво на вас за сядането  thumbsup  иаз искам вечеее
много   love001 от нас и до скоро

# 22
  • Варна
Йоя, хич не ми се вярва колкото и да ми се иска. Баща и беше със същите симптоми, а и 38.6 си е сериозна температура и едва ли ще да е от зъб. Пък и не виждам подут венец.

Босилече, браво на продавачките  Peace. Разтропани момичета  Mr. Green.

# 23
# 24
Момичета чиста тиква ли? Имам тиква с ябълки и картоф с тиквички  newsm78 Имам и чиста круша
Елфи иска ми парола за снимките  Confused

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 19:57 от EvieAndie

# 25
Елфи, и аз не мога да отворя снимките  Sad
Еви, чиста тиква й дай. Не давай повече от един нов плод/зеленчук за деня (пък и за повече време - 3-4 дни) Мисля, че две-три лъжички ще й стигнат. И Михаела се беше запекла. Днес ака два пъти, а само една лъчичка тиква й дадох, че ни беше севтето и на нас  Peace
Аничка, сори, душицо  Sad Мъчно ми е за детенце. Бях разбрала, че Т е само 37,2. Но щом е 38,6 си е за доктор. Дано да ви се размине АБ  Praynig

# 26
Леле, не мога да ви смогна ... Влизам да се запиша, имам още да си чета от старата тема ..

Целувки на всички малки, сладки бебочета   bouquet

# 27
  • София
Не съм ви изчела от вчера. Включвам се да честитя месечинките на:

МАЯ на мама Кетката, ДАНИЕЛА на мама Лусия, ВАЛЕРИ на мама Сашун, Михаил на мама Петя Б,  АЛЕКСАНДЪР на мама АсиР, ТЕОДОРА на мама АНИИ_ТА и РАЯ на мама Елфи!

Да растът много здрави, щастливи, умни и послушни!

По късно ще се включа за повече.

# 28
Yoya тенк ю мила  Hug Сега проблема е,че не знам дали продават чиста тиква Cry за съжаление нямам еко продукти за да правя домашни пюренца  #Cussing out, въпреки че много бих искала....

# 29
Дай и пюре от круша тогава.А тиква има комбинация с картоф или морков ,което все пак е нещо..И мисля,че нищо няма да и стане ако и даваш плодови пюрета.То мина вече периода на коликите.Ивайла вече попарка хапва и вчера за първи път и дадох жълтък.Но все пак тя си е мое дете и аз си преценявам,както ти си преценяваш за Андреа.Каквото и да решиш то ще е най-правилно ти си и майка. HugА искам да да попитам защо твоя педиатър казва последно сокчетата.Защото и аз някъде четох,че вече отричат захранването със сокче и особено с морков защото съдържал много керотин.И моркова трябвало да се дава на 2 дена един път.И аз скоро не съм и давала сокче.А относно за глутена днес продавачката в магазина се опита да ме убеди да вземе глутенова каша,ама на мен майчиното чувство ми каза да не вземам.Много пъти като трябва да взема решение за нещо спрямо Ивайла се доверявам на интуицията си.И да вметна,че познавам майки ,които са давали такива пюрета още в 4 месец,според мен е прекалено рано, сокче дават на 2 седмица, на първия месец обръщат на кисело мляко и  от 3 месец захранват с пюре.

Общи условия

Активация на акаунт